kuru alkollü pzn için ürünler (26)

Vodka Üreticisi - Özel Etiket Vodka

Vodka Üreticisi - Özel Etiket Vodka

KENDİ MARKANIZI GELİŞTİRMEK Mİ İSTİYORSUNUZ? Sürekli yenilik ve her müşterinin memnuniyetini sağlama arayışı göz önüne alındığında, özel ihtiyaçlarına göre ürün geliştirme imkanı sunuyoruz. Destilaria de Basto'da, ürün tasarımından formülasyona ve her pazarın yasal gerekliliklerine kadar 360º bir bakış açısını içeren bir hizmetle özel marka ürünleri yelpazesi geliştiriyoruz. Dağıtıcılar veya kendi markalarıyla perakendeciler için aşağıdaki ürünleri özelleştirilmiş formülasyonlarla üretiyoruz: JİN / ROM / VODKA / LİKÖR
Pecorino PGI beyaz şarap

Pecorino PGI beyaz şarap

Pecorino PGI beyaz şarap
CİN

CİN

doğal bitkiler, ardıç meyvesi, tahıllar, zencefil, absynt, limon kabuğu ve portakal kabuğu. Her bir baharat, diğerlerinden bağımsız olarak damıtılır ve ardından 24 saat dinlendikten sonra soğuk bir şekilde birleştirilir. Bu teknik, maksimum aromaların çıkarılmasını ve korunmasını sağlar. 70 cl
Isı Transferi - Doğrudan ve Dolaylı

Isı Transferi - Doğrudan ve Dolaylı

Sıcak transfer, doğrudan ve dolaylı Doğrudan sıcak transferde, görüntü ters olarak taşıyıcı malzemeye basılır ve ardından bir yapıştırıcı ile kaplanır. Transferden önce yapıştırıcı ısı ile aktive edilir ve ürün doğrudan görüntü ile temas ettirilir. Artık görüntü ürüne yapışmıştır ve yakılabilir. Bu yöntem avantajlıdır çünkü aşınan bileşenler yoktur. Makine tipine bağlı olarak konik, silindirik, oval ve dikdörtgen ürünler dekore edilebilir. Dekore edilecek yüzeyin düz olması, yani ne içe ne de dışa doğru bombeli olmaması gerekir. Konkav veya konveks yüzeyler veya kabartmalar için dolaylı sıcak transferi tercih etmenizi öneririz. Burada "yapıştırıcı" kağıdın üzerindedir ve üzerine doğru bir görüntü basılır. Isıtma ile bu yapıştırıcı, kağıttan çıkarılan ısıtılmış bir silikon tampon ile görüntünün altında erir.
EURO 6,50 AL PZ APEROL APERITIVO cl100 11%vol.

EURO 6,50 AL PZ APEROL APERITIVO cl100 11%vol.

APEROL, 1919 yılında Padova'dan Luigi ve Silvio Barbieri kardeşler tarafından yaratılan bir İtalyan bitteridir. 11 derece hafif bir alkol oranına ve parlak turuncu bir renge sahiptir. Aperitif, daha davetkar olması için buzla ve yarım dilim portakal ile servis edilmelidir. Hem koku hem de tat duyusunu uyarmak için tasarlanmıştır. 6 kartonluk paketler 1 palet 86 karton = 516 ŞİŞE
Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah Pirinç 1000g VIVIO - Siyah Pirinç 1000g VIVIO

Siyah pirinç, pişirildiğinde mor bir ton alır, bu yüzden mor pirinç olarak da adlandırılır. Kahverengi pirinç gibi, kabuğu soyulmamış olduğu için lif, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun sürede, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu da bizi iltihaplanmalardan ve birçok hastalıktan korur ve hücrelerin yaşlanmasını geciktirir. <strong>İçindekiler:</strong> kahverengi pirinç <strong>100g'daki besin değerleri</strong> Enerji değeri 1498kJ/354kcal - %18 GDA* Yağ 3,2g - %5 Doymuş yağ asitleri 0,8g - %4 Karbonhidrat 72g - %28 Şekerler 0,7g <1% Protein 7,7g - %15 Lif 3,1g Tuz 0,03g <1% *GDA - Referans Günlük Alım Değeri <strong>Kullanım</strong> Siyah pirinci soğuk su ile durulayın.
Sızma Zeytinyağı Arzentu 750 ml - İtalyan yağı - Peranzana ve Taggiasca zeytinleri

Sızma Zeytinyağı Arzentu 750 ml - İtalyan yağı - Peranzana ve Taggiasca zeytinleri

