• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • geleneksel un

Sonuçlar

Geleneksel un - Ithalat/Ihracat

  1. MOLINO MAGRI SPA

    İtalya

    Verified by europages badge

    MOLINO MAGRI - SÜREKLİ GELİŞEN BİR PAZAR İÇİN UNLAR, YARI MAMUL ÜRÜNLER VE İYİLEŞTİRİCİLER. 1929 yılında kurulan ve Marmirolo, Mantua'da bulunan Molino Magri, un öğütme sanatına olan tutkuyu beş nesildir babadan oğula aktarıyor. Molino Magri, seçilmiş yumuşak buğdayın işlenmesinden, ekmek yapımı, pizzacılık, pastacılık, sanayi ve restorancılık sektörlerine yönelik profesyonel kullanıma yönelik geniş bir un yelpazesi üreten ve pazarın her türlü ihtiyacını karşılayabilen bir un üreticisidir. Şirketin geleneği ve yaşadığı bölgeyi anlatma ve birleştirme konusundaki çalışmasını her zaman karakterize eden yenilikçilik ruhu derin köklere sahiptir. Molino Magri, giderek daha sıkı hale gelen tüketici koruma düzenlemelerine uyum sağlamada kalite ve güvenliği garanti etmek için verilen taahhütleri doğrulayan çok sayıda sertifika almış ve almaya devam etmektedir. B2B pazarında, nihai ürünlerin üretimini ve kalitesini iyileştirmek için kişiye özel çözümler sunan profesyonellerin güvenilir iş ortaklarıyız. Şirketin geniş vizyonu iyi, lezzetli ve sağlıklı ürünler üreterek müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Profesyonel pizza şefleri, fırıncılar ve pasta şefleriyle yapılan işbirliği sayesinde bu vizyon hayata geçirilmektedir.

  2. NEVER DY

    Fransa

    2017'den beri tarımsal gıda, kozmetik ve nutrasötikler sunuyoruz. Hammadde ve içeriklerimizin tedariğinde özellikle titiz davranarak, süreç boyunca (hasat, paketleme, ithalat, depolama, teslimat) tüm ürünlerimizin kalitesini ve izlenebilirliğini garanti ediyoruz. Uzmanlığımızı, karşılaştığınız zorlukların ve sektörünüzün Ar-Ge'sinin hizmetine sunuyoruz | Sistematik analiz | kaynak bulma ve ithalat | İthalat, paketleme, lojistik ve nakliye konularında güçlü deneyim ve kalite yaklaşımı. 25'ten fazla hammadde ve çeşitli içeriklerden oluşan geniş organik (ve geleneksel) ürün yelpazesi - Tozlar - Unlar - Tohumlar - Yapraklar - İnfüzyonlar - Yağlar - Bütün ürünler - Baklalar - Tegumentler - - ORGANİK VANİLYA Bölünmüş veya bölünmemiş | Gurme siyah | Gurme TK | Kırmızı ABD/AB | Bourbon - ORGANİK HAM KAKAO | Toz | Fasulye - ORGANİK PSYLLIUM | Tegümentler | Toz - ORGANİK MORINGA | Toz | Kurutulmuş yapraklar | tohumlar | Sıvı yağ. - ORGANİK ZENCEFİL | Toz.... ZERDEÇAL - KAPLAN - BAOBAB - EBEGÜMECİ - ARONIA - ARGOUSIER - KUŞ GÖZÜ BİBER - KIRMIZI BİBER - TARÇIN - KENEVİR - KARDAMON - KARİNÇ PAPAYA vb... Web sitemizde ürün kataloğumuzu bulabilirsiniz. FRANSA & AVRUPA'YA Teslimat. Tüm idari prosedürleri üstleniyoruz.

  3. BRADA GIDA PAZARLAMA

    Türkiye

    Masum Beyaz, diyabet ve obezite ile mücadele eden bireylerin hayatlarından geleneksel beyaz unu tamamen çıkartmalarını ve yeni nesil diyet ve diyabetik ürünlere ulaşmalarını sağlayan, Türkiye’nin ilk diyet ve diyabet fırınıdır.

