• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • kızarmış ekmekler

Sonuçlar

Kızarmış ekmekler - Ithalat/Ihracat

Fransa

Fransa

Europages tarafından doğrulanmıştır

Siyah sarımsak ezmemiz sade olarak kızarmış ekmek üzerinde veya müstahzarlarda yenebilir. Siyah sarımsak her türlü et, şarküteri, kaz ciğeri, kaliteli balıklar (dil balığı, maymunbalığı, levrek) ve kabuklu deniz ürünleri ile iyi gider. Tatlıya düşkün olanlar için çikolata ve narenciye ile idealdir. Tarif fikirlerimizden ilham alın sarimsak ezmesi̇ni̇n i̇çeri̇ği̇ Gers'ten organik siyah sarımsak (%90) Gers %10'dan organik ayçiçek yağı. SARIMSAK EZMESI NASIL SAKLANIR Oda sıcaklığında ışıktan uzakta saklayın. Kullandıktan sonra kavanozu sıkıca kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 6 ay içinde kullanın. Raf ömrü: 18 ay.

Fiyat teklifi isteyin

Fransa

Üzüm çeşitleri: Grenache Blanc - Grenache Gris Toprak tipi Aspres teruarının güneşli teraslarında kil-kireçtaşı, eski üzüm bağları Vinifikasyon: Doğrudan presleme, sıcaklık kontrollü fıçılarda fermantasyon, ardından Fransız meşe fıçılarda mayşe üzerinde karıştırılarak olgunlaştırma. Tadım notları: Gümüşi bir renk, Beyaz şeftali, armut ve tostun ince aromaları. Şeftali, armut ve kızarmış ekmek veya çörek. çörek. Damak yuvarlak, ama hala taze. Tazelik. Bu dengeli ve karmaşık. Yemek ve şarap eşleştirmesi: Tubot veya ızgara çipura, Comté peyniri, A la plancha sebzeler Gilbert et Gaillard tarafından altın madalya

Fiyat teklifi isteyin

Benzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?

europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin

İşletmemi ekle
Filtreler

Sonuçlar

Kızarmış ekmekler - Ithalat/Ihracat

Sonuç sayısı

2 Ürünler