Arzentu Sızma Zeytinyağı, iki çok değerli İtalyan çeşidinin birleşiminden doğar: Oliva Peranzana ve Oliva Taggiasca. Sızma Zeytinyağı · %100 İtalyan Yağı – soğuk sıkım · Peranzana zeytininden ve Taggiasca zeytininden elde edilmiştir · En hassas yemekler için mükemmel bir sos Arzentu, Taggiasca zeytini ve Peranzana zeytininin belirgin özelliklerini birleştiren, yüksek seçkinliğe sahip, nazik ve aromatik bir üründür: her ikisi de çok meyvemsi yağlar üreten çeşitlerdir: çok tatlı Taggiasco, biraz daha belirgin baharatlı notalara sahip Peranzana Extra. Bu kombinasyon oldukça hoş. "Arzentu" ismi, Ligurya lehçesinde, adında ve tadında canlı bir notaya sahip, soylu bir ürünü ifade eder. Zeytinler, Kasım ve Aralık aylarında elle toplanır. Yağ sıkımı, son derece dikkatli bir şekilde, tamamen soğuk olarak gerçekleştirilir. kod:ARG .75
Toptan Bal

Toptan Bal

100g'lık açık ballı rooibos poşeti
Fata Morgana Birası - El Yapımı Bira Üretimi

Fata Morgana Birası - El Yapımı Bira Üretimi

Alkol derecesi %3,5. "Görsel olarak: açık sarı bir renk ve ince bir köpük. Burunda: güzel bir meyve aroması, narenciye, ananas ve tropikal meyve notaları! Ağızda tadım sırasında, hafif, çok meyvemsi ama oldukça kuru bir izlenim bırakıyor. Bu, 'Session IPA' türünün çok karakteristik bir özelliği! Tatlar, daha önce tanımlanan meyvemsi kokulara benziyor, ananas ve tropikal meyvelere yöneliyor. Bu güzel şerbetçi otu dozunu unutamam! Alsas'tan gelen bu yeni bira fabrikasına güzel bir ilk adım!" Ayrıca, eğer bilmiyorsanız, 'Session IPA' birası, şerbetçi otunun sağladığı acı tat ile öne çıkan, alkol oranı oldukça düşük bir biradır! Fata Morgana'mız için 4,3/5 gibi güzel bir notla uzman görüşü için Beer Myself'e teşekkürler.
MALTON

MALTON

Malt drink 250 ml & 330 ml GLASS BOTTLE
Vodka Turbo Maya

Vodka Turbo Maya

Bu uzman aktif kuru vodka damıtım mayası, sakkaroz veya glikoz gibi rafine şekerleri %14 ABV'ye kadar fermente etmek için kullanılabilen tam bir besin kompleksi ile harmanlanmıştır; ancak en iyi sonuçlar buğday tahılı veya patates kullanıldığında elde edilir. Bu Turbo Maya için seçilen damıtım suşu, yüksek saflıkta ruhun fermente edilmesi için benzersiz bir 'düşük konjenere' suşudur ve vodka ruhu için optimal 'temiz' konjenere profili üretir. Ek bir avantaj, verimi maksimize eden mükemmel bir şekerden etanol dönüşümüdür.
Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Kurutulmuş patlıcan - HoReCa

Bu solanaceae meyvesi, Persiya'dan Avrupa'ya geldi ve çeviri zorlukları nedeniyle sıkça "çılgın elma" olarak adlandırıldı. Patlıcan, Kafkasya'dan Rusya'ya geldiği için uzun süre "Ermeni salatalığı" lakabını taşıdı. Doğru bir şekilde kurutulmuş patlıcan, mantarların parlak bir aroması ve tadına sahiptir. Bu özellik, onu sebzeli yemeklerde veya her türlü kızartmada vazgeçilmez bir bileşen haline getirir. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine sosları, et, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, acı, keskin Besin Değeri 100 gr. için. Proteinler (g / 100g)… 11 Yağlar (g / 100g)… 1,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 43 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230
Kokteyller - Kokteyl La Piña

