olmayan koku için ürünler (4)

Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. Doğal için N RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat özütü belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler
Yıkıcı olmayan test

Yıkıcı olmayan test

Uygulamalar ve projeler: endüstriyel ortamda yıkıcı olmayan test ekipmanlarının entegrasyonu Bazı pratik örnekler: dimensiyonel kontroller tomografi 3D görüş X-ışını
Sıvı Azot

Sıvı Azot

Sıvı azot, yoğun bir şekilde soğutulmuş, yanıcı olmayan, renksiz ve kokusuz bir gazdır. Sıvı azot, farklı sektörlerde ve çeşitli meslekler tarafından kullanılmaktadır: - Tıbbi sektör, dermatologlar tarafından, ayrıca cerrahi, koruma ve biyoteknoloji için. - Atçılık merkezlerinde, üreme için sperm örneklerinin korunması amacıyla, ayrıca sığır, koyun vb. hayvanların üremesiyle ilgili tüm özel merkezlerde. - Endüstriyel bakımda, mekanikte sıvı azot, soğuk montajlar (fretaj) için veya termal şoklar oluşturmak için kullanılmaktadır. (Endüstriyel bakım) - Kryoterapi merkezlerinde, sağlık ve iyileşme için. - Son olarak, moleküler mutfak için, gıda ürünlerinin dondurulmasında restoranlarda.
Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. N doğal için RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat ekstresi belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler