Bulgur, Yemeklerinize bulgur ile bir mutfak zarafeti katın – ister salatalarda, ister karnıyarık gibi fırın yemeklerinde, isterse et ve sebze yemekler...
Saman buğdayı, hayvan yemi olarak ve besin değeri çok iyidir. Buğday kepeği, protein, yağ, lif ve enerji açısından dengeli bir miktara sahiptir, bu ne...
orta boyutlu olup, ince bulgura göre daha kalın bir doku sağlar. Hazırlanmasının kolaylığı ve besin faydaları nedeniyle Orta Doğu, Akdeniz ve dünyanın...
Kalın bulgur, önceden pişirilmiş, kurutulmuş ve daha büyük parçalara bölünmüş bir buğday çeşididir. Bu, ince ve orta bulgura kıyasla daha sağlam ve çi...
<strong>Bulgur</strong>, yüksek besin maddesi içeriği sayesinde sağlıklı bir tahıl ürünüdür. Yavaşça kana karışan karmaşık karbonhidratlar kaynağı old...
Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getiril...