Kokteyller - Kokteyl La Piña

Bu güneşli kokteylin şık bir varyasyonunda Piña Colada ruhunu yeniden keşfedin. Bir hindistancevizi likörü ve Fransız ananas şurubu, iki çeşit rom ile mükemmel bir şekilde harmanlanmıştır. NOTA BENE : Ünlü korsan Roberto Cofresi, Piña Colada'nın paylaşılmasına öncülük eden ve efsaneye göre onun mucidi olan kişiydi. Gerçekten de, mürettebatını cesaretlendirmek amacıyla bu kokteylden litrelerce üretmiştir. Profil: Lezzetli, ince, tatlı ve meyveli. Alkol Oranı: %14,6 Malzemeler: Maison Ferrand Romu Tarım Romu Fransız Hindistancevizi Likörü Hindistancevizi Suyu Fransız Ananas Şurubu Kendi yaptığımız asidik madde
Korozyon inhibe edici pigment çinko fosfat - Korozyon inhibe edici pigment çinko fosfat Kronphos PZ

Korozyon inhibe edici pigment çinko fosfat - Korozyon inhibe edici pigment çinko fosfat Kronphos PZ

KRONPHOS PZ markalı çinko fosfat, boyalar, reçineler, epoksi reçineler, poliüretan, amino asitler, akrilatlar ve kauçuk için uygundur. Düşük kırılma kapasitesi Açık renklerin esnekliği. İyi korozyon direnci. KRONPHOS PZ: PZ kalitesindeki çinko fosfat, güvenilir bir korozyon önleyici ürün olarak kendini kanıtlamıştır. %50 yüksek çinko içeriği, boyalarda ve kaplamalarda mükemmel korozyon önleyici özellikler için pigmentlerin azaltılmasını sağlar. %99'luk renk parlaklığı, ürünün saflığını gösterir ve daha karmaşık formülasyonlarda PZ sınıfı korozyon önleyici pigmentlerin kullanılmasına olanak tanır. Korozyon inhibitörlerinin aksine, film kaplaması uzun vadeli korozyon önleyici bir etkiye sahiptir. Örneğin: maksimum brüt ağırlık 13 ton: Dönme hızı 1500 devir/dakika
Guarana - toz

Guarana - toz

Doğal guarana tozu Net ağırlık: 50 g 100 g başına enerji değeri: 590 kcal Son kullanma tarihi: 12 ay
Ergytonyl - Canlılık - Zihinsel Performans

Ergytonyl - Canlılık - Zihinsel Performans

ERGYTONYL, canlandırıcı üç bitki içerir. Eleutherococcus, adaptogenik aktiviteyi destekler ve geçici yorgunluk durumunda zihinsel ve fiziksel yetenekleri optimize eder. Ginseng, dikkat ve hafızayı artırarak iyi bilişsel performansın korunmasına yardımcı olur ve canlılığı destekler. Yerba mate, fiziksel ve zihinsel yorgunluğa karşı vücudun direncini destekleyen uyarıcı özelliklere sahiptir. Zincir elementler, bilişsel fonksiyonu destekleyen çinko ve yorgunluk ve bitkinliği azaltmaya katkıda bulunan magnezyum gibi, formülasyonu tamamlar. ERGYTONYL, fiziksel ve/veya zihinsel yorgunluk, stres, aşırı çalışma ve yoğun çalışma dönemlerinde veya sınavlar sırasında önerilebilir. Ginseng: 1430 mg* Eleutherococcus: 1104 mg* Yerba Mate: 552 mg* Magnezyum: 56 mg (15 % NRV**) Çinko: 3 mg (30 % NRV**)
Dinitrojen oksit silindiri

Dinitrojen oksit silindiri

Dinitrojenoksit silindiri nereden alınır? N2O nedir? Tüm şüphelerinizi kısaca açıklıyoruz! Dinitrojenoksit Silindiri – Nereden Alınır? Dinitrojenoksit silindirlerinden bahsederken, ana bileşeni olan N2O'dan da bahsetmemiz gerekiyor. N2O nedir? ve N2O'yu nereden alabilirim? Bu silindirlerin ne olduğunu ve en iyi fiyata nereden satın alabileceğinizi açıkladığımız aşağıdaki kılavuzu kaçırmayın. Dinitrojenoksit Silindiri Nedir? Bir dinitrojenoksit silindiri, N2O içeren bir tanktır. Farklı amaçlar için pastacılık veya gastronomide kullanılır ve profesyonel sonuçlarla çeşitli ürünlerin üretilmesini sağlar. Yani, bu silindirler, krema siphonu ile birlikte kullanılan ve uzun süreli etkilerle yemek pişirme ve tatlı yapımında oldukça pratik bir üründür.
Sıvı Kömür (Çubuklar) - Sıvı Kömür