  4. GRANOLA DI LAURA

    Fransa

    Verified by europages badge

    Granola di Laura, Paris'teki atölyemizde sağlıklı malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Ev yapımı ve vegandır. Granola tarifimiz mısır gevreği, fındık, hindistan cevizi yağı ve agave şurubu içeriyor. Beni yansıtacak farklı bir tarif yaratmak istedim. Yulaf ezmesi yerine doğal, organik ve hepsinden önemlisi çıtır mısır gevreği tercih ettim! Sizi en iyi yerel lezzetleri aradığım anavatanım Korsika'ya götürecek çeşitli tatlarla enerji depolarken kendinizi şımartma fırsatı sunuyoruz. Ayrıca yemeklerinize kıtırlık katmak için mükemmel olan kekik-biberiye, nepita ve Cervione fındığı gibi Korsika aromalı ekmek kırıntıları 2.0'ı da sunuyoruz!

  5. MAGAGER, UNIPESSOAL, LDA

    Portekiz

    Verified by europages badge

    MAGAGER, UNIPESSOAL, LDA, yılında kurulan ve Biçme makine ve ekipmanları sektöründe faaliyet gösteren bir Multi-Category şirketidir. un değirmenleri, Değirmentaşı, Biyo-öğütücüler, motorlu tarım ekipmanları, sivil ve endüstriyel yapılar, tarımsal aksesuarlar, tarım makine ve ekipmanları, Geleneksel freze, inşaat çalışmaları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Aguda, Portekiz 'de bulunmaktadır.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    Schaaf tüm çabalarını her zaman gıda ekstrüzyonunun tüm yönlerine harcamıştır. Firmamız iki temel yetkinliğe sahiptir: Bir yandan, gıda ekstrüzyon teknolojisi için yenilikçi uygulamalar ve bunlara dayanan komple ürünler geliştirmekteyiz. Öte yandan da, ekstrüde aperatifler, kahvaltılık tahıllar, birlikte ekstrüde ürünler, yassı ekmek, hazır karışım unların üretimi için gerekli olan gıda ekstrüderlerini ve ilgili makineleri tasarlamakta ve üretmekteyiz. Ekstrüde gıdalar için doğrudan genleşme sürecine dayanan tamamen anahtar teslim sistem çözümleri sunmaktayız. Ayrıca, patentli TURBO ekstrüzyon teknolojisindeki son gelişmeler münhasıran Schaaf'tan gelmektedir. Geleneksel olarak ... yemek pişirme ekstrüzyonu konusunda uzmanlaşmış, müşterilerin hedefleri ile dünya çapında tanınan, yenilikçi, kişisel olarak müşterilere, çalışanlara ve aileye bağlı, esnek ve henüz ... karmaşık ve şeffaf!

  2. ACHAIKI PITA

    Yunanistan

    Achaiki Pita işletmesi 1981 yılından beri Yunan kebabı 'souvlaki'de kullanılan geleneksel 'pita' ekmeklerini gündelik ve taze olarak üretiyor. Patras (Yunanistan) şehrinde yerleşik Achaiki Pita işletmesi benzersiz bir endüstriyel unlu mamuller tesisi, aynı zamanda da Mora yarımadasının geleneksel Yunan ekmeği 'pita'nın üreticisidir. 2016 yılında Achaiki işletmesinin Pita faaliyetleri son teknolojili üretim süreçlerinin ve teknolojik donanımın kullanıldığı modern tesislere aktarıldı, bu gelişme doğrudan pita ekmeği üretim hacminde artış sağladı, ayrıca kalite, katkı maddeleri bileşimleri, pita boyut ve biçimlerinde esneklik sağlanarak müşteri memnuniyetine daha fazla odaklanıldı. Ticari faaliyet ağımızı sürekli olarak yeni işbirlikleriyle geliştiriyor, Yunan pitalarını ve geleneksel ekmek çeşitlerini Yunanistan ve dış ülkelerdeki süpermarketler, hazır yemek işletmeleri, 'souvlaki' büfeleri ve restoranlar gibi 700'ü aşkın işletmeye sevkediyoruz. Ürünlerimiz: SOUVLAKI PİTALARI, PİTA, BUĞDAY, MISIR UNU, YULAF UNU, TAM BUĞDAY VE 'VOLCANO' KARA HAMURLU PİTALAR, PİTA SANDVİÇ, KIBRIS USULÜ PİTA YASSI EKMEK, TORTİLLA EKMEKLERİ, PİZZA TABANI. Tüm dünya ükelerine sevkiyatımız vardır

