2020 yılının başından beri, France Food Company'ye ait D Stock Affaires, büyük perakende sektöründeki ana aktörlere ve gıda sanayicilerine, ürün bağışlarını optimize etmeleri konusunda yardımcı olmaktadır. Gıda ürünleri toptancısı olarak, dünya genelinden geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz ve rekabetçi fiyatlarla hizmet veriyoruz. Çevrimiçi satın alma merkezimiz, meyve, sebze, bira, alkollü içecek...
...Organik BöğürtlenReçeli
Enerji (kJ ve kcal): 1017 kJ
Kalori: 243 kcal
Protein (g): 0,77 g
Karbonhidrat (g): 60,19 g
Şeker (g): 60,19 g
Yağ (g): 0
Lif (g): 0,43 g...
Grasse'de, dünya çapında aromalar ve parfümler başkenti olan Sélectarôme, 30 yılı aşkın süredir gıda aromaları üreticisidir. 3000'den fazla sıvı veya toz formunda aroma referansı sunuyoruz ve ayrıca sertifikalı organik aromalardan oluşan bir yelpaze geliştirdik. Ayrıca, mevcut düzenlemelere uygun olarak elektronik sigara e-likitleri için özel olarak tasarlanmış bir aroma yelpazesi sunuyoruz. Ek ol...
1980 yılından bu yana, Confit de Provence şirketi, müşterilerine birinci sınıf hammadde, benzersiz bir ustalık ve özenli bir hizmet sunarak Fransız reçel pazarında kendini kanıtlamıştır.
Bugün, şirket her yıl büyük dağıtım veya özel kanallarda yer alan birçok yerel, ulusal ve uluslararası marka için 1.500 tonun üzerinde organik, hafif ve geleneksel reçel üretmektedir.
Titizlikle seçilen meyveler...
ALINE CHOCOLATIERE, Bastia tarzında çikolata şekerlemelerinin klasiklerini yeniden yorumluyor. Tüm Korsika, çikolata lezzetlerinde hayat buluyor: Güzellik Adası'nın hazineleri ile kaliteli çikolatanın ince bir birleşimi; bal, narenciye, fındık, maki hazineleri ve çocukluk anılarına götüren ikonik Canistrelli ile birlikte, şaşırtıcı ve benzersiz tat deneyimleri vaat ediyor.
Artık birkaç yıl önce, ...
...Geleneksel bir tarifle, özenle seçilmiş meyvelerle üretilen lezzetli böğürtlenreçeli, tatlı bir ikram için doğru seçimdir. Tüm hedonistler için gerçek bir zevk.
...Mor tonlarıyla yoğun bir yakut rengi. Siyah frenk üzümü, erik, tarçın aromaları. Kadifemsi tat, böğürtlen ve çilek sıvı reçeli, iyi kavrulmuş meşe fıçısının vanilyasıyla zenginleştirilmiş.
Marka: Purcarului...
... böğürtlen ve yaban mersini reçeli
Doğal aromalar:
- %100 saf Koyun Peyniri siyah kiraz reçeli
- %100 saf Koyun Peyniri vanilya, kestane reçeli
- %100 saf Koyun Peyniri yaban mersini, limon reçeli
- %100 saf Koyun Peyniri incir, bal reçeli
Kaplar masa bardakları olarak yeniden kullanılmaktadır.
1986 yılında François CROPSAL tarafından kurulan CROPSAL evi, Pirene Dağları'nın en eski el yapımı reçel ve jöle fabrikasıdır. Size, geleneksel tatların ince bir birleşimi ile birlikte, "Jurançon Şarabı ile Şeftali", "Madiran ile Çilek", "Armagnac ile Portakal", "Üç narenciye, ceviz ve zencefilli ekmek ile İncir" gibi birçok özgün lezzet sunan çok geniş bir tatlılar yelpazesi sunuyoruz. Hem küçükl...
...Gürcistan'dan BöğürtlenReçeli
Malzemeler: Yaban mersini, şeker
Saklama: Açıldıktan sonra serin yerde saklayın.
Kullanım koşulu: Açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketilmelidir.
Kullanım talimatları: Lütfen sadece temiz bir çay kaşığı ile alın.
Özellikler: Renklendirici eklenmemiş, koruyucu madde içermeyen, aroma eklenmemiştir.
Gürcistan'da üretilmiştir.
