makarnada için ürünler (6)

UN TAZE MAKARNA

UN TAZE MAKARNA

İtalyan tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve protein içeriği ile karakterize edilen un, taze makarna için idealdir. 10 x 1 kg ATM paketlerde mevcuttur.
Tuzlu

Tuzlu

Geniş bir ürün yelpazesi için lezzetler üretiyoruz: soslar, et suyu, çorbalar, doldurulmuş makarna, et ürünleri, hazır yemekler, atıştırmalıklar vb. Özellikle birçok "et türü" formülasyonuna odaklanıyoruz; bu, aşağıdaki işleme lezzetlerinin geliştirilmesini içeriyor: Kızarmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Haşlanmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Balık lezzetleri Peynir lezzetleri Aromalı tütsülenmiş lezzetler Sebze ve baharat lezzetleri Sıvı formda, su veya lipit çözünür, toz ve macun halinde mevcut olan lezzetler, P.A. Aromatics'in son yıllarda geliştirdiği ileri teknolojileri kullanarak piyasa trendlerini karşılamaktadır.
Siyah zeytinler

Siyah zeytinler

Siyah zeytinler
TAZE MAKARNA İÇİN UN

TAZE MAKARNA İÇİN UN

PASTAPIU, taze makarna üretimi için geliştirilmiş '00' tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten az kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnanın grileşmeden, birkaç gün boyunca karakteristik rengini koruyarak yapılmasını sağlar. PASTAPIU, yufka, makarna, gnocchi, trofie, ravioli, tortellini, agnoli gibi çeşitli formatlarda gelen geleneksel taze makarna türlerinin yapılması için ideal bir bileşendir... 25KG'lık valfli kağıt torba formatında mevcuttur.
TAZE MAKARNA İÇİN UN

TAZE MAKARNA İÇİN UN

PASTAPIU, taze makarna yapmak için kullanılan Tip '00' unudur. Yüksek protein içeriği sayesinde mükemmel plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, homojen tane yapısı ve %0.45'ten az kül içeriği ile öne çıkar ve bu nedenle rengini birkaç gün boyunca koruyabilen taze makarna yapımı için idealdir. PASTAPIU, geleneksel taze makarnanın sayısız şekil ve türünü yapmak için ideal bir bileşendir; bunlar arasında milföy hamuru, preslenmiş makarna, gnocchi, trofie ve ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnalar bulunmaktadır.
TAZE MAKARNA İÇİN UN

TAZE MAKARNA İÇİN UN

PASTAPIU, taze makarna üretimi için tasarlanmış "00" tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük bir plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten düşük kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnaların grileşmeden kalmasını ve birkaç gün boyunca karakteristik rengini korumasını sağlar. PASTAPIU, yapraklar, gnocchi, trofie gibi farklı formatlarda geleneksel taze makarnaların yanı sıra ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnaların yapımı için ideal bir bileşendir.