• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • pişirme fırını

Sonuçlar

Pişirme fırını - Ithalat/Ihracat

Türkiye

Türkiye

Termostatlı fırın , termostatlı katmer sacı

Türkiye

Ekstrüder özellikle mikronize edilmiş sıvı krema dolgulu bisküvi üretimi için tasarlandı. Çift renkli tel kesme kurabiyeler ve giyotin kesme bar tipi dolgulu bisküviler de üretilebilir. Tel kesme, giyotin kesme ve diyafram kesme hamur şekillendirme stilleridir. VF kodlu depozitörler tavalı imalatlar için tasarlandı. Depozitör, tavaya ürün besleme bandı ve tava konveyörü kombinasyonu tavalı ürütimler içindir ve pişirme fırını rotatif fırındır. Tavalar ürün akışına göre dik şekilde beslenir. Çaprazlama özelliği sayesinde depozitörün üretim kapasitesi iki kat artırılıştır. Makina dikey pozisyon ayarlıdır, böylece farklı kesme stillerine göre bant mesafesi ayarlanabilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

ACROTECH Tunnel Type Pişirme ve Kurutma Fırınlarında pişirme işlemi görecek iş parçasının fırın konveyörüne asılarak pişirilmesi prensibine dayanır. Bu tür fırınlarda iş parçası konveyöre asıldıktan sonra parçanın kalınlığına ve yüzey alanına göre belli bir hızla giderken boyanın kürlenmesi veya kurutulması sağlanmaktadır. ACROTECH Tunnel Type Pişirme ve Kurutma Fırınları uzman mühendislik kadromuzla özel olarak dizayn edilmektedir. De-monte olarak imal edilmektedir. Bu özelliği sayesinde kolaylıkla montajı yapılmakta, istenildiği takdirde başka alanlara taşınmaktadır. Endüstride yüksek kapasiteli olan işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Tunnel Type Pişirme ve Kurutma Fırınları beyaz eşya, otomotiv, inşaat, tarım makineleri, alüminyum sanayi gibi çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Fırın, Pişirme grubu, hamur işmeme grubu.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

OS - 120K kahve çekirdeklerini mükemmel ve lezzetli bir şekilde kavurur.Minimum 120 kg maksimum 200 kg kahve pişirebilmektedir.Motorin Lpg ve doğalgaz yakıt tipleri ile çalışabilmektedir.Kahve çekirdeklerini kavurma işlemi belli zaman aralığında sıcaklığa bağlı olarak çekirdeğin rengine göre kavrulmasıdır. Kahve kavurma makineleri PLC kontrollü olup istenilen ve ihtiyaç duyulan her ortama göre uyumluluk göstermektedir.Kazan motoru, soğutucu fan motoru, 2 tane soğutucu fan motoru, hava taşıma motoru, atık toplama siklon moturu olmak üzere 6 tane motora sahiptir.Ürün inceleme kaşığı ürün gözetleme göstergesi senkronize çalışan kavurma ve soğutma sistemi ve yüksek yoğunluklu karıştırma kolu bulunmaktadır.Kullanıcının isteğine bağlı olarak bilgisayar kontrollü kavurma sistemi otomatik besleme yükleme hazne ve otomatik ürün yükleme ve boşaltma sistemi mevcuttur.Önünde yuvarlak kavrulan kahveleri soğutmak için soğutma sistemi vardır.

Fiyat teklifi isteyin

Benzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?

europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin

İşletmemi ekle

Türkiye

Büyük boy kapariler olan fine (11-13 mm) kalibre doğal kapariler, diğer kalibrelere kıyasla daha yumuşak bir dokuya sahiptir. Fırında pişirme içeren balık tariflerinde kullanılan fine kalibre kapariler ayrıca et, balık ve tavuk yemekleri ile uyumlu çeşitli sosların hazırlanışında da yer almaktadır. Tuzda hazırlanan fine kalibre Naturelez'in doğal kaparileri hiç bir katkı maddesi içermez ve Çorum'un Osmancık bölgesinde, doğadan sürdürülebilir tarım yöntemler ile hasat edilmiştir. Ürün Bilgisi Kalibre: Fine (11-13 mm) Hazırlanış: Tuzda Kavanoz Hacmi: 1000 cc Net Ağırlık: 1 kg Süzme Ağırlık: 700 g

