Fransa, Avignon
...Organik maydanoz, Latince adıyla Petroselinum Crispum, 25 ila 80 cm boyunda, Apiaceae familyasına ait bir otsu bitkidir. Taze organik maydanoz, fabrikaya ulaştığında yıkanır, sıkılır, IQF olarak dondurulur, ayrıştırılır, doğranır ve kalibre edilir. Organik tarım ürünü maydanoz: %100 Toplam enerji: 41 Kcal 173 kJ Lif: 4,1 g Protein: 4,1 g Tuz: 0,1 g...
...Maydanoz, dondurulmuş...
Eşleşen ürünler
Maydanoz
Maydanoz
Diğer Ürünler
Enginar
Enginar
Fransa, Grigny
...Maydanoz ve sarımsak, maydanoz-sarımsak karışımını oluşturmak üzere taze yıkanır ve doğranır, ardından IQF olarak dondurulur. Bu kaliteli ürün kullanımı kolaydır ve ZIP poşeti sayesinde tüm lezzetlerini ve aromalarını koruyacaktır. AMBALAJ: 8 x 250 g = 2 kg...
Avusturya, Wien
...Liyofilize bitkiler: - yapraklar - doğranmış - toz konvansiyonel ve organik Çeşitli bitkiler: maydanoz, frenk soğanı, fesleğen, biberiye vb.
Fransa, Villeneuve Sur Lot
...Hasat sonrası taze kesilmiş, yıkanmış ve dondurulmuş bitki. Pişirilmiş yemekler, salatalar, soslar, çorbalar için... Tercihen soğuk kullanılması önerilir. Ayrıca sıcak kullanımlar için de uygundur. Ağırlık: 50g...
Fransa, Bidart
...Tapas: Sarımsak ve maydanozlu dondurulmuş karidesli börek, 500G paketinde - Maison Caudalie tarafından sunulan, lezzetli bir börek hamuruna sarılmış, tamamen soyulmuş ve önceden kızartılmış bir karides. 180/190° sıcaklıktaki yağa doğrudan dondurulmadan atılmaya hazır. Dondurulmuş tapas, 500G paketinde (yaklaşık 28 parça), kontrollü sıcaklıklarda taşınır; kalite, Maison Caudalie'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
Finlandiya, Turku
Gerçekten Küresel Bir Perspektiften, Ürünleri Avrupa'nın, Kuzey ve Güney Amerika'nın ve Uzak Doğu'nun Ana Üretim Alanlarında Temin Ediyoruz. Ana Ürün Gruplarımız Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks ve Dairy'dir. Bir Gıda ve Yağ Tedarik Şirke...
...42 mm çapında, 15 mm kalınlığında beyaz paletler Pişirilmek üzere dondurulmuş pastörize ürünler Belirgin brandade parmentière tadı - maydanoz, sarımsak ve balık notaları...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Buzlukta saklanan salyangoz hamur işleri, tereyağı, sarımsak, maydanoz, tuz ve karabiber ile bir waffle kabuğunda. Isıtmak için 12 hamur işi tabağı.
Fransa, Sète
...1 Paket Kalamar Tüpü, sarımsak, soğan, iç harç (seçiminize göre et veya balık), tuz, karabiber, maydanoz, domates sosu, zeytinyağı, "aioli" ve beyaz şarap. Kalamar tüplerinizi hazırlamadan hemen önce su altında çözülmesini öneriyoruz. Tüpleri seçtiğiniz iç harçla doldurun ve tüpün ucunu bir kürdanla kapatın. Sarımsak, soğan ve maydanozu soteleyin. Üzerine domates sosu ve beyaz şarap ekleyin. Doldurulmuş tüpleri ekleyin ve kısık ateşte 25-35 dakika pişirin. Servis yaparken, aioliyi sosla karıştırın. Makarna veya pirinç ile servis yapın.
Almanya, Greven
...DONDURULARAK KURUTULMUŞ OTLAR VE SPESİYALLER İNCE AROMA İÇİN KAÇIRILMAZ Tüketiciler otları taze kesilmiş veya saksıda, kurutulmuş, derin dondurulmuş ve yağ veya tuz içinde turşu olarak satın alırlar. Ancak her tüketicinin yeşil parmağı yoktur ve her ot bu koruma yöntemlerine uygun değildir. Dondurularak kurutulmuş otlar yoğun yeşil, aromatik ve özellikle uzun süre dayanıklıdır. Bu nedenle gıda...
Fransa, Pleucadeuc
...• 4x4x4, 6x6x6, 8x8x8 veya 12x12x12 mm boyutlarında IQF küp tuzlu ve tatlı jelleşmiş soslar • 8x8x8 mm boyutlarında IQF küp tereyağları ve baharatlar ÖZELLİKLER • Kullanıma hazır • Soğuk işleme dayanıklılığı ve sıcak dokunun uyarlanabilirliği UYGULAMALAR • Sosisler, köfteler, nuggetlar için işaretleyiciler... • Pizzalarda üst malzeme AMBALAJ • 10 ila 15 kg'lık torba • 10 kg'lık karton SAKLAMA • -18°C'de 12 ila 18 ay BİRKAÇ TARİF ÖRNEĞİ • Sarımsak / maydanoz • Ketçap • Domates • Meksika • Köri • Hardal • BBQ • Peynir...
...Lahmacun, tipik olarak baharatlı bir lezzete sahiptir. Hamur, baharatlı kıyma, soğan, taze domates, acı biber ve maydanoz karışımı ile kaplanarak yapılır. Genellikle fırında pişirilir. Dürüm olarak sarılarak yenebilir, ancak genellikle daha küçük parçalara kesilip tabak olarak servis edilir. Tüketilmeden önce genellikle limonla serpilir. Restoranların yanı sıra süpermarketlerde dondurulmuş yemek...
Belçika, Hulshout
Dondurulmuş baharatlar dünyasında pazar liderlerinden biri. Konvansiyonel baharatlar ve organik baharatlar: organik fesleğen, organik frenk soğanı halkaları, organik frenk soğanı pul biberi, organik sarımsak, organik dereotu, organik dragon, organik dereotu, organik dragon, organik maydanoz, organik kişniş, organik sarımsak küpleri, organik sarımsak dişleri, organik kekik, organik maydanoz, organik biberiye, organik roka, organik adaçayı, organik kekik, organik bahçe turpu...
Fransa, Flagnac
...Sebzeler, peynirler, yumurta, süt ve ekmek, Occitanie bölgesine aittir. •Aligot Express, restoran sahiplerinin taleplerine uyum sağlayacak şekilde, R&D atölyesinde çeşitli dondurulmuş yerel tarifler geliştirmiştir, bunlar arasında: •Aligot: Her çalışma yöntemine uygun çeşitli formatlarda mevcuttur. •Aper’ligots: Tapas, salata veya yan yemek olarak tüketilebilen Aligot boncukları, Cantal / Soğan...
Fransa, Milly-La-Forêt
...frenk soğanı veya estragonu yıkayıp duruladıktan sonra, sıkıp keserek, birkaç saat içinde kurutmakta veya dondurmaktadır. 100.000 ton üretim kapasitesine ve dünya genelinde beş tesise sahip olan DAREGAL grubu, dondurulmuş aromatik otlar üzerinde hakimiyet sürmektedir. Bazı ürünlerimiz: INFÜZE YAĞLAR (Endülüs sarımsağı, dereotu, fesleğen, frenk soğanı, limon otu, kişniş, nane, kekik, düz maydanoz...
Bu arama terimi için popüler ülkeler