kuru kiwi meyve için ürünler (42)

kurutulmuş kaki

kurutulmuş kaki

kurutulmuş kaki
İncir 'CALABACITA de ALMOHARIN' - Özel Kalite - İSPANYA - 10 Kg - Organik*

İncir 'CALABACITA de ALMOHARIN' - Özel Kalite - İSPANYA - 10 Kg - Organik*

Diğer ambalajlar VRAC ve SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - "Calabacita" İnciri yalnızca İspanya'nın güneybatısındaki Extremadura bölgesinde yetiştirilmektedir. Küçük boyutlu ve ince dokulu olan bu çeşit, tatlı tadı ve balı andıran rengi ile tanınmaktadır. Çok ince bir kabuğa sahip olduğu için, taze haldeyken taşınma sırasında hızla bozulacağından yalnızca kurutulmuş olarak satılmaktadır. "Calabacita" İnciri VIJAYA, ağustos ayında toplanmakta ve güneşte kurutulmaktadır. Referans:10550
Ateşli Füme Kırmızı Biber

Ateşli Füme Kırmızı Biber

Faydaları: sıcak tütsülenmiş paprika, tüm yemeklere derin ve zengin bir tat katar. Yemeğinize baharatlı bir nota eklemek istediğinizde tatlı kırmızı paprika yerine kullanılabilir veya pul biber veya acı biber yerine tercih edilebilir. Sıcak tütsülenmiş paprika, diğer paprika tozları gibi, tütsülenmiş, kurutulmuş ve toz haline getirilmiş biberlerden üretilir. Bu süreç, renge ve lezzete katkıda bulunur. Renk, hafif kırmızı-turuncudan koyu kırmızıya kadar değişebilir ve tat da acıdan tatlıya kadar her şey olabilir. Kullanım alanları: sıcak tütsülenmiş paprika, genellikle sebzeler, soğanlar, patatesler ve yemeğin üstünde son dokunuş olarak eklenen ekşi krema ile birlikte yavaş pişirilmiş kırmızı et güveci olan gulyas gibi yemeklerde kullanılır. Baharatın doğal tadını ortaya çıkarmak için, zeytinyağı ile bir dakika kadar düşük ateşte ısıtmak iyi bir fikirdir. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Madagaskar Zencefili

Madagaskar Zencefili

Kuru zencefil veya toz zencefil olarak mevcut olan bu baharat, balık yemeklerinizi mükemmel bir şekilde tamamlayacak ve et veya ızgara pişirimlerinizi de aynı şekilde zenginleştirecektir. %100 doğal zencefilimizi, yeniden kapatılabilir hava geçirmez torbalarda bulabilirsiniz: Zencefil, tropikal ülkelerde yetişen bir bitkidir. Madagaskar'da, ülkenin doğusunda yetiştirilmektedir. Zerdeçal ile aynı aileden olan zencefilin, tüketilen kısmı köküdür, yani rizomudur. Kök sarı hale geldikten sonra toplanır, temizlenir ve ardından kurutulur. Bu süreç, zencefili daha uzun süre saklamaya yardımcı olurken, besin değerlerini de korur. Ağırlık: 250 g Miktar: 125g, 200g, 250g, 500g, 1kg Şekil: Toz zencefil, Kuru zencefil
ceviz yarımları

ceviz yarımları

Ceviz içi bileşimi 1000 g ceviz içi şunları içerir: 50 % 1/2 tane (hafif) 30 % 1/4 tane (hafif) 20 % 1/8 tane (hafif) 100 % karışık ceviz çekirdekleri Ambalaj – 10 kg'lık kartonlar. Kabuk ve yabancı madde (ağırlık olarak) – maksimum %0,05 Renk oldukça homojen, Bulgar cevizine karşılık gelir "Aydınlık" için renk sınıflandırması Toplam kusurlar (ağırlık olarak) - maksimum %5 Maksimum raf ömrü için, 2° C'nin altında ve %55 maksimum bağıl nemde saklayın. 100 g ceviz içi için bileşim Kalori – 851 Protein – %14,8 Yağ – %60 Karbonhidrat – 16 Brüt lif – %9,6 vitaminler Vitamin A – 0,6 Tiamin, B1 – 24 Riboflavin – 8,21 Vitamin C – 4,4 Kategori: Çiğ ceviz
Kurutulmuş Kivi

Kurutulmuş Kivi

Kurutulmuş kivi, taze kivilerin kurutulmuş halidir. Kurutma işlemi sonucunda 6 ila 7 kg taze kividen 1 kg kurutulmuş kivi elde edilir. Kurutma süreci, taze kivilerin su oranını minimize eder. Suyun çıkarılmasıyla meyvelerin posası kalır, böylece besin değerleri korunur ve lezzet yoğunlaşır. Kurutulmuş kivileri yoğurt, granola veya tatlılar ve keklere ekleyerek çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz. Kurutulmuş Kivilerin Faydaları Vitamin ve mineral içeriği yüksek olan meyvelerden biri olan kiviler, sağlık için birçok fayda sağlar. Bitkilerde bulunan fitokimyasal bileşenler, hem antioksidan olarak etkili olup hem de vücutta çeşitli metabolik süreçlere katılarak sağlığa olumlu etki eder. Kivi, bu bileşenlerin çok iyi bir kaynağıdır.
kurutulmuş vişne

kurutulmuş vişne

kurutulmuş vişne
kurutulmuş vişne

kurutulmuş vişne

kurutulmuş vişne
kurutulmuş muz

kurutulmuş muz

kurutulmuş muz
kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina
kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina

kurutulmuş mandalina
Dut Yaprakları

Dut Yaprakları

dut ağaçları, dünya genelinde takdir edilen ve genellikle vitaminler, mineraller ve güçlü bitkisel bileşiklerin yoğunluğu nedeniyle süper gıdalar olarak kabul edilen aromatik meyveler üretir. Ancak, meyve, dut ağacının sağlık yararları sunduğu söylenen tek parça değildir. Yüzyıllardır, yaprakları geleneksel tıpta çeşitli durumlar için doğal bir tedavi olarak kullanılmıştır. Kan şekeri ve insülin seviyeleri üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenmektedir. Ayrıca, kolesterolün kan damarlarındaki oksidasyonunu azaltarak ateroskleroz risklerini düşürdüğü düşünülmektedir. Ayrıca, yüksek miktarda monosakkaritlerin dolaşıma girmesini sınırlayarak diyabeti önlemeye yardımcı olduğu söylenmektedir. Kullanım: Dut yaprakları esasen çay için kullanılır. 1 tatlı kaşığı yaprağı 250 ml kaynar suya ekleyin ve damak tadınıza göre 3-5 dakika bekletin. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme