• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • 1880 yılından bu yana sethness roquette şirketi- şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı- hamur- toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde- sethness roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. renklendi̇ri̇ci̇ karameller : renklendirici karameller- tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller- ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. burnt sugars: yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun- karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. aromati̇k karameller : aromatik karameller- gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. sıvı veya katı halde olsun- sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında- geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. özel karameller: özel karameller- sütlü karamelden- tuzlu tereyağlı karamellere- veganlar için karamellerden- düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun- her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal- süt- krema- çikolata- tereyağı- bitkisel yağlar…).

Sonuç yok

1880 yılından bu yana sethness roquette şirketi- şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı- hamur- toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde- sethness roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. renklendi̇ri̇ci̇ karameller : renklendirici karameller- tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller- ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. burnt sugars: yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun- karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. aromati̇k karameller : aromatik karameller- gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. sıvı veya katı halde olsun- sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında- geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. özel karameller: özel karameller- sütlü karamelden- tuzlu tereyağlı karamellere- veganlar için karamellerden- düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun- her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal- süt- krema- çikolata- tereyağı- bitkisel yağlar…). - Ithalat/Ihracat

Sonuç yok

Aramanızı yeniden yazın:

  • Sözcükleri doğru yazdığınızı kontrol edin
  • Daha genel veya eşanlamlı terimleri girmeyi deneyin
  • Hangi dilde yazdığınızı kontrol edin

Aradığınızı bulamadınız mı? Sizin için bulabiliriz

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz

Bizimle yardım masamızla iletişime geçin üzerinden de iletişime geçebilirsiniz.