Fransa, St-Laurent-Blangy Cedex
...Bu mini havuçlar hem çiğ hem de pişirilmiş olarak lezzetlidir! İster sunumda ister mini sebzeler olarak, tabaklarınıza renk ve özgünlük katarlar.
...Sürekli pişirici 500klg/saat et Yenilikçi pişirme sistemi: su banyosu, homojen pişirme için sulama nozülleri. Homojen pişirme için pişiricide sıralı besleme protokolü, sos veya yağ ile (konfit, vb...) CEMMI tarafından yenilik IHM arayüzü, çeşitli pişirme türleri için tarifler (soslu, konfit, suyla, et suyu, yağda...) Yavaş pişirme (su banyosunda) termal yağ ile Düzenli ve homojen pişirme (sonsuz vida) CIP mevcut (opsiyon) Hijyenik ve sağlam tamamen paslanmaz çelik tasarım Gıda ile temas sertifikalı malzemeler...
Fransa, Pleucadeuc
...CAP Solutions Culinaires, Fransa ve yurtdışındaki gıda sanayisi ve restoran profesyonelleri için sos, marine, pişirilmiş meyve suyu, özel tereyağı ve bardak üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Yenilik, lezzet ve ortaklık, CAP Solutions Culinaires'ı tanımlayan unsurlardır. Özel çözümler ve kaplama ile dekor ürünlerinde uzmanız; müşterilerimizin taleplerine yanıt vermek için her zaman daha fazla...
Fransa, Aubervilliers
... 55.000 ekmektir, bu da LPB'yi Île-de-France bölgesinin ekmek referansı haline getirir. Lojistik hizmetimiz, her gün yıkanan gıda renkli kutulardan oluşan bir dizi oluşturmuştur; bu, lojistikle ilgili atıkları azaltarak teslimatlarımızın optimizasyonunu sağlar. Ürün yelpazemizi keşfetmek için tadım fırsatından yararlanmak üzere ticari hizmetimizle randevu alın.
Fransa, Plailly
... bir güvenilirlik seviyesinden faydalanmaktadır. Dünyada 8.000'den fazla LUTETIA sistemi, donma çözme, tuzlama, faz birleştirme, ısıl işlem, kurutma ve tütsüleme, soğutma ve kriyojenik işlemler gerçekleştirmek için kurulmuştur. LUTETIA, tüm üretimleriniz için teknolojik süreçler geliştirmektedir: Domuz şarküteri ürünleri (pişirilmiş jambon, pastırma, pate), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), turşu ürünleri, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar).
Fransa, Charmes-Sur-Rhône
ANTARTIC II İÇERİK üretim birimi, 2002 yılında gıda endüstrisine Teknolojik Karışımlar sağlamak amacıyla kurulmuştur: kaplamalar, salamura ürünleri (tuzlu ürünler, pişirilmiş şarküteri, çiğ şarküteri, kuru şarküteri), jöleler, marine ürünleri, soslar ve sos bazları, aromalar, atıştırmalıklar için aromalar, doğal aromalar, sosis ve merguez baharatları, mutfak yardımları, etnik ürünler ve çeşitli...
Fransa, Hangenbieten
... ilaç endüstrileri için geniş bir üretim makinesi yelpazesinin üreticisidir ve aşağıdaki gibi ürünler üretmektedir: - sakız, - toffee ve karamel, - pişirilmiş şeker, - bisküvi, kraker ve ekmek hamuru, - meyan kökü, - hayvan yemi, - vb. Ürettiğimiz makinelere örnekler: - Ekstrüderler & ko-ekstrüderler, - Intruderlar, - Laminasyon / Yığınlama, - "Kesilmiş ve paketlenmiş" üretim hatları, - Sürekli karıştırma, - Tabletleme / boncuk üretimi, - Gıda için soğutma tünelleri ve paketleme makineleri.
Fransa, BRIE
...Artık, SOREAL ILOU, kalite garantisi sunan bir teklif ile Sanayi ve Restorasyon sektörüne hizmet etme zorluğunu üstleniyor. Ürünler: emülsifiye soslar, Asya sosları, marine sosları, salata sosları, pişirilmiş soslar, dünya sosları... Hizmetler: PAI teklifi: özel soslar, geliştirilmiş ürünlerinizi desteklemek için. Restorasyon teklifi: restoran ürünlerinizi desteklemek için baharat sosları. Kişiselleştirilmiş ambalaj: kap, poşet, stick, torba, paket, sıkma şişesi, bidon, kova, konteyner...
Fransa, Paris
MAXIFRITES, patates ile yapılan gıda ürünleri üzerine bir toptancı. Size geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz: taze ön pişirilmiş patates kızartması, dondurulmuş ve ön pişirilmiş patates kızartması, dondurulmuş ve ön pişirilmiş patates spesiyaliteleri (sote patates, kızartılmış patates, Paris usulü, kabuklu veya kabuksuz), dondurulmuş ve ön pişirilmiş püresi spesiyaliteleri (patates kroket, patates...
Fransa, Saint-Martin-De-Seignanx
... - Mutfak bazları: ön pişirilmiş pirinç, et suyu ve sos bazları - Etler ve tuzlu ürünler için baharatlar - Balık aromaları - Baharatlar, doğal otlar, dehidre sebzeler, marine ürünleri - Atıştırmalıklar için aromalar, - Mutfak bazları, baharatlar, marineler, dehidre sebzeler ve otelcilik ile restoranlar için teknik mutfak ürünleri.
Fransa, Parthenay
Favid, her bir müşterisiyle kalıcı ve kişiselleştirilmiş bir ilişki kurmaya odaklanarak, onların bileşim, sunum ve ambalajlama açısından ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veren ürünler sunmayı hedeflemektedir. Bizim işimiz: Gıda sanayisine, yeni son ürünler geliştirmelerine, mevcut tarifelerinin kalitesini ve maliyetlerini iyileştirmelerine olanak tanıyan çiğ ve pişirilmiş PAI ürünleri sunmaktır...
