Fransa, Montelimar
... karamel nougatı, nougat papillotlarını içeren karton tabanlı 200g'lık bir torbada paketlenmiştir. İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, bal, badem, tuzlu tereyağı ile karamel (8,7 %), pudra şekeri, patates nişastası, mayasız ekmek (su, zeytinyağı, un), yumurta akı, doğal vanilya ekstresi. Üretim şekli: Bal ve glukoz şurubu kazan içinde kaynatılır, yumurta akı kaynatılmış şeker, vanilya, badem ve karamel ile tamamlanır. Alerjenler: Badem, yumurta, kabuklu yemişlerin olası izleri.
Fransa, Saint-Omer
...Tamamen yeni tuzlu karamelim, bataklığımın Fleur de Sel'i ile hazırlanmıştır. El yapımı olarak üretilmiştir. İçindekiler listesi Glukoz şurubu, şeker, tam süt tozu, tereyağı, dextroz, Île de Ré tuzlu çiçeği (<%1), Île de Ré tuzu, sodyum karbonat, emülsifiye edici: ayçiçeği lesitini...
Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Glukoz şurubu, şeker, jelatin, dekstroz, asidik madde: sitrik asit, karamel şurubu, aroma, kaplama maddeleri: beyaz ve sarı balmumu, carnauba mumu, 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 332 kcal / 100g Lif 0,03g / 100g Yağ 0,5g / 100g Şeker 43g / 100g Diyet lifleri 40g / 100g Protein 6,6g / 100g Doymuş yağ asitleri 0,1g / 100g Karbonhidrat 75g / 100g EAN Kodu:3103220030486 Ürün Kodu:939406 Ortalama Son Tüketim Tarihi:200 gün Menşei Ülke:FRANSA Paketleme:30 UVC Palet Paketleme:9600 UVC (yani 320 paket) Marka:HARIBO Anahtar Kelimeler:haribo...
Fransa, Saint Martin Belle Roche
...300g ve 60g'lık Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel tüpleri. İçinde ne var? Guérande deniz tuzu ile tuzlu tereyağı karamel (glukoz-fruktoz şurubu, şeker, tatlandırılmış süt tozu, krema, tatlı tereyağı, Guérande deniz tuzu ile tereyağı, Guérande tuzu, su), stabilizatör: pektin. Alerjenler dikkatle incelendi Süt. İyi saklamak zor değil Régilait Tuzlu Tereyağı Karamel, açılmadan önce 15 ay ve açıldıktan sonra 1 ay, oda sıcaklığında saklanabilir. Plastik tüp, kapak: evsel atıklarla birlikte atılmalıdır.
Fransa, Privas
...toplam şeker içeriği 100g için 60g 1885'ten beri sonsuz gençliğin sırları! Ardèche Kestane Kreması, 1885 yılında Clément Faugier tarafından Privas'ta yaratılmış bir tariftir. Bu tarif, yaratıldığı günden beri aynı kalmış ve yalnızca doğal malzemeler kullanmaktadır. İçindekiler: kestaneler, şeker, şekerlenmiş kestane parçaları, su, glukoz şurubu, doğal vanilya aroması 100g için 45g meyve ile hazırlanmıştır, toplam şeker içeriği 100g için 60g Kod: 509 Net Ağırlık (g): 234 Brüt Ağırlık (g): 333 Fiyat HT: 2.06 Fiyat KDV Dahil: 2.17...
...{"INGREDİYENTLER":"İçindekiler: karbonatlı su, şeker, asidik madde: sitrik asit, taurin %0,40, asidite düzenleyici: sodyum sitrat, glukuronolakton, aroma, glukoz-fruktoz şurubu, kafein %0,02, boyalar: E150c ve riboflavin, inositol, tatlandırıcı: steviol glikozitleri, niasin, pantotenik asit, B6 vitamini, B12 vitamini. Pastörize edilmiştir. Çeşitli ve dengeli bir diyet ile sağlıklı bir yaşam tarzı...
Fransa, Coignieres
...THCFREI Narkotik etkisi yok AB'de üretilmiştir İçindekiler: Şeker, Glukoz şurubu, Asidik madde: Limon tuzu, CBD Ekstresi, Aromalar, Boya E101, E132. CBD Şekerlemeleri Skunk Enerjik lezzet. Cihazdan sonra. Bu ürünü sipariş edin ve 1 puan kazanın! İçerik: 18g başına şekerleme...
Fransa, Objat
...Malzemeler: Badem, şekerlenmiş kavun (Fransa menşeli) (kavun, fruktoz glukoz şurubu, asidite düzenleyici: sitrik asit), şeker, pudra şekeri, lavanta balı, invert şeker şurubu, glukoz şurubu, azami ekmek (patates nişastası, su, ayçiçek yağı), doğal portakal çiçeği özü, şekerlenmiş portakal kabukları (portakal kabukları, fruktoz glukoz şurubu, şeker, koruyucu: E 202, asidite düzenleyici: sitrik asit). Yumurta akları.
