...Biyolojik ekstra vişnereçeli
Kazanlarda pişirilen Confit de Provence evinin ekstra vişne reçelleri, titizlikle seçilen meyvelerle ve mümkün olduğunca Provence menşeli meyvelerle hazırlanır.
Biyolojik tarımdan elde edilen şekerle tatlandırılan reçellerimiz, hiçbir koruyucu veya renklendirici içermediği garanti edilmektedir (geçerli düzenlemelere uygun olarak) ve birkaç nesildir şekerlemecilik...
...Vişne reçellerimizde, özellikle yerel peynirlerle birlikte sunmak için tüm meyve tadını bulacaksınız...
Vișnereçeli, bir Crottin de Chavignol, bir Pouligny St Pierre (Berry AOC keçisi) veya karakteristik bir Pirene peynirine mükemmel bir şekilde eşlik edecektir...
...Yumuşak iç harcı ile vişne ve ekşivişnereçeli ile doldurulmuş, yüzeyi glazürlü kısmi hamur kurabiyesi. Herhangi bir zamanda tüketilebilen bir kurabiye olup, ağırlığı 40 g'dan 400 g'a kadar değişmektedir.