Türkiye
2019-2020 Sezonu Ekim ayında henüz yeşilken ve polifenol miktarı en yüksek seviyede iken hasat edilen Aydın Bölgesi YAMALAK SARISI(YAMALAK KABASI) türü zeytinlerinden üretilmiştir. Asitlik değeri en çok %0,2'dir. En çok 22C'de soğuk sıkım yapılmıştır. Sabahları çiğ tüketim için uygundur. Polifenol değeri:450 mg/kg Meyvemsilik: 5 Acılık:5 Yakıcılık: 5.5 Kokusu: Yeşil çay, kekik, elma, deveci armudu, çimen çağrıştırır. Tazeliğini daha uzun süre koruyabilmesi amacı ile filtreli olarak satışa sunulmaktadır
Fiyat teklifi isteyinBenzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?
europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin
Sonuçlar
Natürel sizma - Ithalat/IhracatSonuç sayısı
1 ÜrünÜlkeler
Firma tipine
Kategoriye