Veegreen, Auvergne merkezli bir Fransız markasıdır ve doğal sağlık ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.
Misyonumuz: size kaliteli ve çevre dostu ürünler sunmaktır.
Sauge Blanche:
Kaliforniya'dan gelen Sauge Blanche (Salvia Apiana) ürün yelpazemizi keşfedin.
Palo Santo:
Peru'dan gelen Palo Santo ürün yelpazemizi keşfedin. Palo Santo, yakılmak üzere bir arınma odunudur.
Calebasse:
Maté içmek için ...
...Size Grignan les Adhémar Kırmızı şarabını, bir dana etli Parmentier püresi ile sunmayı öneriyoruz. Yeşil biberli ördek pâté. Marine edilmiş bir geyik rosto. Mercimekli tütsülenmiş sosisler. Dana etli steak tartar. Yeşil biberli ördek terrini. Bir chili con carne. Grignan les Adhémar kırmızı şarabı, Fransa'nın Rhône Vadisi bölgesinde üretilen bir şaraptır. 14 ile 15°C arasında bir sıcaklıkta servis edilmesi önerilmektedir.
Dağ salamları geleneğinin en saf haliyle üretilmiş bir ürün ailesi. En iyi et parçalarından üretilen Grande Tradition serimiz, Batistou'nun ustalığının özüdür.
JAMBONLAR
Jambonlarımız, titizlikle seçilmiş Fransız domuzlarından elde edilmektedir ve "Parma" adı verilen yuvarlak kesimden ilham almaktadır. Orta derecede tuzlu ve elle kuru tuzla ovulmuş olan jambonlarımız, ardından geleneksel bir olg...
Organik tarım ürünleri üreticisi olmaktan gurur duyuyoruz, özellikle domuz şarküteri ve bira konusunda. Tüm domuzlarımız bu standartlara uygun olarak yetiştirilmektedir ve yalnızca kendi işletmemizden gelen sertifikalı organik tahıllarla beslenmektedir. Onların refahı, önceliklerimizin merkezindedir ve konforlu bir ortamda, saman yatak ile yaşamaktadırlar; ayrıca gelişimleri için dışarıya erişimle...
CENTRALE D, Saint-Etienne'de bulunan bir toptancı gıda işletmesidir ve hem profesyonellere hem de bireylere hizmet vermektedir. CENTRALE D, profesyoneller ve bireyler için geniş bir gıda ve ambalaj ürünleri yelpazesi sunmaktadır.
CENTRALE D'de, geniş bir gıda ürünleri yelpazesi bulacaksınız:
- Espace Frais'imizde: peynirler, süt ürünleri, meyve ve sebzeler, etler ve balıklar, şarküteri ürünleri,...
...Yerel el yapımı üretim.
Bu, geleneksel imajına rağmen modern ve sihirli bir üründür.
Büyük bir lezzet kalitesine sahiptir. Hem çocuklar hem de yetişkinler bunu çok sever. Bu sosisler, ördek butları gibi konserve edilmiş olup, yumuşak ve eriyen bir his geliştirir.
Son kullanma tarihleri daha uzundur (40 gün).
Pişirmesi çok hızlıdır. Tavada veya mikrodalgada bir dakikada hazırlanabilir.
Bu ürün...
...Soyulmuş fasulyeler, ördek konfit, Fransa menşeli ördek butu, Fransa menşeli saf domuz sosisleri, Fransa menşeli domuz konfit, domuz derisi, pişirilmiş sos, tuz, karabiber, baharatlar, sarımsak, domates.
ŞEFİN TAVSİYESİ:
Févoulade'yi toprak bir kapta, fırında nazikçe ısıtın, sosisler görünür şekilde.
Bunu iyi bir Corbières ile tadın.
Fasulyeler, Meksika'dan Cortez tarafından ancak iyi kral IV...
... tütsülenmiş somon, kurutulmuş ördek göğsü, ravioli, gnocchi, kurutulmuş sosisler, yaban mersinli muffinler... Tüm tarifler adım adım resimlerle detaylandırılmıştır.
REF:LIXTVPYF
Ana malzeme: kağıt
Genişlik: 21 cm
Yükseklik: 21 cm
Kalınlık: 1 cm
Net Ağırlık: 355 g...
Üç gastronomi tutkunundan ve doğa aşığı olan Thomas, Thibault ve Andréa, JOKO'yu kurdular. Amaçları, Fransız yaban avı etlerini ve Bigorre AOP siyah domuzunu kısa devreler kullanarak değerli hale getirmektir. Doğal ve kaliteli ürünler sunarak, otantik ve yenilikçi tarifler aracılığıyla avcılıkla ilgili gıda israfıyla mücadele etmektedirler. Hedefleri, merkezi Pirene Dağları'nın istisnai yerel ürün...
THOCAVEN şirketi, ördek yetiştiriciliği konusunda uzmanlaşmıştır. Sağlıklı ve doğal ürünler sunmak için ördekleri mısırla besliyoruz. Size foie gras, göğüs etleri, konfit, tournedos, rilletler, sosisler, butlar gibi tam bir ördek eti yelpazesi sunuyoruz...
... ürünlerini de hazırlamalarımıza dahil ediyoruz. Ördek etini, konfit butlar, gizzarlar, Guérande tuzunda kurutulmuş magretler veya foie gras ile sunuyoruz; ayrıca konfit ve/veya kurutulmuş sosisler, doldurulmuş karnabaharlar ve tadına bakılacak daha birçok lezzet sunuyoruz... Son 5 yıldır Paris'teki genel tarım yarışmasında her yıl madalya kazanıyoruz (altın ve gümüş madalyalar). Ayrıca, ürünlerimizin...
DROSERA GOURMANDE, bölgesel gıda spesiyalitelerinin el yapımı üretimi konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir.
DROSERA GOURMANDE, ördek bazlı birçok gıda ürünü üretmektedir; bunlar arasında foie gras, foie gras blokları, foie gras köpükleri, gizzarlar, konfitler, ördek göğsü vb. bulunmaktadır.
Şirket ayrıca aperatifler için tripoux, sosisler, pastalar, fritonlar, cassouletler, galantinler, terinler ve av etinden terinler de sunmaktadır.
Fransa ve Avrupa genelinde, Réunion mutfağından gelen dondurulmuş ürünler yelpazesini üretiyor ve dağıtıyoruz. Bu ürünler arasında- bouchonlar, nemler, samoussalar, samoussa hamurları, morina köfteleri, bonbonpimentler, kreol sosisleri ve tütsülenmiş sosisler, sarcive, yağsız tütsülenmiş domuz eti ve tütsülenmiş tavuk bulunmaktadır. Teslimatlar, kaliteli bir hizmet sağlamak için pazarında lider...
...Aile şirketi SOULEILLES FOIE GRAS, nesilden nesile foie gras üretmektedir.
Geleneksel bir yetiştirme, sağlıklı bir beslenme, hayvana saygılı bir besleme ve benzersiz bir ustalık, şirketin yüksek kaliteli ürünler üretmesini sağlamaktadır.
Foie gras dışında, şirket müşterilerine terrinler, pâté'ler, foie gras kremleri, magretler, sosisler, grattonlar, gizzarlar, ördek şeritleri, ördek tournedosları, ördek sosisleri, ördek pirzolaları vb. sunmaktadır. Ayrıca, gurme yemekler de pazarlamaktadır.