  3. LIMBUA DEUTSCHLAND GMBH

    Almanya

    Küçük çiftliklerle organik makademya fındığı yetiştiriciliğine öncü olarak başlayan LIMBUA, artık dünyanın önde gelen organik makademya üreticilerinden biridir. Uzun yıllara dayanan deneyim ve yönetilebilir bir yelpazedeki uzmanlık sayesinde LIMBUA, en yüksek kaliteyi cazip fiyatlarla sunmaktadır. LIMBUA, çok çeşitli organik makademya ürünlerine ek olarak, gelenekselden organik tarıma geçişte olan çiftçilerden gelen geleneksel kaliteyi de sunmaktadır. Özel olarak geliştirilmiş bir yazılım sistemi %100 izlenebilirlik sağlamaktadır. LIMBUA, ekonomik olarak zayıf bir bölgede iş geliştirme olanağı sunmaktadır. Çiftçilere ve çalışanlara ortalamanın üzerinde ücret ödenmektedir. LIMBUA şirketi, IFS Higher Level, Fair for Life, Bio Suisse, NOP, Kosher ve Helal sertifikalıdır. Portföy, bütün ve yarım makademya fındığının yanı sıra kırılmış, krema, un ve yağ formatlarından oluşmaktadır. Fındıkları balla kızartmak, tuzlamak, baharatlamak veya tatlandırmak da mümkündür.

  4. DOSTLAR FIRINI GIDA TURZ AŞ

    Türkiye

    Sefaradlardan gelen kültür İzmir ile bütünlenmiş ve bir şehrin vazgeçilmezi olmuştur. BOYOZ ‘ un genç nesile devri ise; Daha çocuk denecek yaşta, 13 yaşında, ayağının altına kasa koyarak tezgâhta hamur sallamak için okuldan kaçan İrfan Akar’ ın bu mesleğe gönül vermesi ile BOYOZ‘ların 2. Nesil ustası olarak anılacağı bir unvan da getirir. 2009 yılına kadar babasıyla her sabah Alsancak Dostlar Fırınında 05: 30 da dostlarını karşılayan İrfan Akar, babası Mustafa Akar‘ın vefatıyla bu görevi yalnız başına üstlenir. Yanında yine yol arkadaşı Mustafa Konya vardır. Babalarının dostluğu oğullarıyla yaşar ve büyür. Ailede, babasından sonra bu işi yapacak, büyük BOYOZ ustalarıyla yetişmiş, tek boyoz ustası olan İrfan Akar, babasının vasiyetiyle Alsancak Dostlar Fırınını büyük bir aşk ve saygıyla devralır. Bu devralış çok uzun sürmeden ‘Bir Şehrin Vazgeçilmezi’ olarak anılmaya başlar. BOYOZ un geleneksek yapısının korunması ve bu ürüne patent alması için birçok başvurular yapar ve emek verir. Ve BOYOZ İzmir’ e tescillenir. Firmamız İzmirde Boyoz un tanıtımında, yerleşmesinde , meslek haline gelmesinde , çoğrafi işaret alınmasında ve ticaret odasında kayıt oltına alınan bir receteye sahip olmasında öncülük etmiştir. Bugün bir çok boyozcu DOSTLAR FIRINI çatısı altında yetişmiştir. 1980 yılından bu gğne geleneksel tarif ve recete bozulmadan üretimine devam etmektedir.

  5. IZMIR LOKMA

    Türkiye

    Geleneksel Türk tatlılarından biri olan lokma tatlısı, Bereket Lokma tarafından halka hem hijyenik hem de ekonomik koşullarda sunulmaktadır. Pek çok kişinin ilgi gösterdiği İzmir lokma İzmir ve çevre illere hizmet olarak verilmektedir. Yunanistan ve Arabistan'da da değişik isimlerle insanların beğenisini toplayan tatlı, İzmir kültürün bir vazgeçilmezi haline gelmiştir. Bu nedenle de ismi İzmir lokma olarak bilinmektedir. Un, maya, tuz ve su kullanılarak elde elen hamurun sıvı yağda kızartılmasıyla, tatlının hamuru hijyenik bir şekilde elde edilir. Ardından şerbetle tatlandırılarak, yemeye hazır hale getirilir. Kalite ve hijyen konusunda asla ödün vermeyen firmamız, uzun yılların birikimi sonucunda profesyonel bir nitelik kazanmıştır. Lokma ve pastacılık alanında hizmet veren firmamızın en önemli özelliği, kaliteden ödün vermeden hizmet vermesidir.