Fransa, Porte De Savoie
IDS, profesyoneller için teknik halı ve zemin kaplamaları konusunda uzmanlaşmış bir Fransız markasıdır. Bina serimiz, halka açık tüm tesisler için halı ve kaplamalar sunmaktadır. Sanayi serisinde, endüstriyel ortamın korunması için antifatigue, antistatik, elektrik yalıtım halıları, ızgara ve kilitli döşemeler, kauçuk ve PVC halılar bulabilirsiniz. Ayrıca tarım sektörü için de kapsamlı bir ürün ye...
Fransa, Bayonne
... ileri gitmek için mükemmel bir seçeneğe sahibiz. Hiçbir hamburger, tüm malzemelere %100 uyum sağlayan bir ekmek olmadan mükemmel değildir. REF:C448A EAN-13:8436017107302 EAN-14:18436017107309 PIŞIRILMIŞ AĞIRLIK:90 g UZUNLUK (CM):10 cm GENİŞLİK (CM):10 cm ÇÖZÜLME SÜRESİ:30 dk. | ODA SICAKLIĞI BOYUTLAR:398x296x278 BİRİM:40 Birim/Karton | 48 Karton/Palet ENERJİ DEĞERİ (KCAL/KJ):1138 / 272 PROTEİN (G):7,60 KARBONHİDRATLAR (G):50,30 ŞEKERLER (G):0,90 YAĞLAR (G):4,00 LİF (G):2,20 TUZ (G):1,20...
Fransa, Jurancon
... verimlilik Ses Gücü dB cinsinden: 105 dB Ses Sayısı: 45 Ses Ayarı: Evet Ses Seçimi: Evet Akustik Sinyal Türü: Programlanabilir ton Koruma İndeksi: IP66 Minimum Kullanım Sıcaklığı: -25 °C Maksimum Kullanım Sıcaklığı: 55 °C Minimum Depolama Sıcaklığı: -40 °C Maksimum Depolama Sıcaklığı: 70 °C Koruma Izgarası: Dahil Bağıl Nem: %90, 20°C'de Kablo Girişi: 2 x M20 Maksimum Kablo Kesiti: 1.5 mm2 Genişlik...
Fransa, Bry Sur Marne
...650L paslanmaz çelik negatif soğutucu dolap, 1 tam kapı. Profesyonel kullanım için tasarlanmıştır, havalandırmalı soğutma, statik soğutmadan daha hızlı ve homojendir. 60 mm poliüretan köpük yalıtım ve kolay bakım için yuvarlatılmış köşeler. Soğutucu gaz R290. Izolasyonlu yanları olan bir bölmede yer alan grup. Elektronik sıcaklık kontrolü ve dijital termostat sayesinde gösterim. Otomatik buharlaşma, elektrikli ısıtma ve otomatik buharlaşma sıcaklığı kontrolü ile. Optimal depolama için 3 adet GN2/1 (530 x 650mm) ızgara bulunmaktadır. Yüksekliği ayarlanabilir paslanmaz çelik ayaklar.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... Chalonnaise'den bu keyifli şişe ile bir kez daha bizi şımartıyor; bu şarap, kabuklu deniz ürünleri, ızgara balıklar ve beyaz etlerle mükemmel bir uyum sağlıyor. İçerik: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzüm çeşidi: %100 Chardonnay AOC: Mercurey Saklama: Şu anda içilebilir ve 2030'a kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 11-13°C...
Fransa, Malataverne
...TADIM GÖZ Altın yeşil renk, parlak, sarı yeşil yansımalar. BURUN Aromatik, etkileyici, hafif çiçeksi aromalar, hafif beyaz çiçek aromaları, ince greyfurt aromaları, cömert armut aromaları, İngiliz şekerleme aromaları. AĞIZ Meyvemsi, zengin, yumuşak, hafif mineral, güçlü gövde, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. SERVİS SERVİS SICAKLIĞI 11° ile 14° arasında. YEMEK VE ŞARAP UYUMLARI Aperatif olarak, İstiridyeler, Izgara Balıklar, Sert Peynirler.
Fransa, Auxerre
...Burun: Colombard'ın gücü ve tazeliği, Sauvignon'un lezzetli aromasıyla birleşiyor. Çiçeksi ve egzotik meyve notaları. Ağız: Hem ferahlatıcı hem de meyvemsi bir ağız. Aperitif olarak ideal, yemek boyunca çok kolay bir şekilde eşleşir: deniz ürünleri, ızgara balıklar, tavuklar, yaz mutfağı, balık rilletleri, egzotik mutfak veya peynirler. Hacme göre azalan fiyat: 120/300/600 Şişe Servis sıcaklığı: 8° Yıl: 2021 Üzüm çeşidi: Colombard Tarım: Organik Referans: Côtes de Gascogne...
