No results

Sonuç bulunamadı
"i̇ber domuz pastırması"

Ürün için "domuz pastırması"
domuz pastırması kağıdı
Uzun süreli tütsüleme ve pişirme süreçleri için gerçek bir premium ürün, pişirme sürecindeki su salmalarından sonra bile kesinlikle yapışmaz veya dağı...
Tuzlu domuz pastırması
Tuzlu domuz pastırması veya tuzlu domuz karnı, Monte Safira'nın mükemmelleştirdiği geleneksel bir Portekiz lezzetidir. En kaliteli yerel etlerden yapı...
Bacon - Domuz Eti
Bacon - Domuz Eti...
Domuz pastırması
Domuz pastırması...
Doğal tuzlu pastırma
50% Duroc ırkı domuzlardan elde edilen, 2 ay süreyle tuzlanmış ve kurutulmuş pancetta.
Bacon Aroması - Gıda aromaları
1700 mevcut aroma referansımız arasında, 250'den fazla aroma ile standart gastronomik yelpazemiz, çoğu kullanım için yeterli olacaktır. Aşağıda listel...
Bacon Artıkları - bacon artıkları, taze ve dondurulmuş, tuzlu veya tuzsuz, tütsülenmiş veya tütsülenmemiş.
domuz pastırması parçaları, taze ve dondurulmuş, tuzlu veya tuzsuz, tütsülenmiş veya tütsülenmemiş.
Domuz kesimleri
Yüksek kaliteli domuz etlerimizi keşfedin, lezzet ve dokusu ile yemeklerinizi zenginleştirmek için seçilmiştir. İster yumuşak domuz sırtı, ister sulu ...
Haşlanmış Jambon
En iyi seçilmiş taze butlardan üretilen "Prosciutto cotto", çiçek baharatlarının kaynatılmasıyla nazikçe aromalandırılmıştır. Bu geleneksel uygulama...
Kızarmış sığır eti
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: ...
İber Sırrı
El Secreto Ibérico, İberik domuzunun omuz ve sırtı arasında bulunan bir et kesimidir ve yoğun tadı ile sulu dokusuyla tanınır. Bu kesim, eşsiz bir lez...
Ön et
{"translation_list":[{"translation_result":"La Viande avant, et sever et severin severin severin severin severin severin severin severin severin sever...
Kuru sosis
Kuru Domuz Sosis %100 Ev Yapımı İçindekiler: domuz eti, doğal bağırsak, tuz, karabiber, dekstroz, stabilizatör E450, sodyum diphosphate, antioksidan E...
Domuz karnı
Berkshire Domuz Kafesi Berkshire Domuz Kafesi Domuzun karnını, üzerinde hala et bulunan yağlı sırt olarak düşünün. Şefler, yeşillikleri veya fırın fas...
Şarküteri, haşlanmış sosis, haşlanmış sosis, tavuk sosis, karaciğer sosis, pastırma, küçük sosisler, jambon sosis...
1996'dan beri firmamız sosis ve "Pelmeni-Wareniki" mantı üretmektedir. Yaklaşık 150 farklı sosis türü ve çeşitli iç harçlarla geniş bir mantı seçkisi ...
Kuru Sosisler
El Yapımı Ürünler, Pirene Dağları'ndan, Geleneksel Yöntemlerle. Kimyasal koruyucu içermeyen (E ...), alerjen içermeyen (laktozsuz, glütensiz). Doğal b...
İber Domuz Pelerin Kertenkelesi
10 aydan büyük iberik domuzu. Domuzun yan tarafında, Panceta ile Barriguera arasında yer alan Magro parçası, şeritler halinde kesilmiştir. İberik dom...
Tam sığır karkası
Tam karkas sığır etimizi keşfedin, profesyonel kasaplar ve kaliteli et tutkunları için mükemmel. Her karkas, yumuşak ve lezzetli et garantilemek için ...
İberico Domuz Bonfile - Aljomar - Etler
Iberico etlerimiz, dikkatlice denetlenen üretim döngümüzü kanıtlayan dokular ve tatlar sergilemektedir. İster otel endüstrisi için, ister tüketici içi...
Olgun Guanciale
Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, ...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play