IDS, profesyoneller için teknik halı ve zemin kaplamaları konusunda uzmanlaşmış bir Fransız markasıdır. Bina serimiz, halka açık tüm tesisler için halı ve kaplamalar sunmaktadır. Sanayi serisinde, endüstriyel ortamın korunması için antifatigue, antistatik, elektrik yalıtım halıları, ızgara ve kilitli döşemeler, kauçuk ve PVC halılar bulabilirsiniz. Ayrıca tarım sektörü için de kapsamlı bir ürün ye...
... ileri gitmek için mükemmel bir seçeneğe sahibiz. Hiçbir hamburger, tüm malzemelere %100 uyum sağlayan bir ekmek olmadan mükemmel değildir.
REF:C448A
EAN-13:8436017107302
EAN-14:18436017107309
PIŞIRILMIŞ AĞIRLIK:90 g
UZUNLUK (CM):10 cm
GENİŞLİK (CM):10 cm
ÇÖZÜLME SÜRESİ:30 dk. | ODA SICAKLIĞI
BOYUTLAR:398x296x278
BİRİM:40 Birim/Karton | 48 Karton/Palet
ENERJİ DEĞERİ (KCAL/KJ):1138 / 272
PROTEİN (G):7,60
KARBONHİDRATLAR (G):50,30
ŞEKERLER (G):0,90
YAĞLAR (G):4,00
LİF (G):2,20
TUZ (G):1,20...
... verimlilik
Ses Gücü dB cinsinden: 105 dB
Ses Sayısı: 45
Ses Ayarı: Evet
Ses Seçimi: Evet
Akustik Sinyal Türü: Programlanabilir ton
Koruma İndeksi: IP66
Minimum Kullanım Sıcaklığı: -25 °C
Maksimum Kullanım Sıcaklığı: 55 °C
Minimum Depolama Sıcaklığı: -40 °C
Maksimum Depolama Sıcaklığı: 70 °C
Koruma Izgarası: Dahil
Bağıl Nem: %90, 20°C'de
Kablo Girişi: 2 x M20
Maksimum Kablo Kesiti: 1.5 mm2
Genişlik...
...650L paslanmaz çelik negatif soğutucu dolap, 1 tam kapı.
Profesyonel kullanım için tasarlanmıştır, havalandırmalı soğutma, statik soğutmadan daha hızlı ve homojendir.
60 mm poliüretan köpük yalıtım ve kolay bakım için yuvarlatılmış köşeler.
Soğutucu gaz R290.
Izolasyonlu yanları olan bir bölmede yer alan grup.
Elektronik sıcaklık kontrolü ve dijital termostat sayesinde gösterim.
Otomatik buharlaşma, elektrikli ısıtma ve otomatik buharlaşma sıcaklığı kontrolü ile.
Optimal depolama için 3 adet GN2/1 (530 x 650mm) ızgara bulunmaktadır.
Yüksekliği ayarlanabilir paslanmaz çelik ayaklar.
... Chalonnaise'den bu keyifli şişe ile bir kez daha bizi şımartıyor; bu şarap, kabuklu deniz ürünleri, ızgara balıklar ve beyaz etlerle mükemmel bir uyum sağlıyor.
İçerik: 75cl
Tür: Beyaz şarap
Üzüm çeşidi: %100 Chardonnay
AOC: Mercurey
Saklama: Şu anda içilebilir ve 2030'a kadar saklanabilir
Servis sıcaklığı: 11-13°C...
...TADIM GÖZ Altın yeşil renk, parlak, sarı yeşil yansımalar. BURUN Aromatik, etkileyici, hafif çiçeksi aromalar, hafif beyaz çiçek aromaları, ince greyfurt aromaları, cömert armut aromaları, İngiliz şekerleme aromaları. AĞIZ Meyvemsi, zengin, yumuşak, hafif mineral, güçlü gövde, iyi yoğunluk, iyi kalıcılık. SERVİS SERVİS SICAKLIĞI 11° ile 14° arasında. YEMEK VE ŞARAP UYUMLARI Aperatif olarak, İstiridyeler, Izgara Balıklar, Sert Peynirler.
...Burun: Colombard'ın gücü ve tazeliği, Sauvignon'un lezzetli aromasıyla birleşiyor. Çiçeksi ve egzotik meyve notaları.
Ağız: Hem ferahlatıcı hem de meyvemsi bir ağız.
Aperitif olarak ideal, yemek boyunca çok kolay bir şekilde eşleşir: deniz ürünleri, ızgara balıklar, tavuklar, yaz mutfağı, balık rilletleri, egzotik mutfak veya peynirler.