Enerji 290 kJ/ 1223 kcal
Yağ 0,0 g
Karbonhidrat 70,0 g
Bunlardan şeker 69,0 g
Protein 1,6 g
Tuz 0,0 g
Üretici: Gürcü Üretim
Net miktar: 314 gr
Bölge: Gürcistan...
...Meyve toplam içeriği:
100 g ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır.
İçindekiler ve alerjenler:
Kara frenk üzümü, böğürtlen, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri.
100 g için ortalama besin değerleri
Enerji 948/223 kJ kcal
Yağ < 0.5 g
Bunlardan doymuş yağ asitleri < 0.1 g
Karbonhidrat 53 g
Bunlardan şekerler 52 g
Protein 1.2 g
Tuz 0.01 g
Kara frenk üzümü ve böğürtlenreçeli, zengin ve...
Rhein-Neckar bölgesindeki aile şirketi, 1986 yılında beş Baklan kardeşi tarafından bir perakende şirketi olarak kuruldu. Bugüne kadar küresel ölçekte faaliyet gösteren uluslararası bir şirkete dönüştü. Baktat Grubu şu anda yaklaşık 1.500 çalışanı ile birlikte on iki şirketten oluşmaktadır. Mevcut ürün yelpazesi 3.000 ürünü kapsamaktadır ve dünya genelinde yaklaşık 52 ülkede mevcuttur.
Faaliyetler...
MAISON BOTEH, Pers bölgesi/İran aromalarını barındıran gastronomi ürünlerinde uzmanlaşmış, bir anne ve oğlu tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Ürünlerimiz, yaratıcılığı ve İran mutfağına olan tutkuyu birleştiren el işçiliğiyle yapılır. Ayrıca iki hizmet daha sunuyoruz: Fransa'da üretilen Ürünler için Beyaz Etiket Oluşturulması & Ürünlerin Tedarik Edilmesi. Daha fazla ayrıntı da şöyle: Birkaç...
...Portakal ve Ekşi Kiraz: Genel Tarım Yarışmasında Altın Madalyalar
İncir, Portakal/elmalar/ceviz, ayva, siyah frenk üzümü, böğürtlen, ahududu, ravent, kayısı...
...Provence'nin kalbinde yer alan Domaine d'Estoublon, 1489'dan beri şarap ve zeytinyağı üretmektedir.
Château'nun kırmızı şarabı, AOP Baux de Provence altında üretilen bir Cabernet Sauvignon ve Mourvèdre karışımıdır.
Renk tonu, yakut ve nar çiçeği arasında yoğun bir şekilde yer alır. Güçlü ve karmaşık burun, erik, böğürtlenreçeli, kavrulmuş kakao, tatlı baharatlar ve sedir aromalarını ortaya çıkarır.
Bu şarap, bir parça sığır eti, biber soslu bir ördek göğsü veya bir kuzu omuzu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
...İnfinitif Kırmızı, tamamen fıçılarda olgunlaştırılmış ve güzel IGP Côtes Catalanes bölgesinden gelen lezzetli bir Syrah'dır. İpeksi bir doku ve güzel bir aromatik güç sunan bu şarap, damakta kendini gösteren çekici siyah meyve reçeli notaları (kiraz, böğürtlen, frenk üzümü) ile birlikte zarif bir harmanlanmış ahşap yapısı ile desteklenmektedir. Bu, tümüne çok iştah açıcı kavrulmuş ekmek, vanilya...
...Lezzetli yoğurtlar, şık menülerinizi canlandırmak için harika meyve paketleri ile.
Meyve soslu yoğurtlarımızı, St HILAIRE du HARCOUET'teki GUEPRATE şirketinden gelen reçel ile bulacaksınız. Koruyucu içermezler; çilek, ahududu, kiraz, passion meyvesi, şeftali, kayısı ve böğürtlen, yerel üretici Saint Sraimbault'tan gelen ot reçeli.
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan.
Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
Le Cellier Saint Pierre, aperitifler, klasik veya şekersiz reçeller (çilek, frambuaz, kayısı, böğürtlen, orman meyveleri, kiraz, yaban mersini, erik, ruşeym, kayısı, frenk üzümü, ananas, şeftali, incir,…) gibi el yapımı ürünler sunmaktadır; yaban mersini püresi, soğan reçeli, çay, şarap, şampanya ve köpüklü şarap.