• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • geleneksel un

Sonuçlar

Geleneksel un - Almanya

Almanya
  1. SCHAAF TECHNOLOGIE GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    Schaaf tüm çabalarını her zaman gıda ekstrüzyonunun tüm yönlerine harcamıştır. Firmamız iki temel yetkinliğe sahiptir: Bir yandan, gıda ekstrüzyon teknolojisi için yenilikçi uygulamalar ve bunlara dayanan komple ürünler geliştirmekteyiz. Öte yandan da, ekstrüde aperatifler, kahvaltılık tahıllar, birlikte ekstrüde ürünler, yassı ekmek, hazır karışım unların üretimi için gerekli olan gıda ekstrüderlerini ve ilgili makineleri tasarlamakta ve üretmekteyiz. Ekstrüde gıdalar için doğrudan genleşme sürecine dayanan tamamen anahtar teslim sistem çözümleri sunmaktayız. Ayrıca, patentli TURBO ekstrüzyon teknolojisindeki son gelişmeler münhasıran Schaaf'tan gelmektedir. Geleneksel olarak ... yemek pişirme ekstrüzyonu konusunda uzmanlaşmış, müşterilerin hedefleri ile dünya çapında tanınan, yenilikçi, kişisel olarak müşterilere, çalışanlara ve aileye bağlı, esnek ve henüz ... karmaşık ve şeffaf!

  2. LIMBUA DEUTSCHLAND GMBH

    Almanya

    Küçük çiftliklerle organik makademya fındığı yetiştiriciliğine öncü olarak başlayan LIMBUA, artık dünyanın önde gelen organik makademya üreticilerinden biridir. Uzun yıllara dayanan deneyim ve yönetilebilir bir yelpazedeki uzmanlık sayesinde LIMBUA, en yüksek kaliteyi cazip fiyatlarla sunmaktadır. LIMBUA, çok çeşitli organik makademya ürünlerine ek olarak, gelenekselden organik tarıma geçişte olan çiftçilerden gelen geleneksel kaliteyi de sunmaktadır. Özel olarak geliştirilmiş bir yazılım sistemi %100 izlenebilirlik sağlamaktadır. LIMBUA, ekonomik olarak zayıf bir bölgede iş geliştirme olanağı sunmaktadır. Çiftçilere ve çalışanlara ortalamanın üzerinde ücret ödenmektedir. LIMBUA şirketi, IFS Higher Level, Fair for Life, Bio Suisse, NOP, Kosher ve Helal sertifikalıdır. Portföy, bütün ve yarım makademya fındığının yanı sıra kırılmış, krema, un ve yağ formatlarından oluşmaktadır. Fındıkları balla kızartmak, tuzlamak, baharatlamak veya tatlandırmak da mümkündür.