protein sallaksiyon için ürünler (35)

PEYNİR ALTISI PROTEİNİ

PEYNİR ALTISI PROTEİNİ

PEYNİR ALTISI PROTEİNİ
Whey Protein İzolatı

Whey Protein İzolatı

Süt proteini izolatı, peynir altı suyu protein konsantresinin konsantrasyonu ve saflaştırılması ile elde edilir; bu işlem, peynir altı suyundaki yağ ve karbonhidrat içeriğini azaltır. Bu süreç, membran ayırma veya iyon değişimi kullanılarak gerçekleştirilebilir. WPI, en yüksek saflık ve protein konsantrasyonuna sahip bir ürün olarak kabul edilir.
Kollajen içecek ürünü - toz formunda kollajen ürünü, gıda takviyesi

Kollajen içecek ürünü - toz formunda kollajen ürünü, gıda takviyesi

Balık kolajeni ürün kategorisi örneği olarak
Palatinosis

Palatinosis

Palatinosis Çanta: 25 kg Big Bag: 700 kg / 1000 kg Incoterms: FCA, DAP
Selenyum Mayası

Selenyum Mayası

Selenyum mayası, selenyum açısından zengin bir ortamda Saccharomyces cerevisiae'nin fermente edilmesiyle üretilir ve organik gıda formu selenyumun tanınmış bir kaynağıdır. Selenyum, insan sağlığı ile yakından ilişkili olan temel bir iz elementtir. Selenyum mayası, organik selenyumun en iyi kaynaklarından biridir. Organik selenyumun emilimi ve kullanımı, inorganik selenyumdan çok daha yüksektir ve organik selenyumun toksisitesi çok daha düşüktür. EC numarası: 231-957-4 Moleküler Formül: Se CAS No: 7782-49-2
Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. Doğal için N RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat özütü belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler
PROTEİN 96

PROTEİN 96

FREY Nutrition'dan PROTEIN 96'yı çevrimiçi sipariş edin. Kas kütlesi artışı ve yağ kaybı için dünyadaki en yüksek protein içeriğine sahip protein.
Protein

Protein

Böceklerden Protein Elde Etme İş ortaklarımızla birlikte böceklerden protein elde etme programı üzerinde çalışıyoruz. Tüketiciler için böcekler gıda olarak hala yabancı. Ancak, tahminlerimize göre bu önümüzdeki yıllarda değişecek. Ayrıca, yasal çerçeveler de yavaş yavaş oluşturuluyor. Bu da iyi bir gelişme. Çünkü böcek proteini, çevre dostu bir protein alternatifi olup, geniş bir amino asit yelpazesini kapsar.
Protein

Protein

Protein İçerik: örneğin 750g Süt proteini, peynir altı suyu proteini, yumurta proteini, doğal aromalar, tatlandırıcı Sukraloz Açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmelidir. Ürün kapalı, kuru, ışık geçirmeyen bir yerde ve oda sıcaklığında (15 – 25° C) saklanmalıdır.
Besin Takviyesi

Besin Takviyesi

Gereksinimlere dayalı üretim tasarımı: GMP-IFS-BIO-HACCP Tabletler/Kapsüller/Yumuşak jel/Pudra/Sıvı
besin maddeleri

besin maddeleri

gıda endüstrisi için takviyeler ve beslenme d3k2, d3, demir, q10, b12, b6, bkompleks, magnezyum, vitamin c,
Süt Proteini İzolatı Normal - Süt Proteini İzolatı Normal 1000kg

Süt Proteini İzolatı Normal - Süt Proteini İzolatı Normal 1000kg

Süt Proteini İzolatı (WPI), peynir altı suyundan yeterli miktarda protein dışı bileşenlerin çıkarılmasıyla elde edilir, böylece bitmiş kuru ürün, kuru madde bazında %90'dan az protein içermez. Membran filtrasyon süreçleri ve/veya demir değişimi ile üretilir. Süt Proteini İzolatı'nın asiditesi, güvenli ve uygun pH ayarlayıcı bileşenlerin eklenmesiyle ayarlanabilir. İnsan tüketimi için sunduğumuz WPI, Avrupa Birliği'nin tüm düzenlemelerine ve uyum şartlarına uygundur. Molkenprotein İsolat regular 1000kg - 9,99€/kg
L-Lizin

