Sonuçlar
Türkiye
Tüm siyah zeytin çeşitlerimiz Gemlik mahsulüdür. Gemlik zeytini İnce kabuklu, küçük çekirdekli ve bol etlidir. Az tuzlu zeytin sevenler için… Dalında olgunlaşıp, özenle toplanan siyah zeytinler, boylama, yıkama, ayıklama aşamalarının ardından sadece tuz ve su ilave edilerek havuzlarda en erken 6 ay ile en geç 15 ay arası bekletilerek geleneksel Gemlik yöntemiyle tatlandırılır.Yeme olgunluğuna erişince havuzlardan alınır, kalibre ve seçme işlemlerinin ardından tuz oranını azaltmak ve dayanıklılığını sağlamak için yaklaşık 82 derecede 20 dakika tutularak pastörize edilir. Tamamen doğal yöntemlerle üretilen ürünlerimiz tatlandırıcı, renklendirici, koruyucu vb. maddeler içermemektedir.
Fiyat teklifi isteyinBenzer ürünler mi satıyorsunuz veya üretiyorsunuz?
europages'a üye olun ve ürünlerinizi sergileyin
Sonuçlar
Zemin yıkama - Ithalat/IhracatSonuç sayısı
1 ÜrünÜlkeler
Firma tipine
Kategoriye