Toskana çiğ eti, alışılmadık yuvarlak şekli ve canlı kırmızı rengi ile, gerçekten benzersiz bir olgunlaşma süreci ve işlendiği çevresel faktörlerle ka...
Burada şarküteri ürününün dış kabuğu zaten çıkarılmıştır, bu nedenle bu çiğ jambonun hiçbir kısmını atmanıza gerek yok. Çiğ jambon en iyi şekilde sade...
Bölgenizin bir mükemmelliği ve gözbebeğimizdir: bunu yapmak için İtalyan ağır domuzlarının butlarını kullanıyoruz, elle tuzlanmış (deride nemli tuz, y...
Kuru Domuz Sosis
%100 Ev Yapımı
İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
El yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı sucuklar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de...
Çiğ jambon, İtalya'ya özgü bir şarküteri ürünüdür ve domuzun arka bacak kısmının kuru tuzlama ile hazırlanmasıyla elde edilir. Özellikle yaklaşık 130 ...
Şarküteri geleneğine uygun olarak, ürün yelpazemiz terin pâté'leri, hamurda pâté'ler, rostolar, sosisler, haşlanmış jambon, ızgara jambon ve eski usul...