Spagetti, makarna, vermiselli, erişte, makarna için iyileştirici.
Spagetti, makarna, vermiselli, erişte, pasta için iyileştirici.
Bu ürün, "durum buğday unu" dışındaki unlardan makarna ve erişte üretimini mümkün kılar. İyileştirici, ortak buğday unu, pirinç ve mısır veya karışık un kullanımına olanak tanır. Elde edilen makarna ve erişte, durum buğday unundan yapılan geleneksel makarnalarla aynı kalitededir. Nihai ürünün fiyatı üç katından fazla düşmektedir. Geleneksel ürünle kalite açısından hiçbir fark yoktur.
Hazır ürünler, iyi bir parlaklık, renk, sağlamlık, saydam yüzey sergilemekte ve kaynatıldıklarında hacimlerini artırmaktadır. İyileştirici, su emilimini artırır ve işleme sırasında hamur özelliklerini iyileştirir. Bu iyileştirici ile yapılan ürünler, birbirine yapışmadan pişirilir ve hoş bir koku ve tada sahiptir. Hazır makarna ürünleri daha kısa sürede haşlanır ve dağılmaz. Teknolojik süreç süresi kısalır ve enerji tüketimi azalır. Üretim fabrikasında kurutma süresi kısalmaktadır.