Polonya, Brzozów
... edilen pirinçlerde, yetiştirilirken hangi kimyasalların kullanıldığını bilemiyoruz. Arborio pirinci ile yapılan en ünlü İtalyan yemeği Risotto'dur; bu, Kuzey İtalya'ya özgü bir yemektir. Arborio pirinci ayrıca süt veya pirinç içeceği bazlı tatlı pirinç tatlılarının bir bileşeni olabilir. Ayrıca sebzelerle de birleştirilebilir. Pişirildikten sonra Arborio, biraz yapışkan (Amopectin sayesinde), nemli olup, özellikle risotto hazırlamak için en iyi pirinçtir.
...Baldo Pirinç Keshan Baldosu Osmancık Pirinci Cameo(Kameo) Pirinci Arborio Pirinci Basmati Pirinci Yabani Pirinç Yasmin(Jasmine) Pirinci Siyah Pirinç Wehani Pirinci...
İsveç, Åkersberga
Naturell AB'de organik gıdayı standart haline getirdik. %100 organik gıdaların standart olduğu bir dünya hayal ediyoruz. Organik gıda uzmanı olarak yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Bu şekilde yavaş ama emin adımlarla organik gıda alanında lider şirket haline geldik. Ancak sadece organik sağlık gıdası satmakla kalmıyoruz. Sadece %100 organik ürünlerimiz var. Organik gıda toptancısı olarak 1.000'd...
Almanya, München
...Arborio pirinci, pirinç çeşitleri arasında gerçek bir çok yönlülük sembolü olarak kabul edilir. Pişirildiğinde, bu çeşit iç kısmında "al dente" ve yüzeyinde kremsi bir kıvam alır. Bu nedenle, Arborio, İtalyan risottosu veya İspanyol paella gibi kremsi ve yoğun bir kıvam gerektiren yemeklerin hazırlanmasında idealdir. Hafif tadı sayesinde, inci benzeri taneler diğer malzemelerin aromasına mükemmel...
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Yumuşak Arborio pirinci ve kremalı sos ile hazırlanmış mantar risottosu. Lezzetli porcini mantarları, genç bezelyelerle birlikte sunulmaktadır. Ağırlık: 265g...
Hollanda, Capelle Aan De Ijssel
...HR Enterprise, pirinç ithalatçısı ve toptancısıdır. Geniş bir pirinç yelpazesi sunuyoruz: Organik ve organik olmayan yuvarlak, uzun, beyaz ve kahverengi Basmati pirinci, Yasemin pirinci, Carnaroli pirinci, parboiled pirinç, Arborio pirinci. Pirincimiz Asya ve Güney Amerika'dan gelmektedir.
... gerçekleşmektedir. Pirincin işlenmesi geleneklere uygun olarak yapılmaktadır: pirinç, taşla beyazlatma, taşla öğütme ve oda sıcaklığında sonlandırma ile yavaş yavaş işlenerek yüksek gıda prestijine ve gastronomik stile sahip pirincimizin organoleptik özelliklerinin korunması sağlanmaktadır. Crespiriso ürünleri: Carnaroli pirinci, Vialone nano pirinci, Baldo pirinci, Arborio pirinci, Roma pirinci, Aromatik pirinç, Venere siyah pirinci, Ermes kırmızı pirinci, mısır unu, pirinç unu, pirinç bisküvileri, siyah trüf ile Carnaroli pirinci, mantar ile hazır risottolar, pirinç makarnası.