Sıvı Kömür (Çubuklar) - Sıvı Kömür

Zhidkij ugol, doğal elma pektininden üretilmiş bir sonraki nesil sübstrat serisidir. Pektin, zararlı maddeleri vücuttan etkili bir şekilde taşır. Sürtünme kapasitesi, aktif kömürden 20 kat daha yüksektir. Ağırlık metallerinin giderilmesinde diğer sübstratlardan 6 ila 10 kat daha etkilidir. Bağırsak mikrobiyotasını yeniden sağlamak için prebiyotik ile güçlendirilmiştir. Bileşim, detoksifikasyonu hızlandırmak ve genel iyilik halini artırmak için süksinik asit ve taurin ile güçlendirilmiştir. Alınması kolay dozaj formu: hoş bir tatta içecek. Hızlı etki: sıvı dozaj formu, tablet ve kapsüllerden daha hızlı etki eder. Kabızlık yapmaz. Aktif Bileşenler: pektin, inulin, taurin, süksinik asit. Sunum: Her biri 10 ml olan 9 stick.
Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah Pirinç 1000g Vivio

Siyah pirinç, pişirildikten sonra mor bir ton alır, bu yüzden mor olarak da adlandırılır. Tıpkı kahverengi pirincin servis edilmediği gibi, lifler, vitaminler, özellikle E vitamini ve mineraller açısından zengindir: demir, çinko, bakır. Siyah pirinç, diğer pirinçlerden daha uzun süre, yarım saatten bir saate kadar pişirilir ve her zaman hafif çıtır kalır. Genellikle sağlıklı tatlılar hazırlamak için kullanılır, örneğin hindistancevizi sütü ile yapılan pirinç tatlısı. Siyah pirinç, serbest radikallerle savaşan antioksidanlar açısından zengindir, bu sayede iltihaplı durumlara ve birçok hastalığa karşı korunmamıza yardımcı olur ve hücresel yaşlanmayı geciktirir. <strong> 100 g'daki besin değerleri </strong> enerji değeri 1498KJ / 354Kcal - %18 RWS * YAĞ 3,2 g - %5, doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4, karbonhidrat 72 g - %28, şekerler 0,7 g < 1% protein 7,7 g - %15 lif 3,1 g, tuz 0,03 g < 1% * RWS - Referans besin değeri
Hindiba İnulini 500G

Hindiba İnulini 500G

İnulin, insanların sindiremediği doğal olarak oluşan çok tahıllı bir bileşiktir ve bu sayede diyet lifleri olarak işlev görür. Bazı bitkilerin köklerinde ve yumrularında (hindiba, yer elması, enginar, deve dikeni, soğan, sarımsak, muz) bulunur. Genellikle hindibadan elde edilir. İnulin, düşük kalorili ve hafif bir tatlılık ile karakterizedir. Şekerden 10 kat daha az tatlı olduğu için genellikle bir ikame olarak kullanılmaz. İnulin, jelleştirici olarak kullanılır, maddeleri kalınlaştırır ve stabilize eder. Gıda ürünlerine eklenen inulin, kalori içeriğini azaltır, iştahı baskılar ve tokluk hissini artırır. Bu sayede tüketilen gıda miktarının kontrolünü iyileştirir. Kilo verme diyetleri uygulayan kişilerde etkilidir. İnulin, prebiyotik olarak işlev görür, normal bağırsak bakteriyel florasının gelişimini teşvik eder ve bu sayede sağlığı olumlu yönde etkiler.
Kokteyller - Kokteyl

Kokteyller - Kokteyl

Özel bir kokteyl mi istiyorsunuz? Bir işletme misiniz ve imza kokteyl istiyor musunuz? Bir damıtım evi misiniz ve ürünlerinizle yapılmış bir kokteyl satmak mı istiyorsunuz? Ya da favori kokteylinizi etkinliklerinizde mi kullanmak istiyorsunuz? Hiçbir şey daha basit olamaz, bırakın biz halledelim!
Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Bu kök sebze her türlü formda iyidir. Afganistan, onun anavatanı olarak kabul edilir. Havuç, buradan yavaş yavaş tüm dünyaya yayıldı. Eski Yunanlılar, ona cennetsel güçler atfederek, onu aşkı doğuran bir meyve olarak adlandırdılar. En azından mutfakta, havuçlarla karşılık vermeyen belki de hiçbir ürün yoktur. Kurutulduğunda, granül havuçlar ideal bir şekilde depolanır, fazla yer kaplamaz ve özel koşullar gerektirmez. Suya girdiğinde, özelliklerini hızla geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin Değeri Karbonhidratlar (g/100g) 49 Yağlar (g/100g) 0,5 Proteinler (g/100g) 9,5 Enerji Değeri (kcal/100g) 240
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240