... Fransız pancar şekeri Toz tarçın Doğal tarçın aroması Ambalaj: Hafif ve geri dönüştürülebilir PET kavanoz Ağırlık: 200g Kullanım alanları: Pasta: Bu şekeri keklerinize, kurabiyelerinize, tartlarınıza veya crumble'larınıza ekleyerek karşı konulmaz bir baharat tadı katın. Sıcak içecekler: Çaylarınızı, kahvelerinizi, sıcak çikolatalarınızı veya elma şaraplarınızı tatlandırmak ve aromalandırmak için mükemmel. Tatlılar: Meyveler, yoğurtlar, krepler veya dondurmalar üzerine serpiştirerek karakter dolu bir son dokunuş yapın. Referans:SUCRE0035B...
Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Zengin ve lezzetli bir amber birası, ince baharatlı tadıyla sizi şımartacak. Burunda muskat ve tarçın gibi ince baharat notalarıyla tatlı. Yılbaşı ruhu %100. Stil: Amber Bira Alkol: 6° Maltlar: Pilsen, Biscuit, Cara Ruby, Spécial B Şerbetçiotu: Challenger, Golding ve Strisselspalt IBU: 18 Yemekler: Doldurulmuş tavuk, Flamand usulü et yahnisi, Zencefilli ekmek tostuyla foie gras, Maroilles kroketi Peynirler: Mimolette Extra Vieille Tatlılar: Çikolatalı dondurmalı rulo, Tiramisu...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLESİME : 2020 ÜZÜM ÇEŞİDİ : Pineau d'Aunis ( %50 ), Gamay ( %50 ). TOPRAK : Kilolu kumlar. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma : Üzümler çok güzel olgunlukta toplanmıştır. Düşük sıcaklıkta 24 saat bekletme. APELLASYON : AOP Rosé d'Anjou. TADIM NOTLARI : Somon rengi. Küçük kırmızı meyvelerin uyumlu aroması. Ağızda tatlı, yumuşak ve meyve ile baharatlı notalarla dolu bir final. YEMEK/ŞARAP UYUMU : Aperatif, şarküteri, pizza, meyveli tatlılar. SERVİS SICAKLIĞI : 6 ile 8°C arasında. 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Jarnac
... zenginleşir. Menekşe ve portakal çiçeği notaları, karanfil, zencefil ve yıldız anasonun baharatlı aromalarıyla birleşir. Bu uyumlu parfüm armonisini tamamlayan narin vanilya notaları da vardır. Grande Champagne'den gelen badem, kuru üzüm ve portakal reçeli notaları, bu uzun ve hoş ağızda kalan karışımı tamamlar; bu karışım tatlılar ve çikolatalarla mükemmel bir uyum sağlar. ÖDÜLLER GÜMÜŞ MADALYA...
Fransa, Roubia
...Ağız Karmaşık, cömert, yumuşak, limon notları, greyfurt notları, nektarin notları, ince tanenler, erimiş tanenler, yumuşak, mineral, yapılı bir gövde, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. Yemek & Şarap Eşleşmeleri Soğuk mezeler, Akdeniz mutfağı, Baharatlı yemekler, Sushi, Meyveli tatlılar Renk: Pembe Üzüm Cinsi: Cinsault, Grenache Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Gennevilliers
...Kahvaltı masanızda buluşan güneş, en iyi tat kaliteleri için seçilen ananas çeşitlerinden hazırlanan bu reçel sayesinde. Bu, Seneafood için özel olarak üretilmiş geleneksel bir el yapımı üründür. Klasik bir reçelden %30 daha az şeker içerir. Reçel, %60 taze meyve ile yapılmıştır. Dominant nota: Hafif baharatlı, zencefil dokunuşu ile. Doku: Pürüzsüz reçel. Tüketim önerisi: Tostlar, hamur işleri, yoğurt veya süzme peynir, tatlılar. İçindekiler: Ananas %40, şeker %40, zencefil %20.
... mükemmeldir. Tarçın: Hoş kokulu ve tatlı, tatlılar ve bazı tuzlu tarifler için idealdir. Kekik: Aromatik ve doğal, et yemeklerini ve güveçleri zenginleştirmek için mükemmeldir. Kişniş: Tohum veya toz halinde, Tatlı veya acı paprika, yemeklere renk ve tat katar. Kimyon: İki çeşit mevcut, tohum ve toz. Nioura biberi ve diğer baharatlar. Maison Beldi ile her baharat ve her alet, kusursuz bir kalite sağlamak için özenle seçilmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler