...Krem Peynir Bal Hardal Yayması. Görünüm: sarı renk, çeşitlilik ve yeşil otlarla. Tat/Aroma: baharatlı, hardal tadı ile güçlü/karşı konulmaz peynir tadı, hoş bir şekilde yuvarlanmış. Kıvam: kremalı.
Almanya, Bad Bentheim
...Sinapis alba: Hardalın keskin tadı, belirli enzimlerin glukosinolatları (hardal glikozitleri) hardalın üretimi sırasında dönüştürmesiyle ortaya çıkar. Bu işlem için suyun varlığı da gereklidir. Basit bir hardal türü hazırlamak için hardal tohumları, sirke, tuz ve isteğe bağlı olarak damak zevkine göre baharatlar yeterlidir. Şeker zorunlu bir malzeme değildir ve daha tatlı bir hardal isterseniz bal ile değiştirilebilir (bkz. bal hardalı). Karabiberin aksine, hardaldaki keskin maddeler uçucudur ve burun mukozasını da uyarır. Hardalın keskinliği, kırmızı biberinkinden de daha uçucudur.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...Malzemeler: - Hardal Tohumları* - Alkol Sirkesi* - Rafine edilmemiş Deniz Tuzu - %10 Bal - %0.6 Baharat - Şeker* - Su -* Organik tarım ürünleri Kullanım Önerileri: Bu bal ve baharatlı hardal, balın tatlılığını ve baharatların keskin lezzetlerini bir araya getirerek etlerinizi, ızgaralarınızı ve balıklarınızı mükemmel bir şekilde tamamlar. Bir domuz rosto üzerine bu hardalı sürün, bir tavşan ile harika olur, tatlı tuzlu bir lezzet. Bu ürün ayrıca 100 g ve 200 g kavanozlarda da mevcuttur.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Dijon Hardalı Zencefilli Ekmek ve Bal ile. İçindekiler: su, hardal tohumları, sirke, bal, tuz, şeker, Dijon zencefilli ekmek. Taş değirmenle yapılmış bal hardalı. Cam kavanoz 205g - 190ml...
Fransa, Guenange
...Kaliteli yerel malzemelerle hazırlanan bir tarif, yerel hardal ve Fransız IGP balı ile. Damaklarınız bu sosla temas ettiğinde, şurup kıvamındaki doku dilinizi sarar, hardal hafif bir acılık getirirken bal hemen hemen anında onu yatıştırır. Limon suyu, damakta hisleri tamamlamak ve sizi sulandırmak için gereken asidik tadı sağlar! Provence baharatları ve otları tarife hafif bir aroma katmakla...
ufs.country_names.RU, Saratov
...En önemli yağlı tohumlardan biridir, iyi bir bal bitkisidir. Bazen yeşil gübre olarak ve süt sığırlarını beslemek için ekilir. Sofra hardalı, çeşitli et yemekleri, gastronomik ürünler, çorbalar ve sebzeler için en sevilen baharatlardan biridir. Hardal tohumlarının tozu, sıcak ve soğuk et yemekleri, sebzeleri tuzlama ve balık konserve etme için bir baharat ve aroma olarak kullanılır. Hardal tozu...
...taneli veya tamamen sıradışı... gerçekten lezzetli! Hardal çeşitlerimizin üretimi, kendi derin kuyu suyumuzla doğal bir soğuk öğütme yöntemiyle gerçekleştirilmektedir. Günlük taze öğütülen hardal tohumları, yağsız bırakılmadığı için tüm önemli tat bileşenleri ve uçucu yağlar hardal tohumunda kalmaktadır. 200'den fazla hardal çeşidini keşfedin; incir hardalı, bal hardalı, bira hardalı, acı hardal...
İspanya, Sevilla
... için, - Polen, arı sütü, bal hardalı, balda şekerlenmiş meyveler, - İber domuzundan yapılan sucuklar, - Ürün kişiselleştirmeleri, zeytinyağları, likörler vb., - Hediye çantaları, - Hazır yiyecekler, boğa kuyruğu sucukları, domuz patisi sucukları, ton balığı sucukları ve diğer hazırlıklar, - Pastörize edilmemiş keçi sütünden yapılan peynirler, yumuşak peynirler, hem koyun hem de keçi peynirleri...
Bu arama terimi için popüler ülkeler