Kırmızı şarap, siyah veya kırmızı üzümlerin fermantasyonundan elde edilen, dünyada en çok tercih edilen alkollü içeceklerden biridir. Renk derinliği, ...
Bourgogne kırmızısının zarafetine kapılın, derinliği ve karmaşıklığı ile dikkat çeken bir şarap. Fransız meşe fıçılarda özenle olgunlaştırılan bu şara...
Üzümler: Sciaccarellu ve Niellucciu (40/60) 15 yaşında 25 hl/hektar
Hasat: elle
(10.000 şişe)
Şarap yapımı: sülfitsiz. Kısmen saplarından ayrılmış has...
Kırmızı Maca, Peru Andları'na özgü bir Maca bitkisi çeşididir ve en eski ve en besleyici çeşitlerden biri olarak kabul edilir. Genellikle tıbbi özelli...
Terre de Ghaya, Mont Ventoux'un eteklerinde, Rhône Vadisi'nin güneyinde, Bédoin'de bulunan 30 hektarlık bir mülk olup, 1900'lerden beri nesilden nesil...
Bütün Karabiber
Dünyanın en iyi biberlerinden biri. Volkanik toprakta yetişir. Balık veya etle, çorbalarda veya ızgara olarak, ayrıca sebze çorbaları...
Bu Endonezyalı Sichuan biberi (aynı zamanda Andaliman olarak da bilinir) vahşi büyümeden gelen mutlak bir nadirliktir. Hafif baharatlı ve lime kokusuy...
{"Kategori":"Tek Baharatlar","Tat ve Aroma":"tütsülenmiş, sıcak ve tatlı-ekşi, odunsu ve taze tonlarla. Neredeyse acı değil, hafif bir karıncalanma hi...
Habanero, acı bir biber çeşididir. Acılık derecesi 10, yani 240000 Scoville Birimi ve daha fazlasıdır.
Bununla birlikte, acılığın yanı sıra tropikal m...
Yüksek kaliteli öğütülmüş karabiberimiz, tüm hazırlıklarınıza (tavuk, dana şiş, ...) güzel bir görünüm ve eşit bir tat dağılımı sunar. Vietnam karabib...
Kategori: Tek Baharatlar
Tat ve Aroma: hafif tütsülenmiş-acı, baharatlı
Kullanım: Cayenne biberi ismi uzun zamandır yerleşmiş olsa da, Cayenne biber...
Sri Lanka'nın hafif yeşil biberi
Sıcak Sri Lanka'daki (orman) alanlarda biber sarmaşık bitkileri yetişmektedir. Olgunlaşmamış biber taneleri, Kasım a...