Fransa, Privas
... boyunca saklanabilirler ve ihtiyaçlarınıza göre daha sonra kaplayabilirsiniz. İçindekiler: kestane, şeker, glikoz şurubu, doğal vanilya aroması Şerbetli kestaneler, kestane şekeri yapımında kullanılır. Şeker şerbetinde bekledikleri için uzun süre dayanıklıdırlar (5 yıl). Kestane şekeri elde etmek için iyi bir kaplama yapmak istiyorsanız, buraya tıklayarak tavsiyelerimizi takip etmenizi öneririz.
Fransa, Saint-Omer
...Bacanha'nın yuzu ham şurubu, Asya kökenli bu olağanüstü narenciyenin aromatik bir konsantresidir. Aroması ekşi, meyvemsi ve limon kokusu benzersizdir. Yuzu ham şurubu, smoothie, kokteyl veya limonata tariflerinizde kullanılabilir. İçindekiler: organik saf kamış şekeri, su, organik limon suyu konsantresi, organik yuzu suyu, doğal yuzu aroması, doğal mandalina aroması, limette ekstresi, sitrik asit. 400ml'lik şişe 1 şişeden 20'ye kadar içecek Boyutlar: 8*8*16cm Net ağırlık: 875...
...Ahşap tabla üzerinde kutu ile 1 adet 200 gramlık şeker, cam kavanozda Piña Colada aroması Fransız rafine edilmemiş pancar şekeri, piña colada aroması ve sarı renklendirici (E102 E330) MERENGLERİNİZ, KREMALARINIZ, PASTALARINIZ, YOĞURTLARINIZ, CAM KAPLAMA, BUZ KÜPLERİ... için İDEAL 1 adet %100 doğal nane şurubu, 250ml cam şişede Su, Fransız rafine edilmemiş pancar şekeri, limon suyu ve bahçeden taze nane yapraklarının aroması ile yapılan şurup. Etiketi isimler veya diğer metinlerle kişiselleştirme imkanı Referans: COFFMAITESS...
Fransa, Vannes
... biraz farklıdır çünkü tarifinde seçilmiş kenevir çeşitlerinden (Fedora ve Futura) elde edilen %3 tam spektrum CBD özleri bulunmaktadır. Her CBD şekeri, ortalama vücut yapısına sahip bir yetişkin için önerilen günlük dozajın eşdeğeri olan 24 mg CBD içermektedir. İşte tatlı isteğinizi yatıştırma yeteneği ile sizi şaşırtacak bir CBD şekeri, ama hepsi bu değil! Tadım sırasında, her Cassis CBD şekeri, muhtemelen daha önce sorbet, şurup, krema, likör veya jöle şeklinde tanıdığınız bu küçük kırmızı meyvenin tatlılığını ortaya çıkarır. Kullanılan kenevir çeşitleri: Fedora, Futura...
Fransa, Seignosse
... olmadan nazik bir şekilde yönetilmektedir ve akçaağaçlar, uyumlu ve dengeli bir orman için diğer ağaç türleriyle bir arada yaşamaktadır; organik sertifikalıdır. Organik akçaağaç şurubu, Mart ortası ve Nisan sonlarında üretilmektedir. Vifranc Farm'ın yüksek kalite standartları, akçaağaç ormanını işleme ve akçaağaç şurubu üretme konusundaki özellikle titiz yöntemlerle bu olağanüstü şurup içinde yansımaktadır. Krep ve Fransız tostu ile, yoğurt veya lor peyniri ile, her türlü meyve veya tatlı-ekşi tariflerle iyi gider. Bio-Monde, 30 yıldır La Ferme Vifranc'ın tarihi ortağıdır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler