Fransa, Bordeaux
... eşleştirmesi: şarküteri, kırmızı et, av etleri, pişirilmiş peynirler. Deniz ürünleri, soslu balık, gizzar salatası, beyaz et, tartlar. Alkol: %14,5 vol. Üzümler: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Marka AG Vins Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
...İster Matjes, Bismarck herring veya herring salatası olsun – uygulamanız için en çeşitli baharatları sunuyoruz. Lezzet açısından ince ayar yapılmış ve optimal dozajlama ile doğal baharat özlerini sıvı veya serpilme formunda sunuyoruz. Bizde hazır karışımlarla sınırlı değilsiniz. İsteklerinize göre evinize özel lezzet notası oluşturuyoruz.
Fransa, Castelnaudary
...Henry'nin hükümdarlığı sırasında getirildi. 1610'dan önce, Eski Kıta sadece fasulyeyi tanıyordu. Castelnaudary'nin Cassoulet'inin atasıyla tanışacaksınız. Atalarımızın menüsünü benimseyin: Ilıtılmış ördek ciğeri ve konfit gizzar salatası Févoulade...
Belçika, Herentals
... sistemine sahiptir. Bu nedenle, basınçlı havaya ihtiyaç yoktur. • Ambalajın maksimum boyutu: 360 x 270 x 100 mm • Hız: 3 - 5 döngü/dakika • Her döngüdeki ambalaj sayısı: 1 - 6 Seçenekler: • MAP Gaz Analizörü • Oksijen gazlama Bu makine, kasaplık veya küçük üretim ortamları için idealdir. Uygulamalar: Taze et, şarküteri ürünleri, çikolata ürünleri, balık ve balık hazırlamaları, sebzeler, makarna, hazır yemekler, meyve salatası, kuru meyveler, ince et salatası, çorba, soslar, ...