Fransa, Wissous Cedex
...VARACHAUX şirketi 1968 yılında kurulmuştur. Et bazlı gıda ara ürünleri (PAI) konusunda uzmanlaşmış bir KOBİ'dir. Fransız ve Avrupa kesimhanelerinden ve kesim atölyelerinden tedarik sağlıyoruz ve ürünlerimizi yemek sanayisi ve toplu yemek hizmetleri sektöründeki sanayicilere pazarlıyoruz. Faaliyetimiz, yemek sanayisi için çiğ ve pişirilmiş et bazlı ürünlerin endüstriyel hazırlanmasıdır; hazır yemekler, konserve ve dehidre ürünler için iki üretim tesisimiz bulunmaktadır. Bu tesisler, yıllık yaklaşık 21 milyon euro ciro ile 6500 ton bitmiş ürün üretmemizi sağlamaktadır.
Fransa, Avignon Cedex 9
... işlemimizle, daha önce az veya hiç kullanılmamış malzemelerden, soğuk yeniden yapılandırma ile şatafatlı ve özgün ürünler, çiğ veya pişirilmiş olarak, catering hizmetleri ve işleme atölyeleri için üretme imkanı sunuyoruz. Nihai ürün, her zaman düzenli bir sunum avantajına sahip olup, orijinal ürünler, et veya balık kasları ile özdeşleşmektedir. Pişirme verimi, ham kas ile yakın olup, dilimleme ve pişirme sırasında mükemmel bir tutuş sağlar.
Fransa, Argenteuil
POMPES BROQUET, gıda sektöründe kullanılan hamur ve viskoz sıvıları transfer etmek için pompa tasarımı ve üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. POMPES BROQUET, farklı meslek ve uygulama türlerine mükemmel şekilde uyum sağlayan çözümler sunmaktadır. Viskoz ve yüklü sıvıların transferi için volumetrik pompaların tasarımını ve üretimini önermektedir: ara sıvılar için şekerleme (şuruplar, meyve suları, melas); kısmen kristalize şekerleme (magma ve pişirilmiş kütleler); çikolata üretimi.
Fransa, Champigne
... sektörü için pişirilmiş meyveler, restoranlar için vanilyalı elma küpleri, gıda sektörü için vanilyalı elma küpleri, restoranlar için pişirilmiş elma dilimleri, gıda sektörü için pişirilmiş elma dilimleri ve restoranlar için tarçınlı üzüm elması gibi ürünler sunmaktadır.
Fransa, Cesson-Sévigné Cedex
...Fleury Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques vb. Gerçekleştirilen projeler: Kesimhaneler, karides paketleme atölyeleri, mini Baby Bel paketleme, yumurta dökümhaneleri, peynir fabrikaları, un değirmenleri, depolar, lojistik platformlar, süt depolama transstokajcıları, gıda katkı maddeleri montaj birimleri, zeytin paketleme fabrikaları, pişirilmiş jambon üretim tesisleri, çocuk ürünleri, surimi, kış bahçesi üretimi, Corn Flakes depolama, dondurulmuş pane balık üretimi, karışık salata üretimi vb.
Fransa, Queven Cedex
...VALIA şirketinin ana faaliyet alanı, tavuk, balık, peynir ve et bazlı dondurulmuş gıda ürünlerinin endüstriyel hazırlanmasıdır. Gıda sektöründe bağımsız ve yenilikçi bir KOBİ olarak, profesyoneller (sanayi ve CHD) için kaliteli ve "özel yapım" pişirilmiş, kesilmiş, IQF dondurulmuş ürünler tasarlıyor, üretiyor ve sunuyoruz. 1986'dan beri, gıda sektöründeki gelişmeleri öngörerek sürekli olarak...
Fransa, La Chapelle Sur Erdre
... YARI KURUTULMUŞ DOMATESLER, PASTEURİZE EDİLMİŞ KURU DOMATESLER, DONDURULMUŞ YARI KURUTULMUŞ MEYVELER, PASTEURİZE EDİLMİŞ KURU SEBZELER, DONDURULMUŞ ÖN KIZARTILMIŞ SEBZELER, DONDURULMUŞ IZGARA SEBZELER, DONDURULMUŞ GELENEKSEL SEBZELER, PASTEURİZE EDİLMİŞ VEYA DONDURULMUŞ MUTFAK ÇÖZÜMLERİ, DONDURULMUŞ EGZOTİK SEBZELER, DONDURULMUŞ GÜNEŞ SEBZELERİ, DONDURULMUŞ TRADİSYONEL SEBZELER, DONDURULMUŞ OT VE AROMALAR, DONDURULMUŞ MEYVELER, DONDURULMUŞ SİMSİKLER, DONDURULMUŞ ORGANİK ÜRÜNLER, IQF PİŞİRİLMİŞ PİRİNÇ, IQF DOLDURULMUŞ MAKARNALAR, IQF PİŞİRİLMİŞ MAKARNALAR, IQF PİŞİRİLMİŞ TAHILLAR.
Fransa, Dijon Cedex
CENTRALIAA, işletmeler arası toptan gıda ticareti yaparak, sanayi için gıda ürünleri dağıtmaktadır: sebze ve meyve flakaları, kurutulmuş etler ve deniz ürünleri, doğal sebze özleri, şaraplar ve sirke, maya özleri, et suyu hazırlıkları, soslar ve bazlar, konsantre süt, kurutulmuş domates ve sebzeler, atomize yağ, ön pişirilmiş baklagiller, meyve suları.