• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ilk yemekler - et

Sonuçlar

Ilk yemekler - et - Ithalat/Ihracat

  1. OTANTIK ANADOLU YEMEKLERI

    Türkiye

    Otantik Anadolu yemekleri 1998'den beri siz değerli müşterilerimize gözleme, içli köfte, mantı, hıngal, yuvalama çorbası, keşkek, kıymalı içli köfte tarzı anadolunun en lezzetli tatları ile İstanbul Beyoğlu ve Kadıköy'de sizlere doyumsuz lezzetler sunuyor. Anadolu'nun en ünlü ve en lezzetli otantik yemeklerini, ev yapımı tadında sunumlarla sizlerle buluşturuyoruz. Anadolu yemekleri kesinlikle lezzetli, organik ve katkısız doğal aynı zamanda sağlıklıdır. Neden Anadolu yemekleri dendiğinde aklımıza gelecek ilk şey lezzetidir, ama unutmayalım ki Anadolu'muzun yemekleri lezzetin yanı sıra, şifa, sağlık ve mutluluk sunar. Damak tadınıza en uygun lezzet Anadolu yemekleridir. Dünyanın dört bir yanında kendinden söz ettiren Anadolu yemeklerini İstanbul Taksim'de yerli ve yabancı turistler basta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza en kaliteli, gerek görsel, gerek lezzet bakımından en iyi şeflerin ellerinden sunmaya devam ediyoruz. Anadolu'nun en meşhur Türk yemekleri olan Urfa, Adana kebaplarımız ve saç kavurma, kuzu şiş, patlıcan kebabı gibi başlıca çeşitlerimizin yanı sıra beyaz et menülerimizde oldukça geniştir. Tavuk ızgara, tavuk sote, kanat, tavuk şiş gibi Anadolu'nun başlıca beyaz et yemek çeşitleri de mekanımızda mevcuttur. %100 MUTLULUK 1998’yılından beri Anadolu mutfağının, Türk yemeklerinin yeme - içme kültürünü ve tadına doyulmayan lezzetlerini Otantik Anadolu Yemekleri'nde sizlerle paylaşıyoruz.

  2. AKTAŞLAR DONDURULMUŞ LEZZETLER

    Türkiye

    Aktaşlar Lezzet Grubu 1981 yılında Ordu’da Aktaşlar Pide markası ile 40 kişilik müşteri kapasiteli bir salonda faaliyete başladı. Kaliteden ödün vermeyen firmamız çok kısa süre içerisinde emeğinin karşılığını aldı ve Ordu’ da ki restaurant sayısını dörde çıkardı.Ordu, da Restaurant hizmetlerinde nabzı tutan firma haline geldi. 2014 yılında ülke geneline yayılma hedefine istinaden yeni zincir markamız Nelipide Gurmenin konsept çalışmalarını tamamlayarak ilk şubemizi İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde açmış bulunmaktayız. Kısa sürede İstanbul’da yaşayan pide ve yöresel mutfak severlerin gözdesi haline gelen Nelipide Gurme ikinci şubesini Ataşehir Bulvar 216 ‘ da açtı. Şuanda altyapısı ve reçeteleri tamamlanan Nelipide Gurme için francahise görüşmelerine başlamış ve Ankara İstanbul Avrupa yakası İzmir Samsun gibi illerde yakın zamanda şubelerimizi açmış olacağız.Şu an faaliyette olan Restaurantlarımızda kullanılan tüm malzemeler ISO 9001 VE ISO 22000 belgelerine sahip üretim tesisimizde en hijyenik koşullarda hazırlanarak günlük olarak gönderilmektedir.Üretim yerimizde hem mevcut şubelerimizin ihtiyaçları karşılanırken hem de Aktaşlar Catering markası ile 2 kişiden 2000 kişiye kadar organize edilen yemeklere ve davetlere cevap verebilmektedir.Et işleme tesisimizde etler doğallığını bozmadan ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanmakta; hem şubelerimizde hem de francaise şirketimiz olan Nelipide’lerde güvenle tüketilmektedir.2012 yılında DOKA projeleri kapsamında Türkiye ‘de il

  3. GÜRKAN ŞEF

    Türkiye

    Gürkan Topçu, nam-ı diğer Gürkan Şef, Denizli’deki eğitiminin ardından İstanbul’a gelerek Mutfak Akademisi’nde Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği eğitimi aldı. Hocasının tavsiyesiyle aşçılık eğitimini de bitirdi.Yurt dışında sürdürdüğü eğitimini England Meat School’da kasaplık üzerine devam ettirdi. Böylece Türkiye’nin ilk diplomalı kasabı oldu. Öğrencilik yıllarında proje ödevi olarak hayalini kurduğu mekanını kendi ismiyle İstanbul’da hayata geçirdi.2014 yılında aynı zamanda dünyada ve Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği olan “Gürkan Şef ile Mangal Zamanı” programını yapmaya başladı. Program yaklaşık 200 bölüm devam etti. Türkiye’nin en iyi Dijital platformu olan Blu tv de ‘ Gürkan Şef’le Ateş Oyunları’ adlı yarışmayı hazırladı ve sundu. Son olarak dünyanın en saygın ekonomi kanallarından biri olan Bloomberg Tv için “Gürkan Şef ile Mangal Sohbetleri” programını yaptı.Gürkan Topçu birçok markayı içinde barındıran Gürkan Şirketler Topluluğu’nu kurdu. Bu topluluğa ait şirketler dünyanın dört bir yanında MR. Gürkan Steakhouse, MR. Asado Burger, Gürkan Burger, Pastavicio by Gürkan Şef ve MR. Gürkan Kasap Butcher ismiyle hizmet vermektedir.“Gürkan Şef’in Ünlü Tarifleri” isimli ilk kitabında lezzetli ve pratik et yemekleri hazırlamanın püf noktalarını paylaştı. Bu kitabın devamı niteliğinde olan “Gürkan Şef’in Ünlü Burgerleri” kitabını 2021’de çıkardı. İşine olan tutkusu, yeni konseptler yaratma hayali ile çıktığı bu yolda bir Türk markasının ne başardığını göstermekten gurur duyar.

