• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • bağışıklık sistemi

Sonuçlar

Bağışıklık sistemi - Ithalat/Ihracat

Türkiye

Geleneksel tarım faaliyetlerinde, bilinçsiz ve sorumsuz şekilde tarımsal ilaçlar ve kimyasal gübreler kullanılmaktadır. Bunlar ne yazık ki tarım ürünleri üzerinde kalıntı bırakmaktadır ve tüketildiği zaman insan vücuduna girerek organ ve dokularda birikmekte ve kanserden, üreme bozukluklarına, sinir sistemi rahatsızlıklarından gen mutasyonuna, dolaşım sistemi bozukluklarından bağışıklık sistemi rahatsızlıklarına kadar birçok sağlık sorununa yol açmaktadır. Öyle ki anne rahmindeki doğmamış fetus bile bunlarda etkilenmektedir. Anne sütü ile beslenen bebeklere bile geçebilmektedir. Araştırma sonuçlarına göre yetişkinlere göre çocuklarda bu tür sağlık problemlerine daha fazla rastlanmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gıda güvenliği konusu giderek daha önemli bir durum almıştır. Bir yandan gıda kaynakları azalırken bir yandan da mevcut gıdalarda çeşitli faktörler yüzünden yaşanan problemler gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Gıda güvenliğinin bu kadar önemli olmasının nedeni, günümüzde iki yüzden fazla hastalığın gıdalardan kaynaklandığı gerçeğidir. Çeşitli alerjik tepkilerden felçlere ve ölümlere kadar birçok farklı problem, insan sağlığını tehdit etmektedir. Gıda güvenliğine gereken önem verilmediği takdirde, bebek bekleyen anne adayları, bebekler, küçük çocuklar ve yaşlılar, kısaca bağışıklık sistemi zayıf olan kişilar başt aolmak üzere herkes kalıcı hasarlar ve ölümcül riskler ile karşı karşıya bulunmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Çörek otu, Güneybatı Asya'ya özgü bir bitki olan Nigella sativa tohumlarından elde edilir. Çörek otundaki esas etkiyi “Timokinon” adı verilen kilit bir bileşik sağlamaktadır. Timokinon, Nigella sativa tohumunun uçucu yağından elde edilen aktif bileşik olup, yüksek miktarda antioksidan içermektedir. Timokinon, düşük yan etkileri ile diğer yağlara göre çok daha rahatlıkla kullanılabilmektedir. Çörek otuna alerjisi olmayan kişiler doğru oranlarda olmak koşuluyla, çörek otunu her gün tüketebilirler. Çörek otu yağının da bilinçli bir şekilde ve doğru formda kullanılması önemlidir. Son yapılan araştırmalar çörek otu yağının özellikle alerjik hastalıklar üzerindeki olumlu etkisini iyice kuvvetlendirmiştir. Soğuk sıkım çörek otu yağının vücuttaki yangı-iltihaplanmaya karşı koruyucu, alerji önleyici ve ağrıyı azaltıcı etkisi vardır. Bağışıklık sistemi üzerine yapılan başka bir çalışmada da 4 hafta süresince her gün çörek otu tohumu tüketen kişilerin, vücudu hastalıklara karşı koruyucudur.

Fiyat teklifi isteyin

Benzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?

europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin

İşletmemi ekle