Fransa, Gometz La Ville
Fransa, Rungis
...Meyva, kuru meyvelerin referansıdır. Biraz aç mısınız? Küçük bir istek - Malzemeler Kuru üzüm golden choice %17,00, Muz cipsi %12,00, Ananas küpü %18,00, Papaya küpü %18,00, Kuru üzüm Chili Jumbo Dark Flame %13,00, Hindistan cevizi dilimi %4,00, Kuru üzüm Sultanas %13,00, Hindistan cevizi küpleri soft 812 (hindistan cevizi, glukoz ve fruktoz şurubu, dekstroz, buğday nişastası, sığır jelatini, tuz, şeker) %6,00, Bitkisel yağ, Koruyucu (E220)...
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Eski usul el yapımı portakal kabukları, lezzetli etli portakal kabukları ile kaplanmış bitter çikolata. İçindekiler: şekerlenmiş portakal kabukları (portakal, şeker, GLUKOZ şurubu), bitter çikolata (kakao çekirdekleri, şeker, kakao yağı, emülgatör ayçiçeği lesitini, vanilya). Besin değerleri (100g): Enerji kJ / kcal 1671 / 397, Yağ (g) 11, Doymuş yağ asitleri (g) 6.5, Karbonhidrat (g) 72, Şekerler (g) 71, Protein (g) 2.0, Tuz (g) 0 17 ile 20°C arasında saklayınız. Net ağırlık: yaklaşık 150g...
Fransa, Feurs
... sağlarlar. Eğer nihai gıda ürününe tat katkısı sağlandığı kanıtlanırsa, yanmış şeker şu şekilde etiketlenecektir: "karamel (glukoz şurubu, su, şeker) veya (şeker, su)". Eğer sadece renk katıyorsa, etiketleme şu şekilde olacaktır: "renklendirici: E150a".
Fransa, Appietto
...Karamelize Badem Pralinleri, Korsika AOP Balı ile. Günün her saatinde atıştırmalık olarak tüketilebilecek, kıtır bademlerle kaplanmış lezzetli pralinler, Korsika AOP balı ile. Ağırlık: 160 gr İçindekiler: Badem %65, Şeker, Korsika AOP Balı, Glukoz Şurubu. Diğer bileşenlerin izlerini içerebilir. Saklama: Kuru ve sıcaklıktan uzakta saklayınız. Besin beyanı için: 100 g Enerji: 2320 kJ (552 kcal) Yağ: 35 g Doymuş yağ asitleri: 2,6 g Karbonhidrat: 46 g Şekerler: 35 g Protein: 3,1 g Tuz: 0,01 g...
Fransa, Talant
...Şeker hamuruna alternatif olarak, bu Çikolata Modelleme Hamurunu kullanabilirsiniz. Lezzetli çikolata aromasıyla, çalışması kolaydır; yarattıklarınız da katkı maddesi olmadan kolayca yapışabilir. İçindekiler: Şeker, Glukoz şurubu, Kakao yağı, Patates nişastası, Kakao %22-24, Su, Emülgatör E422 ve E415, Koruyucu E202, Aroma. Olası izler: Gluten, Yumurta, Fıstık, Kuruyemiş, Süt, Soya, Susam...
... pastil. Hamile kadınlar ve 4 yaşından küçük çocuklar için önerilmez. Arap zamkı*, Şeker*, Glukoz şurubu*, Bal* (yüzde 7.9), Propolis* (yüzde 3.92) Okaliptüs Uçucu Yağı (yüzde 0.18%), Kaplama Ajanı Ayçiçek Yağı* *Organik Tarım Ürünleri...
Fransa, La Rochelle
...Pineau ile Karamel, Glukoz Şurubu (Menşei: Fransa), şeker, tereyağı (A.O.P. Charentes-Poitou) %17, tam yağlı süt, Pineau %3,5, tuz %0,7, sorbitol, tersine çevrilmiş şeker, Île de Ré'den fleur de sel %0,5, baharatlar Ağırlık: 0,140 kg...
Fransa, Furiani
...İçindekiler: şeker, meyveler (çilek, iştah meyvesi, ananas, frambuaz, siyah frenk üzümü, kayısı), glukoz şurubu, pektin, tartarik asit. Referans: PTFR230...
Fransa, Le Thor
...Bal şekerleri, 100g torba. İçindekiler: Şeker, glukoz şurubu, bal (15%).
Fransa, Villarembert
Fransa, Pézenas
...Karpuz, limon, portakal ve çilek aromalı sakız macédoine. Menşei: AB. Önerilen perakende satış fiyatı: 2,89 € (KDV %20). İçindekiler: şeker, glukoz şurubu, baz sakız (soya lesitini), aromalar, asidik madde (E296), nem tutucu (E422), kaplama ajanları (E-901-903), bitkisel yağlar (palmiye, hindistancevizi), boyalar (E-100-120-133-160c). Tahıllar, yumurta, susam, soya, süt ve kabuklu yemişler için olası izler.
Fransa, Vernosc-Les-Annonay
... renklendirici içermez - Glukoz şurubu içermeyen %100 "CLEAN LABEL" kestane kreması - Belirgin kestane tadına sahip, az şekerli ve vanilyasız kestane püresi - Kolay ve hızlı kullanım için Doypack torbada sunulan kestane püresi - Dekorasyon, parçalar halinde garnitür olarak kullanılabilen doğal şerbetli kestaneler Organik Tarım'dan elde edilen kestanelerin işlenmesi için şirket, ECOCERT FR-BIO-01 onayını almıştır. Concept Fruits ayrıca IFS ve BRC sertifikasına sahiptir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler