Fransa, Puyricard
...Biyolojik ekstra vişne reçeli Kazanlarda pişirilen Confit de Provence evinin ekstra vişne reçelleri, titizlikle seçilen meyvelerle ve mümkün olduğunca Provence menşeli meyvelerle hazırlanır. Biyolojik tarımdan elde edilen şekerle tatlandırılan reçellerimiz, hiçbir koruyucu veya renklendirici içermediği garanti edilmektedir (geçerli düzenlemelere uygun olarak) ve birkaç nesildir şekerlemecilik...
Fransa, Nousty
...Vişne reçellerimizde, özellikle yerel peynirlerle birlikte sunmak için tüm meyve tadını bulacaksınız... Vișne reçeli, bir Crottin de Chavignol, bir Pouligny St Pierre (Berry AOC keçisi) veya karakteristik bir Pirene peynirine mükemmel bir şekilde eşlik edecektir...
Fransa, Bordeaux
... hatırlatıyor. Dengeli ve yuvarlak bir ağız; etli yapısı cilde zenginlik katıyor ve damağa vişne, karabiber ve kakao gibi zarif bir palet sunuyor. Üzümler: Merlot (80%), Cabernet Franc (20%) Üretici: Famille Dorneau, Fronsac (33126) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2019...
...Siyah vişne, Griotte, Kirsch. Alkol oranı %2'den az. "Des Vieux Garçons" reçeli, siyah vişne, griotte ve bir tutam kirsch'in özünü barındıran, damakları büyüleyen lezzetlerin bir karışımıdır. Detaylara titizlikle dikkat edilerek üretilen bu reçel, meyveleri sadece doğal faydalarını koruyacak şekilde değil, aynı zamanda lezzetli tatların bir senfonisine dönüştüren bir koruma sanatına bir övgüdür.
Fransa, Furiani
Fransa, Condom
...Kendine özgü siyah vişne reçeli aromasıyla son derece aromatik bir likör. Damakta baharatlı notalarla birlikte vişne bulacaksınız. Çok soğuk, buz üzerinde, kokteyllerde veya köpüklü şarapla karıştırarak servis edin. AĞIRLIK: 1,3 kg...
Fransa, Roubia
... yansımalarla zenginleştirilmiş dikkat çekici bir renge sahip. Siyah meyveler, vişne likörü ve çilek reçeli notaları, ayrıca baharatlar ve vanilya. Ağızda ipeksi tanenlerle yapılandırılmış, hoş bir tazelik sunan, zarif bir kalıcılığa sahip ve keyifli bir bitişe sahip.\n\nACCORD METS-VINS\nKatar bölgesine ait pirinçli boğa eti yemeği.\nLanguedoc bölgesine ait cassoulet ve etli yemekler.\nXavier peynir evi, yarı kuru bir \"Pierre-Percée\" öneriyor.\nİdeal olarak 16°/17° sıcaklıkta servis edilir.\nTam ifadesi için 1 saat önceden karaflanmalıdır.\n\nContenance (L): 0,75\nPoids Brut (kg): 1,3"}...
Fransa, Cénac
...siyah meyvelerle harmanlanmış güzel bir tanen yapısına sahip, likör notalarıyla birlikte vişne reçeli notaları barındırıyor. Güzel bir şarap, 10 ila 12 saatlik bir karaf geçişinin ardından hemen tadını çıkarabileceğimiz bir şarap. Kızarmış et veya sert peynir ile tadılması önerilir. Ürün: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Alan: 30 ha Görünüm: Güzel, derin, ruby renkli bir robe.
Bu arama terimi için popüler ülkeler