paris creperie için ürünler (15)

Kruvasan Çeşitliliği - Dolsuz Kruvasanlar

Kruvasan Çeşitliliği - Dolsuz Kruvasanlar

Nazik yaprak çeşitliliği hafif tereyağı tadıyla
boş vegan kruvasan

boş vegan kruvasan

vegan boş kruvasan Cod:CCA012
Kruvasan Unu

Kruvasan Unu

W: 320 - 330. Seçilen İtalyan, Avrupa ve Kuzey Amerika buğdaylarından elde edilen patent unu. Laminasyon, katlama ve açma gerektiren hamurlar üretmek için uygundur. Katmanlı, gevrek ve hacimli ürünler elde etmek için idealdir. Briyoş ve kruvasanlar için tavsiye edilir.
Palmiye - HAMUR İŞİ

Palmiye - HAMUR İŞİ

İçindekiler BUĞDAY unu*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (ayçiçeği*, kakao*) ve kamış şekeri. KAMUT İçindekiler KAMUT BUĞDAY unu*, Hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (ayçiçeği*, kakao*) ve kamış şekeri. Buğday Referansı: Palep2 Buğday Ean: 8413115003507 Buğday Referansı: Pale-g Buğday Ean: 8413115003491 Kamut Referansı: Paleep2 Kamut Ean: 8413115005167 Kamut Referansı: Paleeg Kamut Ean: 8413115005174 Buğday Enerji Değeri: 2372 Kj / 569 Kcal Buğday Yağ: 36,3 G Doymuş 18,8 G Buğday Karbonhidratlar: 54,30 G Şekerler 18,2 G Buğday Protein: 6,1 G Buğday Tuz: 0,1 G Kamut Enerji Değeri: 2372 Kj / 569 Kcal Kamut Yağ: 36,3 G Doymuş 18,8 G Kamut Karbonhidratlar: 54,30 G Şekerler 18,2 G Kamut Protein: 6,1 G Kamut Tuz: 0,1 G Buğday Paketleri: 16 Paketlik 150 G'lık Kutu Buğday Toplu: 2 Kg. Neto'luk Kutu Kamut Paketleri: 16 Paketlik 150 G'lık Kutu Kamut Toplu: 2 Kg. Neto'luk Kutu
WAFLE KUTUSU

WAFLE KUTUSU

Kağıt; C1S, C2S, Kraft, Özel, Duplex Baskı; CMYK, Pantone, UV, Serigrafi Laminasyon; Mat, Parlak, Vernik, Dağıtım Uygulama; Sıcak Folyo, Deboss, Emboss, Doku, Spot UV
Kule Pastaları - Tatlılar

Kule Pastaları - Tatlılar

monte edilmiş galeri parçaları
Rochefort Peyniri

Rochefort Peyniri

350g Rochefort genç aynı zamanda mevcut: - 2,3kg ekmek - 6'lı blister 150g dilimler
Soğan Mücveri

Soğan Mücveri

Önceden pişirilmiş derin dondurulmuş ürünler, 82g İçindekiler: Buğday unu, hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (sürdürülebilir palmiye yağı, kanola yağı), su, yumurta, soğan ABD %8, nişasta, yağsız süt tozu, peynir, soya unu, tatlandırıcı (E621), tuz, bağlayıcı (E466), şeker, maya, baharatlar. Chüechli'yi doğrudan derin dondurucudan tepsiye yerleştirin. Soğuk fırına yerleştirin. Pişirme: 200°C'de, yaklaşık 25 dakika pişirin. Saklama sıcaklığı: min. -18°C, bir kez çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Alerjen bilgisi: Gluten, süt, yumurta, soya içerir.
Limon Tartı

Limon Tartı

Limon Ferahlığında Tartletler
Orangetler

Orangetler

Bitter çikolata kaplı Bitter 308 Bitter poşet 100g 308 S1 CC
Orangettes

Orangettes

70% bitter çikolata ile kaplanmış şekerlenmiş portakal kabukları. İstisnai ürünler sunmak için en iyi hammaddeleri seçiyoruz. Net ağırlık (G): 100
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Çilek Tartı

Çilek Tartı

Çilek Tartlet Kod: MIG006
Böğürtlenli cheesecake

Böğürtlenli cheesecake

Frambuazlı cheesecake Cod:MNG003
bisküvi vb.

bisküvi vb.

bisküvi vb.