naturopath için ürünler (9)

Potasyum sorbat

Potasyum sorbat

Potasyum sorbat, yüksek etkili, güvenli ve toksik olmayan bir gıda koruma maddesidir. Potasyum sorbat, piyasada bulunan birçok koruyucu maddeden biri olmasına rağmen, zararsız ve çok yönlü olması nedeniyle en iyilerinden biridir. Potasyum sorbat çoğunlukla sentetik olarak üretilmektedir. Tat ve koku içermeyen bir tozdur. FDA'ya göre, vücutta su ve karbondioksite ayrıştığı için kullanımı güvenli kabul edilmektedir. Sınırlamalarla birlikte kozmetik ürünlerde kullanılmasına izin verilen koruyucu maddeler listesinde yer almaktadır. Nihai üründeki maksimum izin verilen konsantrasyonu %0,6'dır ve bu, sorbik asit olarak hesaplanmaktadır. Asidik bir ortamda en iyi şekilde çalışır, aksi takdirde özellikleri çok daha zayıftır.
Doğal Aroma

Doğal Aroma

Çeşitli gıda uygulamaları için doğal aromalar: - tatlı & süt ürünleri, içecekler, tuzlu - sıvı veya toz - halal/kosher Örneğin çilek, şeftali, limon...
Mineraller Vitaminler

Mineraller Vitaminler

Günlük kalsiyum ihtiyacını doğal bir şekilde karşılamak için Aquamin® - kırmızı deniz yosunundan elde edilen biyoyararlanabilir kalsiyum. Eksiklikleri gidermek daha iyidir... Günlük beslenmelerinde yeterince kalsiyum almayan kişiler, süt ürünleri tüketmiyor veya vegan besleniyorlarsa, OsteoAqua etkileri ile kalsiyum alımını dengeleyip optimize edebilirler. Aquamin®, belirli soğuk ve ılıman denizlerde yetişen mineralize deniz yosunlarından (Lithothamnion sp.) elde edilen doğal bir kalsiyum takviyesidir. Burada kullanılan kalsiyum - Aquamin® - AB düzenlemeleri çerçevesinde sürekli bilimsel kontrol altındadır.
Mantar Tozu

Mantar Tozu

Mantar tozları / Saf mantar tozu, D vitamini veya B12 vitamini içeriği ile.
besin maddeleri

besin maddeleri

gıda endüstrisi için takviyeler ve beslenme d3k2, d3, demir, q10, b12, b6, bkompleks, magnezyum, vitamin c,
Maltit

Maltit

Maltit - kalori azaltıcı şeker ikamesi Maltit (E965), şekerle benzer bir tat profiline sahip kalori azaltıcı bir şeker ikamesidir. Şekerin yaklaşık %90'ı kadar tatlılık sunan Maltit, neredeyse 1:1 oranında şekerin yerine kullanılabilir. Maltit tüketimi, kan şekeri ve insülin seviyelerinde yalnızca çok az bir artışa neden olur ve şekerden yaklaşık yarı kadar kalori içerir. Maltit, şekerlemeler, kurabiyeler, çikolata, her türlü tatlı, dondurma, reçel, sakız vb. ürünlerin üretiminde kullanılmaktadır. Günlük 30-50 g'dan fazla tüketim, yetişkinlerde müshil etkisi yaratabilir. Bu nedenle, günlük maksimum 30-50 g tüketim önerilmektedir.
Maltodekstrin

Maltodekstrin

Maltodekstrin, en yaygın olarak mısırdan ve ayrıca pirinç ve buğdaydan elde edilen bitkisel nişastanın enzimatik hidrolizi ile üretilir. Nihai ürün, yüksek çözünürlüğe sahip kabarık beyaz bir tozdur. Birçok tarifin besin değerini arttırır. Maltodekstrin, özellikleri nedeniyle nemi düzenlemeye ve ürünlerin raf ömrünü uzatmaya yardımcı olabilir.
Laktoz

Laktoz

Laktoz çeşitli kaliteler Ambalaj: torbalar, büyük torbalar
Tripotasyum Sitrata

Tripotasyum Sitrata

Tripotasyum sitrat tozu gıda/ilaç kalitesinde, paketleme: 25 kg torba, çeşitli granülasyonlar, Menşei: Avusturya