Fransa, Chalonnes Sur Loire
...Vinitech 2014 Alıntısı Presleme sırasında, özellikle de yeniden presleme esnasında, posanın pres tankındaki hava ile teması, oksijenin çözünmesini sağlar. Bu oksijen girişi oldukça fazladır; bir parçalama işleminden sonra şaraplar 2,0 ile 7,5 mg/l arasında oksijen içerebilir. Konsantrasyon, çıkarılan hacimle ters orantılıdır; son presler, çözünmüş oksijen açısından en zengin olanlardır. ISVV...
Fransa, Caromb
... yapıyoruz: Kırmızı şaraplar (Grenache, Syrah, Mourvèdre ve Carignan), beyaz şaraplar (Grenache Blanc, Roussane ve Viognier) ve ayrıca doğrudan presleme ile üretilen rosé şaraplar (Cinsault ve Carignan) ile keşfetmenizi davet ettiğimiz bir hibrit olan Caladoc. Bu terroir, güçlü rüzgârları ile tanınmakta olup, şarap üretimi için de popüler bir yerdir. Mont Ventoux'un serin geceleri ve Provence...
Fransa, Puteaux
... sunuyoruz. Size Portekiz'den gelen özel lezzetlerimizi tanıtmak istiyoruz: yemek özelikleri, organik ürünler, tipik şaraplar, gıda ürünleri ve daha birçok özel lezzet. Ürünlerimiz, Portekiz'in tüm bölgelerinden gelmektedir. Ürünlerimiz küçük, orta veya büyük miktarlarda mevcuttur. Portekiz'den gelen ürünlerimizin tanıtımına kendimizi adadık. Amacımız, tüm lezzetli ürünlerimizi tanıtmak ve en önemlisi, bunları beğenmenizi sağlamaktır.
Fransa, Vire Sur Lot
...NOZIERES ŞATOSU, Lot Vadisi'nin teraslarında yer alan bir şarap üretim alanıdır. Alan, AOP CAHORS şarapları için ana üzüm çeşidi olan Malbec ile 55 hektarlık bağ alanına yayılmaktadır; bu üzüm zengin, renkli ve şık şaraplar üretir. Kullanılan tamamlayıcı üzüm çeşitleri ise Merlot ve Madiran bölgesine özgü olan Tannat'tır. Şato ayrıca Sauvignon blanc veya Chardonnay gibi farklı üzüm çeşitleri ile IGP Côtes du Lot şarapları da üretmektedir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler