...BİO Agave Şekeri / BİO Agave Şurubu
BİO Agave Koyu Şurubu veya BİO Agave Şurubu, standart olarak kontrol edilen organik tarımdan (DE-ÖKO-006) elde edilen altın-kahverengi, ince akışkan, saf bir şuruptur. Altın-kahverengi standart çeşidin yanı sıra, özel uygulamalar için çok açık renkten çok koyu renge kadar agaveşurupları mevcuttur. BİO Agave Şurubu, sıklıkla veganlar tarafından tüketilen...
... şurupları, şeker yerine, bal yerine (veganlar tarafından) ve çeşitli tahıl barlarında bağlayıcı olarak kullanılır. Açık renkli agave şurubu hafif ve neredeyse nötr bir tada sahiptir, bu nedenle genellikle nazik tatlı yemeklerde ve içeceklerde kullanılır.
Agave şurubunun sağlıklı özellikleri
Agave şurubu, düşük glisemik indekse sahip yüksek fruktoz içerir. Bu, vücudunuz tarafından yavaşça işlenmesi anlamına gelir. Bu nedenle, agave şurubu tüketimi kan şekerinizin bu kadar hızlı dalgalanmasına neden olmaz. Ancak, fazla fruktoz tüketimi sağlıklı değildir, bu yüzden ölçülü kullanın.
...Agave şurubu üretimi için yalnızca agave bitkisinin kalbi kullanılır.
Hasattan sonra meyve yıkanır, doğranır ve tatlı suyu sıkılır.
Bitki lifleri ve bulanıklıklar süzülür. Suyun istenen viskoziteye ulaşana kadar nazikçe yoğunlaştırılması başlar.
Agave şurubu, yiyecekleri, meyve sularını ve gazlı içecekleri tatlandırmak için mükemmel bir şekilde uygundur.
Tat: karamelli veya hafif maltlı
Aroma: karamelli, maltlı
Renk: kehribar rengi...