...Invertşeker şurubu
İstenilen her konsantrasyonda ve invertasyonda
Glukoz şurubu
Farklı viskoziteler, karbonhidrat bileşimleri ve tatlılık gücü
Karışımlar
Miktozlar (şeker ve diğer şeker türleri), çiçek balı, aromalar
Açık & Koyu Şurup
Mutfak şurubu, fruktoz şurubu, ekmek pumpernickel şurubu, şeker pancarı şurubu, koyu kek şurubu, malt şurubu, kamış şekeri melası
Invertşeker kreması
Açık...
...Biyo-Fairtrade-Kokos Çiçeği Şekeri, hindistancevizi palmiyesinin çiçeklerinden elde edilir. Şurup kaynatılır ve ardından tipik şeker taneciklerini elde edene kadar parçalanır. Hindistancevizi çiçeği şekeri, hindistancevizi tadında değil, tatlı ve hafif bir vanilya ile cezbedici karamel aromasıyla hafif bir lezzete sahiptir.
Rafine edilmeden üretilmiştir
Tat: tatlı-hafif, hafif vanilya-karamel...
...Ahornzucker, ahorn şurubundan elde edilir. Şurup, katı bir madde oluşana kadar yavaşça kaynatılır ve ardından istenen granülasyona işlenir.
Sıcak içecekler, yoğurtlar veya krep tatlandırmak için kullanılabilir.
Tat: hoş bir tatlı akçaağaç tadı
Aroma: akçaağaç şurubu gibi tatlı
Renk: soluk kahverengi...
... ilgileniyoruz. Bu özel hammaddeler, son yıllarda anlık zencefil tozu, organik inulin, organik agave şekeri ve organik agave şurubu / yoğunlaştırılmış şurup ile genişletilmiştir.
Ayrıca, müşterilerimize yaygın ticari hammaddelerden oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır.