... yapımı bir sucuk. İnce dilimlenmiş olarak, ardından %100 geri dönüştürülebilir ve hatta iade edilebilir bir cam kavanoza özenle yerleştirilmiştir! 300g'lık Marmite versiyonunda.
Son Kullanma Tarihi: 90 gün
Ağırlık: 300g
Menşei: Laissac, Aveyron...
...SUCUK 100 % Tavuk 480g – Tüketim Tarihi 6 ay (Ördek %40, göğüs eti %10, hindi %60, domuz bağı olmadan)
En Çok Satan Ürünümüz!
Son derece özgün ve alışılmış tatlardan tamamen farklı bir ürün. Domuz içermeyen ürün. Bağımlılık yapıcı.
Genellikle yarım parça olarak satılmaktadır.
Uzunluğu 50 cm.
Marj ve hacim açısından karlı bir ürün.
...Tüm domuzlarımız Organik Tarım sertifikasına sahiptir. Onlar, çiftliğimizden elde edilen AB sertifikalı tahıllarla beslenmektedir.
Domuzdan yapılan kuru sucuk vakumlu ambalajda sunulmaktadır.
Laktozsuz ve nitrit tuzları içermediği garantilidir.
Son tüketim tarihi: 3 ay.
Ağırlık: 190g...
...210 Gram Saf Zevk Paylaşmak İçin. Yöresel aromaları ince bir şekilde ahşap notalarla ortaya çıkaran, av eti sevenlerin beğenisini kazanacak el yapımı bir geyik sucuk. Bu sucuk, geyik etinin yağsız kısmından (yüzde 70) ve Bigorre siyah domuzunun yağsız ve yağlı kısmından (yüzde 30) yapılmıştır.
... ediyor. Geçmişin güzel tadı korunurken, modern bir dokunuş da ekleniyor.
Lacaune'daki uzun aile geleneğinden miras alınan ustalıklar
Lacaune, Haut Languedoc doğal bölgesinin kalbinde yer alan bir kaplıca köyüdür.
800 metre yükseklikte bulunan bu yerin saf ve taze iklimi, kaliteli şarküteri ve tuzlama ürünlerinin, kuru jambon, kuru sosis ve kuru sucuk gibi, üretilmesi ve olgunlaşması için belirleyicidir. İşte burada, deniz ve dağ rüzgarlarının etkisiyle ürünlerimizin olgunlaşması yavaşça gerçekleşir.