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Büyük boy kapariler olan fine (11-13 mm) kalibre doğal kapariler, diğer kalibrelere kıyasla daha yumuşak bir dokuya sahiptir. Fırında pişirme içeren balık tariflerinde kullanılan fine kalibre kapariler ayrıca et, balık ve tavuk yemekleri ile uyumlu çeşitli sosların hazırlanışında da yer almaktadır. Salamurada hazırlanan fine kalibre Naturelez'in doğal kaparileri hiç bir katkı maddesi içermez ve Çorum'un Osmancık bölgesinde, doğadan sürdürülebilir tarım yöntemler ile hasat edilmiştir. Ürün Bilgisi Kalibre: Fine (11-13 mm) Hazırlanış: Salamura Kavanoz Hacmi: 500 cc Net Ağırlık: 520 g Süzme Ağırlık: 300 g

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Büyük boy kapariler olan fine (11-13 mm) kalibre doğal kapariler, diğer kalibrelere kıyasla daha yumuşak bir dokuya sahiptir. Fırında pişirme içeren balık tariflerinde kullanılan fine kalibre kapariler ayrıca et, balık ve tavuk yemekleri ile uyumlu çeşitli sosların hazırlanışında da yer almaktadır. Salamurada hazırlanan fine kalibre Naturelez'in doğal kaparilerihiç bir katkı maddesi içermez ve Çorum'un Osmancık bölgesinde, doğadan sürdürülebilir tarım yöntemler ile hasat edilmiştir. Ürün Bilgisi Kalibre: Fine (11-13 mm) Hazırlanış: Salamura Kavanoz Hacmi: 1000 cc Net Ağırlık: 1050 g Süzme Ağırlık: 700 g

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Panter Serisi katlı pişirme fırınlarının, farklı kapasitelerde üretim için pek çok modeli vardır. Fırınlar mazotla, doğalgazla ve elektrikle çalışabilen şekilde üç tipte imal edilmektedir. Her çeşit ve büyüklükteki ekmek ve diğer unlu mamullerin üretimi taş taban üzerinde yapılır. Taş malzemesi sağlığa uygun üretimi gerçekleştirmek için özel olarak geliştirilmiştir ve taş taban çok yüksek sıcaklıklarda dahi pişirmeye imkan vermektedir. Fırının yanma hücresinde üretilen sıcak gazlar, pişirme gözleri etrafında sirküle ettirilerek, gözlerin ısınmasını sağlar. Pişirme gözleri çelik saçlardan imal edilir ve gaz kanallarından pişirme gözleri içine yanma gazlarının sızması kesinlikle söz konusu değildir. Gaz kanallarının ve pişirme gözlerinin dizaynı, her bir gözde ve gözlerin her noktasında pişirme esnasında aynı sıcaklığın elde edilmesini sağlar. Gözlerin izole edilmesi sayesinde içeriden dışarıya buhar sızması engellenmiştir.

Türkiye

Katlar taş tabanlı olduğundan ısıyı eşit olarak yayar. Sıcaklık (kat içi alt ve üst sıcaklığı) her katta isteğe göre farklı ayarlanabilir. Böylece her katta farklı ürün pişirilebilir. Pişirme süresi digital zaman saati ile ayarlanabilmektedir. Pişirme öncesi mayalama için fırının altında, sıcaklığı ve nemi ayarlanabilen mayalama odası vardır. Fırın modüler olup ihtiyaca göre kat ilave edilebilmektedir. Düşük enerji tüketimi sağlar. Tekerlekleri sayesinde istenen yere taşınabilir.

Türkiye

Fırınlar mazotla, doğal gazla ve elektrikle çalışabilen şekilde üç tipte imal edilmektedir. Her çeşit ve büyüklükteki ekmek ve diğer unlu mamullerin üretimi taş taban üzerinde yapılır. Taş malzemesi sağlığa uygun üretimi gerçekleştirmek için özel olarak geliştirilmiştir ve taş taban çok yüksek sıcaklıklarda dahi pişirmeye imkan vermektedir. Fırının yanma hücresinde üretilen sıcak gazlar, pişirme gözleri etrafında sirküler ettirilerek, gözlerin ısınmasını sağlar. Pişirme gözleri çelik saçlardan imal edilir ve gaz kanallarından pişirme gözleri içine yanma gazlarının sızması kesinlikle söz konusu değildir. Gaz kanallarının ve pişirme gözlerinin dizaynı, her bir gözde ve gözlerin her noktasında pişirme esnasında aynı sıcaklığın elde edilmesini sağlar. Gözlerin izole edilmesi sayesinde içeriden dışarıya buhar sızması engellenmiştir. Ekmek, sandviç ekmeği ve benzeri üretimlerde istenilen renk ve ince kabuk oluşumu için gerekli olan buhar, buhar üreticilerinden karşılanır.