Polonya, Tomaszow Lubelski
...Arpa flakaları, tam öğütülmüş arpa tanelerinden üretilmektedir. Üretim sırasında taneler, dış kabuk ve meyve-tohum örtüsünden arındırılmaktadır. Arpa flakaları, E vitamini ve B grubu vitaminleri açısından zengin bir kaynaktır. Ayrıca, potasyum, fosfor, magnezyum, kalsiyum, çinko ve manganez gibi önemli mineralleri de bolca içerir. Arpa flakaları mutfakta geniş bir kullanım alanına sahiptir. Isıl...
Almanya, Bad Camberg
...Şekillendirilmiş, gevrek ekstrüde kabuk içinde tatlı kremalı dolgular Doğrudan ekstrüzyonun en son gelişmiş ürünleri, ko-ekstrüde, merkez dolgulu ürünlerdir. Bu ürünlerde, pompa ile akışkanlığı ayarlanabilir bir yumuşak dolgu, uygun bir pompa kullanılarak sürekli olarak ekstrüde edilen bir boruya, aynı anda ekstrüde edilirken, ölçülmektedir. Bu amaçla özel bir tasarım ko-ekstrüzyon kalıbı...
İtalya, Guardiagrele
...Hamurlara yüksek stabilite sağlayan çok yönlü bir katkı maddesi. Tamamlanmış ürüne açık ve gevrek bir kabuk kazandırır. Format: 25 kg Dozaj: 1 - 1,5 %...
Türkiye, Silifke / Mersin
...Yapraklar büyük ve diğer portakallardan daha hafif. Dallar ve gövde narin bir yapıya sahip. Meyveler orta boyda, ovaldir, ancak sap tarafında düzleşme de olabilir. Kabuk hafif pürüzlüdür. Sap tarafına doğru kalınlaşan orta kalınlıkta bir kabuğa sahiptir. Ticari bir tohumsuz çeşittir. Et kısmı gevrek, sulu ve çok lezzetlidir. Ekoloji seçici bir çeşittir ve periyodisiteye eğilimlidir. Kalite özellikleri ekolojiye ve kullanılan anaçlara göre değişiklik gösterir. En iyi istediği ekoloji Mersin'dedir. Orta sezon çeşididir ve olgunlaşma dönemi Ocak ortasından Şubat başına kadardır.
Belçika, La Hulpe
...fıstıklar tüketim için hazır hale gelene kadar kurutma, kabuk soyma ve kavurma süreçlerinden geçer. Gine kaju fıstıkları, karakteristik böbrek şeklinde, açık bejden altın rengine kadar bir renge ve pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Tat açısından, bu fıstıklar hafif tatlı, kremsi ve ince bir tereyağı tadı sunar; gevrek bir dokuya sahip olmaları, onları doğrudan tüketim, atıştırmalık olarak veya çeşitli yemek tariflerinde malzeme olarak kullanmak için ideal hale getirir.
Fransa, Bayonne
...OKIN 1994 ekmeği, Okin'in en ikonik ekmeğidir; tüm karşılaştırmalı tadımlarda fark yaratan ekmektir. Varlığı, tadı, dokusu ve saklama süresi ile çok sadık bir ekmek. Kalite ile fark yaratmak için güvenilir bir tercih. Hafif ekşi bir lezzet, çok çıtır bir kabuk ve yumuşak, gözenekli bir iç yapıya sahiptir. REF:C407F EAN-13:8436017106664 EAN-14:18436017106661 ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):460 g PİŞİRME...
Sırbistan, Subotica
... şeklinde bir hat. Kabuk ince ve parlak, lekelerle kaplıdır. Açık yeşil temel rengi, sarı-yeşil tonlarla kaplıdır. Et, gevrek ve sulu olup, depolama ile daha yumuşak ve daha tatlı hale gelir. Her zaman tatlı ve hafif bir lezzete sahiptir. MEYVE BOYUTU: Orta-büyük ile büyük. HASAT: Eylül ortası - Ekim başı...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Armut aromalı pecorino peyniri. Ağırlık: 350 g. Vakumlu ambalajda üretilmiştir. Özellikler: Gözlü hamur çok gevrek olup belirgin bir armut tadına sahiptir. Organoleptik özellikler: Olgunlaşma süresi: yaklaşık 60 gün. Şekil: kâse şeklinde. İçindekiler: Pastörize inek sütü, pastörize koyun sütü, armut aroması (min %1), tuz, peynir altı suyu, mayalar. Zeytinyağı ile kabuklanmış. Yenilebilir olmayan kabuk. Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde saklayın. Ortalama son kullanma tarihi: 120 gün.
Ukrayna, Chervonograd
...Braeburn Kızıl kırmızıdan koyu kırmızıya kadar, altın sarısı arka planda damarlarla, orta boy, pürüzsüz ve parlak kabuk, uzunlamasına şekil, beyaz-kremi et. Et çok gevrek, sert ve sulu, ince dokulu. Elma sulu, gevrek ve sert meyve eti ile tatlılık ve asidite arasında hoş bir dengeye sahiptir.