sambuli için ürünler (8)

CHIKMAGALUR Hindistan

CHIKMAGALUR Hindistan

CHIKMAGALUR Hindistan
Balkabağı tohumları

Balkabağı tohumları

Açıklama : Balkabağı tohumları, aynı zamanda kabak çekirdeği olarak da bilinir, magnezyum, çinko ve doymamış yağ asitleri gibi besin maddeleri açısından zengin bir kaynaktır. Sağlıklı bir atıştırmalık olarak ve birçok yemek tarifinde çıtır bir doku ve fındık tadı eklemek için yaygın olarak kullanılırlar. Besin kullanımlarının yanı sıra, balkabağı tohumları sağlık ve kozmetik ürünlerinde, özellikle prostat ve cilt sağlığı için faydalı özellikleri nedeniyle de değerlidir. Köken : Ukrayna.
Aptamil

Aptamil

LCP'ler (uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitleri) Patentli lif karışımı Bebeğinizin ihtiyaçlarına özel Aptamil ürünleri, doğumdan itibaren başlangıç sütü, bebeğinizin gelişim aşamasındaki ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmıştır. İçeriğinde, bebeklerin ilk birkaç ayda yeterince üretemediği LCP'ler - uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitleri ve patentli bir lif karışımı bulunmaktadır.
Olibanum Sakızı

Olibanum Sakızı

Tütsü, parfüm ve geleneksel şifa uygulamalarında yaygın olarak kullanılan aromatik reçine.
Anason, bütün

Anason, bütün

Teslimat süresi: 3 - 5 iş günü Teslimat kapasitesi: 6000Kg / aylık Minimum sipariş miktarı: 1 x 25Kg çuval E-posta ile sorgu gönder Göster telefon numarası 25Kg çuval
Chaga

Chaga

Chaga, potansiyel sağlık yararları ile bilinen bir mantar türüdür. Soğuk iklimlerde, örneğin Sibirya ve Kuzey Amerika'nın bazı bölgelerinde, huş ağaçlarında yetişir. Chaga, hücreleri oksidatif stresten ve iltihaplanmadan korumaya yardımcı olur. Ayrıca, bağışıklık fonksiyonunu destekleyebilecek polisakaritler içerir. Chaga, sağlık artırıcı özelliklerinden yararlanmak için genellikle çay veya takviye formunda tüketilir. EC numarası:222-226-0 CAS No:3391-86-4
İNFÜZYON Mama

İNFÜZYON Mama

Bize, fincanınızdaki tadı yumuşatmak için ev karışımları sormaktan çekinmeyin. SU ISISI: 100° C DEMLEME SÜRESİ: 10 ila 15 dakika
Kişniş Tohumu

Kişniş Tohumu

Kişniş tohumları, kullanım açısından biberden sonra gelen, dünya çapında sevilen bir baharattır. Bu tohumlar dünya genelinde yetiştirilmekte ve işlenmektedir; Mısır ise önemli bir üretici konumundadır. Kişniş tohumları, en yaygın olarak toz halinde kullanılan sıcak, yoğun ve aromatik bir lezzet sunar. Hint mutfağının temel taşlarından biridir ve yemeklere tatlılık ve baharatlılık katmaktadır. Endonezya mutfağında kişniş, tempeh tariflerinde ve fasulye yemeklerinde kullanılmaktadır. Tohumlar, lahana, mısır, chutney ve sosları zenginleştirir ve ayrıca sebze turşusu yapımında da kullanılır, bu da onları her mutfak için çok yönlü bir ek haline getirir.