Sonuçlar
Türkiye
Pastacılık dekorasyon için çeşitli aromalı standart ve simli soğuk jöleler.: Ürün: Soğuk jöleler Menşe: Türkiye Form: jöle Ambalaj: 7 kg kovalar x 4=koli JÖLE ÇEŞİTLERİ (AROMALAR): Çikolatalı, karamelli, sade, beyaz, çilekli, frambuazlı, yaban mersinli, vişneli, portakallı, muzlu, limonlu, mangolu, ananaslı, kiwili, kayısılı
Fiyat teklifi isteyinİsviçre
KASAG uzmanları, pişirme cihazı yapımı ve reçel, marmelat, komposto ve jöle üretimi için endüstriyel pişirme sistemi konularında ehildirler. Yüksek ürün talepleri, pektin hazırlama için özel gereksinimler, optimum parça boyutu ve kısa proses süreleri tutkumuzu uyandırmaktadır. Her müşterimize özel olarak odaklanır, gereksinimlerini maksimum derecede karşılayan bireysel veya modüler sistemler üretiriz.
Fiyat teklifi isteyinİsviçre
Hem komple üretim hatları ve sistemleri hem de özel prosesler için buhar-enerji modülü, sıcak ve soğuk su sistemleri, aroma ilavesi, steril hava hazırlama, pektin hazırlama, kaldırma tertibatı, doldurma hunisi, kalite güvence tertibatları, dolum, CIP sistemi ve kumandalar gibi ek sistem bileşenleri gereklidir. KASAG size bireysel Batch pişirme sisteminizi; meyve temel malzemesi, reçel, marmelat, sebze, soslar, komposto ve jöle üretimi için istediğiniz tüm özel bileşenler ile kurar.
Fiyat teklifi isteyinPolanya
Jelatin, hayvan kemikleri, deri ve tendonlardan elde edilen kollajenin kısmi hidrolizinden elde edilen doğal çözünür bir proteindir. Glisin, prolin ve hidroksiprolinden oluşur. Jelatin, tek tek kollajen molekülleri arasındaki bağları kırmak için hidroliz işlemiyle elde edilir. İzole edilen molekülleri izole etmek için sıcak su veya asitler kullanılır. Daha sonra süzülür, sterilize edilir ve kurutulur.
Fiyat teklifi isteyinBenzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?
europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin
Sonuçlar
Gıda jöleleri - Ithalat/IhracatSonuç sayısı
4 ÜrünlerÜlkeler
Firma tipine
Kategoriye