L-Lizin

L-Lizin HCl, fermente, topaklanmayı önleyici
Kreatin monohidrat

Kreatin monohidrat

Kreatin, ek doku kütlesi oluşturmak için en iyi takviyelerden biri olarak kabul edilmektedir. Besinlerden protein kullanımını artırdığı için, özellikle vücut geliştiriciler ve profesyonel antrenman yapan sporcular kreatin monohidratı tercih etmektedir. Kreatin monohidrat, mevcut en lezzetli ve esnek kreatin formudur. Kreatin monohidratın hiçbir yan etkisi yoktur ve ayrıca kırmızı ette de bulunur. Kreatin, birçok vücut fonksiyonu için gereklidir. Kreatin, daha fazla amino asidin kullanılmasını sağlar ve düzenli alımda yeni dokuların oluşumunu destekler.
Pat 50 Proteinler

Pat 50 Proteinler

PAT 50, evcil hayvan yemleri formülasyonları için protein ve mineral (kalsiyum karbonatı dahil) katkısı sağlar. PAT 50'deki proteinler, vücut tarafından sentezlenmeyen temel amino asitlerin bir kaynağını oluşturur. Yüksek sindirilebilirliği, hayvanlara uygun yiyeceklerin formülasyonunu mümkün kılar. Yağ içeriği, peletlerin iyi bir şekilde tutulmasını sağlar.
Gentamisin Sülfat Sodyum

Gentamisin Sülfat Sodyum

laboratuvar kullanımı için.
Potasyum

Potasyum

Potasyum Sektör: Madencilik Endüstrisi Ürün: Potasyum
Demir sülfat

Demir sülfat

Monohidrat formunda %30, demir sülfat, çimento endüstrisi tarafından altı değerlikli kromun azaltılması için tercih edilen çözümdür. Bu ürün, çimento üreticileri için piyasadaki diğer seçeneklere kıyasla en güvenilir ve en temiz alternatifi sunmaktadır. Demir sülfat ayrıca gübre üreticileri pazarında da satılmaktadır.
Mantar Tozu

Mantar Tozu

Mantar tozları / Saf mantar tozu, D vitamini veya B12 vitamini içeriği ile.
Süt proteini

Süt proteini

Süt proteini
Süt Proteini İzolatı (WPI)

Süt Proteini İzolatı (WPI)

Süt proteini izolatı, peynir altı suyu protein konsantresinin konsantrasyonu ve saflaştırılması yoluyla elde edilir; bu işlem, peynir altı suyundaki yağ ve karbonhidrat içeriğini azaltmayı amaçlar. Bu süreç, membran ayrımı veya iyon değişimi kullanılarak gerçekleştirilebilir. WPI, en yüksek saflık ve protein konsantrasyonuna sahip bir ürün olarak kabul edilir.
Süt proteini (konsantre + izolat) vanilya aromalı - WPC + WPI vanilya aromalı, stevia ile tatlandırılmış

Süt proteini (konsantre + izolat) vanilya aromalı - WPC + WPI vanilya aromalı, stevia ile tatlandırılmış

Vanilya aromalı whey protein konsantresi ve izolatını birleştiren bir protein takviyesi. Doğal bir tatlandırıcı olan steviol glikozitleri ile tatlandırılmıştır. Örnek formül.
Süt Proteini Konsantresi %80

Süt Proteini Konsantresi %80

Süt proteini konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren konsantre süt tozudur. Yağsız taze ve pastörize süt kullanılarak filtrasyon ve sprey kurutma yöntemiyle üretilir. Yüksek protein içeriği ve düşük laktoz oranı, bu ürünün düşük karbonhidratlı gıda üretiminde ve protein takviyeli içeceklerde yaygın olarak kullanılmasını sağlar. Ayrıca, hamur işlerine, tatlılara, hayvan yemlerine, sütlü içeceklere, soslara ve peynir çeşitlerine de eklenebilir.
Süt Protein Konsantresi %80 (MPC)

Süt Protein Konsantresi %80 (MPC)

