Almanya, Bad Bentheim
...Köken ve Tarih Strooisuiker Erythritol Erythritol, bazı meyvelerde (örneğin karpuz, üzüm ve armut) ve mantarlarda bulunan doğal bir tatlandırıcıdır. Erythritol, doğal polialkol olan tek maddedir ve doğal enzimlerle glukozun fermantasyonu yoluyla üretilir. Üretim Süreci, Hasat ve Erythritol İşleme Fermantasyondan sonra erythritol kurutulur, filtrelenir ve saflaştırılır. Bu işlemden sonra, şeker...
İtalya, Nave
Fusari, 60 yılı aşkın süredir Brescia, Cremona, Mantova, Verona ve Trento illerindeki binlerce mekâna toptan şarap, likör ve içecek dağıtımı yapmaktadır. Müşterilerimiz söylüyor: zamanında, hassas ve özenle seçilmiş 7000'den fazla İtalyan ve uluslararası üründen oluşan benzersiz bir çeşitlilik sunuyoruz. Araştırmayı asla bırakmıyoruz. Bu nedenle, şehrin en trend mekânlarında sunulan birçok ürün, i...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Minervois Blanc Karışım : Macabeu - Vermentino - Marsanne Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 3 yıl Şarap Yapımı : Hasat çok erken sabah saatlerinde yapılır. Saplarından ayırma, presleme öncesi kabukla bekletme. Mustun sıcaklık kontrolü ile fermantasyonu. Düşük sıcaklıkta stabilizasyon.
İtalya, Amelia
... değil, aynı zamanda kusursuz üretim süreçleri ile elde edilen birçok organoleptik özellik ile karakterizedir. Bu ürünün olağanüstü kalitesi, organik yerel zeytin ağaçları bahçelerinin titiz bir seçiminden kaynaklanmaktadır. Zeytin dönüşüm süreci boyunca uygulanan sürekli ve dikkatli titizlik, defoliasyon ve temizleme gibi temel çalışma modelleri, süreç boyunca daha yüksek hijyen standartlarına katkıda bulunurken, hasat ve depolama aşamaları, fermantasyonu önlemek amacıyla son derece hızlı bir şekilde gerçekleşir ve böylece tat özelliklerini tamamen korur.