Fransa, Nassandres
...UV'ye dayanıklı PEHD kaplar - Dayanıklı galvanizli çelik borudan yapılmış ızgara çerçeve - Yığılabilir, bu nedenle az yer kaplar - Çeşitli yazılar için geniş yüzeyli tabela - Dolum ve boşaltma yerleri kurşunlanabilir - Tehlikeli olmayan sıvıların güvenli taşınması için Hacim: 1000 l Dış uzunluk: 1200 mm Dış genişlik: 1000 mm Dış yükseklik: 1160 mm Dolum açısı: DN 150 Boşaltma açısı: DN 50 Malzeme: PEHD Palet: PE Renk: şeffaf Maksimum kullanım sıcaklığı: 70 °C Ağırlık: 59 kg...
...Alsace'da rosé veya kırmızı şaraplar üretmek için benzersiz bir üzüm çeşidi. Çok hoş bir tat profiline sahip olup, etler, av hayvanları, ızgara yemekler ve peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar. Kiraz kırmızısı renginde, yakut yansımaları olan bir renge sahiptir. Çıtır bir yapı ve yuvarlak tanenler ile karakterizedir. Üzümler: %100 Pinot Noir Yağış: 550 mm/yıl Yaş: 20 yıl Olgunlaşma: 12 ay fıçıda Alkol: %13,5 Şeker: <2 g/L Toplam asidite: 3,8 g/L Servis sıcaklığı: Kışın 16°C, yazın 12°C Saklama süresi: 8 yıl...
Fransa, Lys Haut Layon
... içinde tüketilmesi önerilir Denge: Kuru Yemek ve şarap eşleşmeleri: Deniz ürünleri, ızgara balıklar ve keçi peynirleri için idealdir. Izgara kağıdında dorade, deniz ürünleri ile uskumru ve deniz ürünleri salataları.
Fransa, Roubia
... aromaları. Ağız Yoğun, ipeksi, hafif siyah frenk üzümü notaları, cömert kiraz notaları, cömert kırmızı meyve notaları, zarif tanenler, ince tanenler, yuvarlak, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Beyaz etler, Tüyü olan av hayvanları, Tavuklar, İnek peynirleri Servis sıcaklığı: 16° - 18° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alkol: %14,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...
Fransa, Frepillon
...Dört karışık 6 seviyeli GN 2/1. Elektrik veya gaz ile besleme. 68 mm aralıklı, çıkarılabilir çerçeveler üzerinde kayar. Uzunlamasına yerleştirme. 7 pişirme modu + finishing: tavuklar – etler – balıklar – yumurta bazlı ürünler – tatlılar, garnitürler – sebzeler – fırın ürünleri ve 4 işlem: soteleme – haşlama – ızgara – fırın ürünlerinin pişirilmesi. Akıllı asistanlar: > iDensityControl: sensörler, yüksek güçlü ısıtma ve buhar jeneratörü arasındaki etkileşimle iklim yönetimi. Mükemmel ve eşit bir pişirme sıcaklığı için aktif nem alma ve düşük enerji tüketimi.
Fransa, Marcy-L'étoile
...Pazarın en geniş ve özelleştirilebilir yelpazesi. 5 renk 5 hacim Geniş bir kullanım sıcaklığı aralığı. Buzdolaplarına uygun boyutlar. Aşağıdaki alanlarda kullanılabilir: - Ürünü çözmek için suyun ayrılmasını sağlayan ızgara ile çözme tepsileri. - Sızdıran ürünler için hazırlama tepsileri. - Malzemeler için tepsiler. - Örnek yemeklerin saklanması için tepsiler. - Fermantasyon ve dekantasyon tepsileri. Kapaklı, üst üste konulabilir ve istiflenebilir. IML sayesinde izlenebilirlik yönetimi.
Fransa, Ham
...Estragonlu Hardalımız, kaliteli hardal tohumlarını özenle seçilmiş estragon ile birleştirerek titizlikle hazırlanmıştır. Hardal tohumları, kremsi bir doku elde etmek için dikkatlice öğütülür ve ardından estragon ile karıştırılarak tüm narin aromalarının açığa çıkması sağlanır. Bu ince birleşim, hardalın güçlü ve dengeli bir tat oluşturmasını sağlar; hardalın sıcaklığı, estragonun otumsu ve...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play