Sonuçlar
Türkiye
Kuruyemiş olarak tüketilen ve baklavaların değişmez malzemesi Antep fıstığı, lif, fosfor mineralleri, potasyum, A grubu vitaminler, B grubu vitaminler, yağ ve protein açısından oldukça zengin bir meyvedir. Peki, bu sağlık açısından sayısız yararları olan mucizevi meyvenin vücudumuza faydaları nelerdir? İşte detaylar… Antep fıstığı ilk olarak Gaziantep'te üretildiğinden bu adı almıştır. Sakız ağacıgiller familyasından kabuklu bir meyve olan 'Yeşil Altın' çeşitli vitaminler ve mineraller bakımından çok besleyicidir. Bilinmesi gerekenleri sizler için oluşturduk. ANTEP FISTIĞININ FAYDALARI NELERDİR? Antep fıstığının vücudumuza olan faydalarından bazıları şunlardır: – Akciğerlerdeki iltihabı temizler. – Göğsü yumuşatarak ağrıları hafifletir. – Kandaki kötü kolesterolü (LDL) düşürür. – Mide zarını korur. – Mide oluşan asit oranını dengeler. – Sindirim sistemini rahatlatır. – Kan basıncını da düşürerek inme, felç ve yüksek tansiyon riskini azaltır. – Kalbi korur.
Türkiye
Kaya tuzu insan sağlığı için en önemli bileşenleri bünyesinde toplayan doğal mineral kaynağıdır. Vücudumuzda bulunan 92 mineralden 84 tanesi bu tuzun içeriğinde yer alır. Büyükbaş sığır ve küçükbaş koyun keçilerin önünde sürekli bulunması gereken doğal tuzdur. Hayvanlar için kaya tuzu, hayvanların vücutlarında bulunan sodyum, klorür, potasyum ve magnezyum gibi minerallerin dengeye getirilmesine yardımcı olmak için kullanılan bir tuz türüdür
Fiyat teklifi isteyinBenzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?
europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin
Sonuçlar
Potasyum mineralleri - Ithalat/IhracatSonuç sayısı
2 ÜrünlerFirma tipine
Kategoriye