Hacme göre azalan fiyat: 120/300/600 Şişe
Servis sıcaklığı: 8°
Yıl: 2021
Üzüm çeşidi: Colombard
Tarım: Organik
Referans: Côtes de Gascogne...
...UV'ye dayanıklı PEHD kaplar
- Dayanıklı galvanizli çelik borudan yapılmış ızgara çerçeve
- Yığılabilir, bu nedenle az yer kaplar
- Çeşitli yazılar için geniş yüzeyli tabela
- Dolum ve boşaltma yerleri kurşunlanabilir
- Tehlikeli olmayan sıvıların güvenli taşınması için
Hacim: 1000 l
Dış uzunluk: 1200 mm
Dış genişlik: 1000 mm
Dış yükseklik: 1160 mm
Dolum açısı: DN 150
Boşaltma açısı: DN 50
Malzeme: PEHD
Palet: PE
Renk: şeffaf
Maksimum kullanım sıcaklığı: 70 °C
Ağırlık: 59 kg...
...Alsace'da rosé veya kırmızı şaraplar üretmek için benzersiz bir üzüm çeşidi. Çok hoş bir tat profiline sahip olup, etler, av hayvanları, ızgara yemekler ve peynirlerle mükemmel bir uyum sağlar.
Kiraz kırmızısı renginde, yakut yansımaları olan bir renge sahiptir. Çıtır bir yapı ve yuvarlak tanenler ile karakterizedir.
Üzümler: %100 Pinot Noir
Yağış: 550 mm/yıl
Yaş: 20 yıl
Olgunlaşma: 12 ay fıçıda
Alkol: %13,5
Şeker: <2 g/L
Toplam asidite: 3,8 g/L
Servis sıcaklığı: Kışın 16°C, yazın 12°C
Saklama süresi: 8 yıl...
... içinde tüketilmesi önerilir
Denge: Kuru
Yemek ve şarap eşleşmeleri: Deniz ürünleri, ızgara balıklar ve keçi peynirleri için idealdir.
Izgara kağıdında dorade, deniz ürünleri ile uskumru ve deniz ürünleri salataları.
... aromaları.
Ağız
Yoğun, ipeksi, hafif siyah frenk üzümü notaları, cömert kiraz notaları, cömert kırmızı meyve notaları, zarif tanenler, ince tanenler, yuvarlak, yapılı gövde, iyi yoğunluk, uzun kalıcılık.
Yemek & Şarap eşleşmeleri
Izgara kırmızı etler, Beyaz etler, Tüyü olan av hayvanları, Tavuklar, İnek peynirleri
Servis sıcaklığı: 16° - 18°
Renk: Kırmızı
Üzüm çeşidi: Grenache, Mourvèdre, Syrah
Alkol: %14,5
Hacim: 75 cl (Şişe)...
...Dört karışık 6 seviyeli GN 2/1. Elektrik veya gaz ile besleme. 68 mm aralıklı, çıkarılabilir çerçeveler üzerinde kayar. Uzunlamasına yerleştirme. 7 pişirme modu + finishing: tavuklar – etler – balıklar – yumurta bazlı ürünler – tatlılar, garnitürler – sebzeler – fırın ürünleri ve 4 işlem: soteleme – haşlama – ızgara – fırın ürünlerinin pişirilmesi.
Akıllı asistanlar:
> iDensityControl: sensörler, yüksek güçlü ısıtma ve buhar jeneratörü arasındaki etkileşimle iklim yönetimi. Mükemmel ve eşit bir pişirme sıcaklığı için aktif nem alma ve düşük enerji tüketimi.
...Pazarın en geniş ve özelleştirilebilir yelpazesi.
5 renk
5 hacim
Geniş bir kullanım sıcaklığı aralığı.
Buzdolaplarına uygun boyutlar.
Aşağıdaki alanlarda kullanılabilir:
- Ürünü çözmek için suyun ayrılmasını sağlayan ızgara ile çözme tepsileri.
- Sızdıran ürünler için hazırlama tepsileri.
- Malzemeler için tepsiler.
- Örnek yemeklerin saklanması için tepsiler.
- Fermantasyon ve dekantasyon tepsileri.
Kapaklı, üst üste konulabilir ve istiflenebilir.
IML sayesinde izlenebilirlik yönetimi.
...Estragonlu Hardalımız, kaliteli hardal tohumlarını özenle seçilmiş estragon ile birleştirerek titizlikle hazırlanmıştır. Hardal tohumları, kremsi bir doku elde etmek için dikkatlice öğütülür ve ardından estragon ile karıştırılarak tüm narin aromalarının açığa çıkması sağlanır. Bu ince birleşim, hardalın güçlü ve dengeli bir tat oluşturmasını sağlar; hardalın sıcaklığı, estragonun otumsu ve...