... sahiptir. Değişik ürünler kaplama bandı sayesinde çikolata ile kaplanabilir. Değişik dolum stilleri ile dolum işlemi gerçekleştirilebilir. Depozitör one-shot türü olduğu için çikolata içine kuruyemiş partiküllerine uyugun değildir.
Fransa, Paris
...Çikolata Kalıplama Hattı – Katı – Krema dolgulu çikolata ürünleri (tek seferlik) – Granül dolgulu krema ürünleri – Granüllü çikolata – Bütün fındık ile çikolata – Vakum robotu ile kalıptan çıkarma – Bant konveyör çıkışı – Otomatik boş kalıp besleme sistemi – PLC kontrollü – Granül karıştırıcı – Otomatik kalıp ısıtıcı...
Fransa, Peyruis
...POULE GOUTTE YENİ PROFESYONEL KATALOG 2016-17 70 197 - POULE GOUTTE - KAHVERENGİ ÇİKOLATA - 15 CM 70 197 L - POULE GOUTTE - SÜTLÜ ÇİKOLATA - 15 CM...
Slovenya, Ljubljana
...Tekerlekli mikserli çikolata temperleme kasesi, çikolatanın temperlenmesi ve kalıplanması için tam donanımlı bir cihazdır. Kase paslanmaz çelikten yapılmıştır ve çikolatanın ısıtılması için tasarlanmıştır. Dijital kontrol cihazı, istenen sıcaklığı 0,1°C hassasiyetle ayarlamaktadır. Kızılötesi ısıtma elemanları, eşit ve enerji tasarruflu ısıtma sağlar. Büyük çalışma alanı sayesinde, çalışma...
Tunus, Tunis
... makineleri ve aksesuarları, şekerlemeler, praline, napoliten, çikolata tabletleri, trüfler ve boş kalıplama için ideal çözüm sunar; praline, gevrek barlar, pirinç kekleri, hamur işleri, bisküviler gibi ürünlerin kaplanması için. Şekerlemeler ve tabletler için kaplama veya kalıplama hattı ile çikolata soğutma tüneli, sakız ve lolipoplar için kaplama makinesi. Tam anahtar teslim otomatik kaplama makinesi ve özel tasarım. Damla ve mercimek şekillendirme hattı ve figürler...
Fransa, Talant
... gerçek sanat nesneleri olarak sergilenmektedir. İkinci Teknik ve Pratik Kitap, 424 sayfa, Stéphane Leroux'un işini ve tekniklerini aktarmasına olanak tanır. Malzeme seçimi, çikolata işleme teknikleri (ön kristalizasyon, temperleme, iyi kalıplama için ipuçları, şekillendirme ve dikme hamurları, bir parçanın gerçekleştirilmesi üzerine düşünceler...) ardından farklı temalar etrafında yapılan eserler: hacim, taban, yapı... Bu kitap aracılığıyla mükemmel bir şekilde illüstre edilmiştir. Referans: BEL43 Stokta: 11 Ürün Boyutlar: 204 & 424 Sayfa Dil: Fransızca...
Türkiye, Istanbul
MFS Çikolata Kalıp, çikolata kalıpları üzerine uzmanlaşmış, Türkiye’nin en deneyimli firmasıdır. Çikolata kalıbında var olan tecrübemiz uzun bir geçmişe dayanmaktadır. Çikolata sektöründe uzun zaman içinde olgunlaşan tecrübemizle çizim, tasarım, portatif geliştirme ve kalıplama alanında artık MFS Çikolata Kalıp adı altında hizmet vermekteyiz. Tüm kalıp üretim aşamaları profesyonel personelimizin takibiyle firmamız çatısı altında yapılmaktadır.
Almanya, Krefeld
Farklı türde makineler üretiyoruz: - Farklı kütlelerin şekillendirilmesi için - tahıl, granola, tohumlar, müsli, gevrek pirinçler, hamur bazlı, badem ezmesi, bal bazlı, sakız ekstrüderleri. - Çikolata kütleleri için - ısıtma, temperleme, kalıplama, kaplama, soğutma, tek seferlik dökme makineleri, kalıplar. - Jel için - pişirme, kalıplama, soğutma, kalıplar. Ayrıca karıştırıcılar...
Fransa, Saint Hilaire de Chaléons
PROCYS, gıda sektörüne özel otomatik endüstriyel ekipmanlar geliştiren, tasarlayan ve üreten bir şirkettir. PROCYS, bisküvi, pasta, hamur işleri, çikolata, şekerleme gibi alanlarda uzmanlaşmıştır ve üretim aşamasından (fırın, kızartma makinesi, kalıplama) ambalaj makinelerine girişe kadar hizmet vermektedir. PROCYS, müşterilerinin taleplerine uygun çözümler sunarak, proje gereksinimlerine ve...
Belçika, Lummen
Yetenekli, azimli ve çalışkan bir ekip aracılığıyla, standart ve özel çikolata makinelerini dünya genelinde pazara sunmak, yalnızca fiyat ve kalite ile müşterilerimizi geleceğe bağlamakla kalmayıp, aynı zamanda hizmet ve güven ile de bağlamaktır. El yapımı makineler: Otomatik temperleme makineleri, kalıplama makineleri, kaplama bantları, pul makineleri, çevirme makineleri, ısıtma kutuları, eritme...
Bu arama terimi için popüler ülkeler