Ürünlerinizi kalınlaştırın veya jel haline getirin (düşük dozda ve sıcaklık kısıtlaması olmadan).
Tariflerinize çözünür lifler ekleyerek kalori alımı...
Rugya unu T170, tam tahıl olan bir un türüdür ve çavdarın tamamını, kepeği ve filizi de dahil olmak üzere, korur. Çok koyu, neredeyse kahverengi bir r...
Açıklama: T85 çavdar unu, çavdar tanesinin orta derecede elenmesiyle elde edilen yarı tam buğday unudur. T70 gibi daha ince çavdar unları ile tam unla...
W: 320 - 330. Seçilmiş İtalyan, Avrupa ve Kuzey Amerikalı tahıllardan elde edilen '00' tipi un, hamurların açılmasını kolaylaştırmak için optimize edi...
Tamamen Güney-Batı'dan gelen dişli mısırın öğütülmesiyle elde edilen mısır grits, irmik ve un, dünyanın çeşitli mutfaklarında ve agro-endüstrilerde at...
W: 270 ÷ 290. '0' tipi un (minimum 1 palet siparişle '00' olarak da mevcut) seçilmiş Avrupa tahıllarından elde edilmiştir, plastiklik ve güç ile karak...
Yağsız, düşük karbonhidratlı organik hindistancevizi unu, hamur işlerini, tatlıları ve tatlı yemekleri zenginleştirir. Sağlığına dikkat eden herkes iç...
İtalyan tahıllarından elde edilen, büyük plastiklik ve protein içeriği ile karakterize edilen un, taze makarna için idealdir. 10 x 1 kg ATM paketlerde...
Tohumdan veya granüllerden elde edilen ürün (yan ürün). Bunlar, Sacha Inchi'nin soyulmuş ve çiğ tohumlarının preslenmesi sırasında elde edilir.
Bu tor...