Süt Protein Konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren yüksek konsantreli bir süt tozudur. Taze, pastörize edilmiş yağsız sütten filtrasyon, buharlaşma ve sprey kurutma işlemleriyle elde edilir. MPC, olağanüstü köpürme, dokulama, su bağlama ve pıhtılaşma özellikleri ile bilinir. Yüksek protein konsantrasyonu sayesinde mükemmel besin değerine sahiptir. 24 aylık bir raf ömrü vardır ve 25 kg torbalarda ve Büyük Torbalarda mevcuttur. MPC, karşılaştırılabilir protein seviyeleri sunarak Tam Süt Tozu veya Yağsız Süt Tozu için geçerli bir alternatif olarak öne çıkmaktadır.
Soya Protein Konsantresi %60 – Yem Sınıfı

Soya Protein Konsantresi %60 – Yem Sınıfı

Soya protein konsantresi (SPC), kabukları soyulmuş ve yağsızlaştırılmış kavrulmuş soya unundan elde edilen, karbonhidratlardan (çözünebilir şekerler) ayrılarak elde edilen saf bir üründür. Bu işlem, AB'deki en son ileri düzey ekstraksiyon teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilmiştir.
Peynir altı suyu permeatı

Peynir altı suyu permeatı

Permeat, protein ve yağların ekstraksiyonu amacıyla sütün ultrafiltrasyonundan sonra elde edilen taze pastörize yağsız sütle üretilmektedir. Ürün, daha sonra ileri düzey sprey kurutma teknikleri kullanılarak kurutulmaktadır. Ürün bazen "yağsız peynir altı suyu" olarak adlandırılmaktadır, çünkü peynir altı suyundan elde edilmektedir. Peynir altı suyu permeatı, laktoz açısından zengin ancak düşük protein içeriğine sahip olduğundan, şekerlemeler, fırın ürünleri ve yağların üretiminde kullanılabilir. Ayrıca dondurma, işlenmiş peynir, içecekler ve kozmetikler üretiminde de eklenmektedir.
Patates Proteini

Patates Proteini

Patates proteini daha sonra temizlenir, buharda pişirilir ve soyulur. Nişasta daha sonra su ile ekstrakte edilerek protein içeren bir süspansiyon oluşturulur, bu asit ile işlenir ve ardından kurutulup toz haline getirilir. Patates proteini ince, hafif bir tozdur, açık gri veya sarı-yeşil renkte olup tipik bir kurutulmuş patates kokusuna sahiptir. Patates proteini üretimi için hammadde, Polonya kökenli nişasta patatesleridir.
Bezelye Proteini %80 - Gıda Kalitesi

Bezelye Proteini %80 - Gıda Kalitesi

Bezelye proteini, sarı veya altın bezelyelerden kuru ve sıvı yöntemlerle elde edilir. Kurutma aşamasında, bezelyelerin kabuğu makine ile çıkarılır ve öğütülür. Daha sonra, bezelye unu elde edilir ve hidrojen çözünebilir özellikleri sayesinde, proteinler santrifüj ile ayrılır ve toplanır. Bezelye proteininin nihai ürünü, saf bir tada sahip bej rengi bir tozdur.
Antioksidasyon

Antioksidasyon

RoxFox® Rosemary ile ürün koruma Sosis ürünleri, salata sosları, şarküteri veya hazır gıdalar - ne olursa olsun, tüketiciler taze, görsel olarak mükemmel gıdaları takdir eder. RoxFox® ürünleri ile ürün kalitenizi ve tazeliğinizi optimize edin. Aynı zamanda, renk stabilitenizi güvence altına alın ve maksimum ürün korumasını tercih edin. RoxFox®, suya çözünebilen veya yağa çözünebilen varyantlar halinde ve ayrıca E numarası içermeyen "N" varyantında mevcuttur. N doğal için RoxFox® ürünleri W-N ve O-N, her biri uyumlu bir tat profili sunarken, aynı zamanda antioksidan potansiyeli de sağlar. RoxFox® W-N ve RoxFox® O-N kullanıldığında baharat veya baharat ekstresi belirtimi dışında başka bir beyan gerekmemektedir. Böylece, Alman Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (ZZulV) kapsamında bir E numarasının beyan edilmesine gerek yoktur. RoxFox® avantajları: - Ürün kalitesinin optimize edilmesi - Optimum renk stabilizasyonu - Optimum aktif madde dağılımı - Tuzlu uygulamalarda kullanım - Yağ ve yağ oranı yüksek ürünlerde kullanım - Yağ oto-oksidasyonunu önler