  4. IZMIR BEYAZ MIDYE GIDA A.Ş.

    Türkiye

    Beyaz Midye’den önce canı midye çeken bir kişi genellikle sokakta, nerede ve hangi koşullar altında yapıldığını bilmediği seyyar tezgahlardan midye dolma yemek zorunda kalıyordu. Beyaz Midye olarak bu durumu değiştirmek ve herkesin istediği an kolaylıkla midye dolmaya ulaşabilmesi için vakumlu ambalaj teknolojisini midye kültürüne entegre ettik. Dondurulmuş gıda teknolojilerindeki besin kayıplarını ortadan kaldırarak sizlere yemeye hazır, taze midye dolmaları sunduk. Kapalı ambalajında sterilizasyon işlemi uygulanan midye dolmaların 6 ay raf ömrü vardır. Bu sayede midye dolmalar çok uzun süre tazeliğini korur. Bu işlemin ardından hazırlanan midye dolmalara ilk kez sizin eliniz değer. Before the Beyaz Midye, a person who craved mussels often had to eat stuffed mussels on the street from mobile stalls, where they did not know where and under what conditions they were made. As Beyaz Midye, we have integrated vacuum packaging technology into the mussel culture so that everyone can easily access stuffed mussels whenever they want. We have provided you with ready-to-eat, fresh stuffed mussels by eliminating nutrient losses in frozen food technologies. Stuffed mussels, which are sterilized in their closed packaging, have a shelf life of 6 months. In this way, stuffed mussels keep their freshness for a very long time. For the first time, your hand is worth the stuffed mussels prepared after this process.

  5. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

    Fransa

    Verified by europages badge

    LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ), yılında kurulan ve Gıda dönüşümü sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Makarna, tarım işletmesi, yumurtalı kuru hamurlar, irmik hamuru, makarna üretimi, ilk yemekler - ıslak pasta, hamur bazlı ilk yemekler, kurutulmuş makarna üretimi, Atık giderimi için balyalama presleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Varreddes, Fransa 'de bulunmaktadır.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. RISTORANTE LA COPPA DI UGUCCIONI GABRIELLA

    İtalya

    Klasik bir restoran değil, Pizzacı değil, yazlık kulübe değildir... "La Coppa" bizim için Kırsal Tadım Merkezidir. La Coppa bir aşk, tutku, çiledir... Gabriella, Giorgia ve küçük César (İmparator), Gabriele ve Giacomo'nun başlattığı ve düşlediğini bugün gerçekleştiriyorlar.

  2. TRIANGULAR® - HAMBURGUERIA ARTESANAL

    Portekiz

    TRIANGULAR® - HAMBURGUERIA ARTESANAL, yılında kurulan ve Lokantalar, hazır yemek servisleri ve evlere servis sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. hamburger, salatalar, çorbalar, ilk yemekler - vejetaryen sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Évora, Portekiz 'de bulunmaktadır.

  3. A TABLE NATURELLEMENT

    Fransa

    A TABLE NATURELLEMENT, yılında kurulan ve Lokantalar, hazır yemek servisleri ve evlere servis sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. modern mutfak, organik gıdalar, yerel ürünlerin alışverişi, ilk yemekler - vejetaryen sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Nantes, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. DA GIOVANNI

    Belçika

    DA GIOVANNI, yılında kurulan ve Lokantalar, hazır yemek servisleri ve evlere servis sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. restoranlar, pizzalar, hamur bazlı ilk yemekler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Antwerpen, Belçika 'de bulunmaktadır.

  5. FLOOK SRL

    İtalya

    FLOOK SRL, yılında kurulan ve Dondurulmuş yemekler sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. derin dondurulmuş gıda toptan satışı, ilk yemek - yumuşakçalar ve kabuklular, balık sosları, derin dondurulmuş balık sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bozzolo, İtalya 'de bulunmaktadır.

  1. PROFUMA

    Belçika

    PROFUMA, yılında kurulan ve Dondurulmuş yemekler sektöründe faaliyet gösteren bir. taze hazır yemekler, et içerikli derin dondurulmuş hazır yemekler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bruxelles, Belçika 'de bulunmaktadır.

  2. LOU GASCOUN

    Fransa

    LOU GASCOUN, yılında kurulan ve Hazır yiyecekler ve ağız tadı sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Poliamit, polyester ve naylon iplikler, siparişe göre geleneksel yemekler, et içerikli taze soğutulmuş hazır yemekler, foıe gras (ördek ciğeri) sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, St Medard D Eyrans, Fransa 'de bulunmaktadır.

  1. LEKKER THUIS

    Hollanda

    LEKKER THUIS, yılında kurulan ve Hazır yiyecekler ve ağız tadı sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. özel personel tarafından taşınan sıcak yemekler, et içerikli derin dondurulmuş hazır yemekler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Sprundel, Hollanda 'de bulunmaktadır.

  2. ALRO SNACKS

    Belçika

    ALRO SNACKS, yılında kurulan ve Dondurulmuş yemekler sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. et içerikli taze soğutulmuş hazır yemekler, hazırlanmış etler, küçük şişler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Mouscron, Belçika 'de bulunmaktadır.