...Fırınlanmış karışım (80.0%) (yulaf ezmesi, arpa, çavdar, spelt, mısır topları (iri mısır ve mısır unu, şeker), doğal bal, rafine deodorize ayçiçek yağı, arpa malt özü, Himalaya tuzu, vitamin E), bir karışım kuru meyveler (13.5%) (değişken oranlarda: kuru üzüm, kuru vişne, kuru kayısı parçaları), bir karışım şekerlenmiş meyveler (5.5%) (değişken oranlarda: çilek parçaları, şeftali, glikoz-fruktoz şurubu), vişne parçaları ve dondurularak kurutulmuş çilekler.
Naturell AB'de organik gıdayı standart haline getirdik. %100 organik gıdaların standart olduğu bir dünya hayal ediyoruz. Organik gıda uzmanı olarak yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Bu şekilde yavaş ama emin adımlarla organik gıda alanında lider şirket haline geldik. Ancak sadece organik sağlık gıdası satmakla kalmıyoruz. Sadece %100 organik ürünlerimiz var. Organik gıda toptancısı olarak 1.000'd...
...Hafif ve gevrek olan Melba tostları, bir ticaret sırrının ürünüdür. Açık kalıpta pişirilen hamur, serbestçe kabarabilir, böylece tahılların ROGER Rusks tostlarına özgü tüm lezzetini serbest bırakması mümkün olur.
Rusks Aix Çiçek Buğday Unu
Buğday unu, gluten, bitkisel yağlar (hidrojenize yağlar ve yağlar (palmiye ve kolza) değil), su, fırın mayası, tuz, invert şeker şurubu, malt, emülgatör: soya lesitini (GDO'suz).
Ambalaj: kutu başına yaklaşık 22 adet...
...Tam yulaf ezmesi %66, şeker kamışı, ayçiçek yağı, pirinç, tam buğday, tuz, pirinç şurubu, buğday unu, arpa maltı şurubu.
Soja, fıstık veya kuruyemiş izleri içerebilir. Bu ürünün kökeni, İsviçreli doktor Maximilian Bircher-Benner'e dayanmaktadır (aslında, İsviçre Almancasında bu ürüne "birchermuesli" denir, doktorun adı ve "müsli" kelimesi kelimenin tam anlamıyla "küçük püresi" demektir).
Hikaye...
...Ağırlığı 70g olan, derin dondurucuda hamur içinde.
İçindekiler: Milföy hamuru (Beyaz un (Buğday), su, hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (Palmiye, Kanola), Buğday nişastası, İnvaziv şeker şurubu, İyotlu yemek tuzu, Emülgatörler (E471, E475), Koruyucular (E200, E202), Asidik maddeler (E270, E330)). Domuz eti %20 (Domuz butu, su, nitrit tuz, koruyucu madde E250 içeren yemek tuzu...
...Lezzetli bir bakım
Fıstık, badem, fındık ve süt izleri içerebilir.
Bileşim: sakkaroz, buğday glukoz şurubu, %12 bal, %1 propolis, kaplama maddesi: karnauba mumu.
Essonne'da üretilmiştir.
...İçindekiler
Kuru üzüm golden choice %17,00, Muz Cipsi %12,00, Ananas Küpü %18,00, Papaya Küpü %18,00, Kuru üzüm Chili Jumbo Dark Flame %13,00, Hindistan cevizi dilimi %4,00, Kuru üzüm Sultanas %13,00, Hindistan cevizi küpleri yumuşak 812 (hindistan cevizi, glikoz ve fruktoz şurubu, dekstroz, buğday nişastası, sığır jelatini, tuz, şeker) %6,00, Bitkisel yağ, Koruyucu (E220)...
...Biz sunuyoruz:
BIO Dextroz
BIO Baharatlar
BIO Glukoz Şurubu
ve daha fazlası.
BIO Guarkernmehl
BIO Tavuk Yumurta Beyazı Tozu
BIO Tavuk Yumurta Sarısı Tozu
BIO İnvert Şeker Şurubu %72,7
BIO Keçiboynuzu Tozu
BIO Karamel
BIO Patates Nişastası
BIO Yağsız Süt Tozu
BIO Mısır Nişastası
BIO Maltodekstrinler
BIO Pirinç Şurubu
BIO Ham Şeker
BIO Soya Unu
BIO Kuru Glukoz
BIO Buğday Gluteni
BIO Şeker Pancarı Şurubu...
...Arap zamkı, sindirim sistemi tarafından yavaşça emilir ve ardından metabolize edilir.
İçindekiler
Jelleştirici ajan arap zamkı *; Şeker kamışı *, buğday glikozu şurubu *, %2,6 zencefil ekstresi *, doğal aroma %1,3 zencefil ve %17,4 bal, kaplama ajanı bitkisel yağlar ve carnauba mumu.
* Organik tarım ürünleri.
Besin değerleri
100 g ürün şunları içerir: Enerji 807 kJ (194 kcal); Yağ 0,4 g, doymuş...
...Katmanlama ve modelleme için esnek şeker hamuru. Birden fazla renk mevcuttur. Açılmış fondan özel etiket olarak üretilebilir. Ayrıca farklı renkler veya doğal renklerle ve farklı şeker hamuru tarifleri altında da üretilebilir.
İçindekiler şeker hamuru Şeker, glikoz şurubu, buğday nişastası, bitkisel yağ (palmiye çekirdeği, palmiye), bitkisel yağ (palmiye), su, dekstroz, emülgatör E472c, kalınlaştırıcı E415, aroma, renklendiriciler (renge göre farklı, azo renkleri kullanılmaktadır).
... eklemek, ona canlı bir tat katar.
• Organik Rhabarber Nektarı:
Bu nektar, Osnabrück bölgesinden Bioland rabarbarından elde edilen filtre edilmemiş bir üründür.
Agave şurubu burada alternatif bir tatlandırıcı olarak kullanılır.
• Rhabarber Şorlesi:
Yüksek oranda rabarbar direkt suyu ( %40), su ve fruktoz ile karıştırılmış, karbonatlı bir içecektir.
Rhabarber şorlemiz alkolsüzdür ve şimdi 0,7 litrelik şişelerde de mevcuttur.
Şorleyi, bir damla Aperol ile buzlu olarak keyifle tüketin.
...Ürün Numarası: 047220
Temel VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST
EAN: 2804333000007
Ürün Grubu: 05 - Dondurulmuş Et / 200 - Dondurulmuş Domuz
İçindekiler: Domuz eti ve Sığır eti (80%), Domuz yağı, Su, İyotlu tuz, Baharatlar (hardallı), Aroma, Üzüm şekeri, Süt şekeri, Glukoz şurubu, Baharat özleri, Aromalar (buğday, soya içerir), Maya özütü, Kavurma suyu, Antioksidan E300 ve E301, Stabilizatör E331/450...
Buğday nişastası, buğday glüteni, patates nişastası, pirinç ve mısır şurubu, spelt-hurma-İncir şurubu vb. Buğday unu, malt tozu, üzüm suyu konsantreleri, meyve konsantreleri. Püreler. Fruktoz, renklendiriciler, mısır nişastası.