Finlandiya, Turku
...Baharatlı Kapisicum ve Kurutulmuş Domates Pesto Ağırlık: 150g...
Bulgaristan, Sofia
... yaprakları böceklerin neden olduğu kaşıntı ve şişliği azaltır. Kurutulmuş fesleğen, çeşitli etler, balıklar, salatalar ve sosları tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş fesleğen çayı genellikle uyarıcı bir bitki çayı olarak kullanılır. Her bir fincan (250 ml) için 2 çay kaşığı kurutulmuş fesleğen ekleyin, üzerine kaynar su dökün ve damak zevkinize göre 4 ila 8 dakika bekletin. Fesleğen, pesto için bir temel olarak kullanılır ve salatalara, makarnalara, pizzalara ve diğer yemeklere belirgin bir tat katar. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
...Bu kırmızı pesto (yeşil ve beyazdan sonra İtalyan bayrağı renklerinde üçüncü pesto) en sevdiğiniz baharatlı arrabbiata sosu ile tuzlu ançüez-sarımsak sosu bagna cauda'nın karışımı gibi tadıyor. Başka bir deyişle, lezzetli.
Fransa, Ham
... Yemeklerinize karakter katmak için Livèche Hardalımızı ekleyin. Keskin ve baharatlı tadı, etler, sosisler, sandviçler, burgerler, soslar ve daha birçok yemekle mükemmel bir uyum sağlar. Belirgin livèche aroması, mutfak hazırlıklarınıza otlu ve hafif anasonlu bir boyut katarak, damak zevkinizi uyandırır ve favori tariflerinize cesur bir dokunuş getirir. Livèche Hardalımız, birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir. Referans: AR804050 Ean13: 3760306804050...
ufs.country_names.RU, Moscow
...fesleğen sıcak yemeklerle birlikte, deniz ürünleri, kuzu eti, sebzelerle uyum içinde ve onlara özel bir baharat katarken ortaya çıkmaktadır. Ünlü İtalyan pesto sosunun vazgeçilmez bir bileşenidir. Kullanım Alanları Çorbalar, et, balık ve sebze yemeklerinde, panakota, sorbet ve dondurma gibi tatlılarda kullanılır. Tat Biber ve karanfil notalarıyla baharatlı aroma 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 23 Yağ (g / 100g)… 4,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 48 Enerji değeri (kcal / 100g)… 320...
İtalya, Città Di Castello
...1990'dan beri Tartufi Bianconi, Umbria'dan gelen ham maddelerle trüf işleme ve tipik ürünler üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Sadece mevsimlik taze ürün değil, aynı zamanda trüf, porcini mantarı ile birlikte geniş bir sos ve baharat yelpazesi, ayrıca ragù, trüf yağı, pesto, trüf balı, balsamik, baharatlı otlar ve kuru mantarlar, trüf tereyağı, trüf risotto, trüf makarna, trüf püresi, siyah...