Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Manastır biralarımızın kapısı: Hafif alkol içeren, lezzetli bir sarı bira Ağızda bıraktığı hafif acılık, onu çok ferahlatıcı bir bira haline getiriyor. Sarı rengi hafif doğal bulanıklık ve ince, homojen kabarcıklarla dolu. Tadım için davetkar, ferahlatıcı bir çiçeksi notaya sahip. Stil: Sarı Bira Alkol: 5° Maltlar: Pilsen, Münih 25 ve Buğday Şerbetçi Otları: Brewer’s Gold ve Strisselspalt IBU: 14 Beyaz Et: Tavuk waterzoi Peynir: Chaource, Brillat Savarin, Koyun Peyniri Yemekler: Midye-kızartma veya lahana turşusu...
... keyfinden mahrum kalmıyor. Aksine: Lotao, egzotik malzemeler sayesinde mangalda harika bir çeşitlilik sunan et içermeyen alternatifler sunuyor. Bunların başında, Hindistan'dan gelen popüler et alternatifi jackfruit geliyor. Artık sadece bir gıda trendi olmanın ötesinde, jackfruit düşük kalori ve yağ içeriği ile birlikte C vitamini, potasyum ve magnezyum açısından zengindir. Genç meyvenin eti, yumuşak tavuk etinin yapısına benziyor ve baharatlar, yağlar ve otlarla zenginleştirilebilir.
İtalya, Conegliano
... aperitifler sırasında, tuzlu focaccia ve bisküvilerle eşleştirilerek, hem de sebze bazlı ilk yemekler veya ızgara balık ya da fırınlanmış beyaz et ile ikinci yemekler olarak servis edilebilir.","Colour":"Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla"}...
...Üzüm Cinsi: %100 Barbera. Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme. Olgunlaşma: Fransız meşe fıçısında 18 ay. Renk: Derin yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru. Aroma: Şık ve karmaşık, tatlı baharatlar arka planında olgun meyve notaları. Tat: Dolu, zengin ve ipeksi bir yapıya sahip, uzun ve kalıcı bir bitiş. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Özellikle kırmızı et bazlı, çok lezzetli ilk ve ikinci yemekler için uygundur. Yaklaşık 18°C sıcaklıkta servis edin.
Ukrayna, Kharkiv
...▪ %100 DOĞAL İÇERİKLER. Koruyucu yok, MSG yok, yapay tatlandırıcılar veya renkler yok. Sadece deniz tuzu ve 7 aşamalı arıtma sürecinden geçen baharatlar. ▪ KİMYASAL EKSTRAKT YOK DENİZ TUZU. Tuz, güneş ve rüzgar etkisiyle tuzlu suyun buharlaşmasıyla doğal yolla elde edilir. KİMYASAL İŞLEME YOK, KÜTLELEŞME ÖNLEYİCİ EKLENMEMİŞTİR. ▪ EVRENSEL KARISIM. İlk yemekler, et yemekleri, salatalar...
İtalya, Brusaporto
1970'ten beri el yapımı makarna. Davena Makarna, birinci sınıf taze malzemelerle doldurulmuş taze makarna üretmektedir; geleneksel yöntemlere saygı göstererek ve modern üretim süreçleriyle. Davena Makarna, güvenilir bir ortak arayanlar için ideal bir seçimdir; titiz bir hizmet sunabilen ve çeşitli, karmaşık ihtiyaçlara yanıt verebilen bir tedarikçi. Davena Makarna, en büyük İtalyan ve uluslarara...
İtalya, Orsogna
...Restoran, pizzacılar, catering için ürün. Özellikler: İnce dilimlenmiş Siyah Trüf (Aestivum), zeytinyağı ve bir tutam tuz ile korunmuştur. Tavsiye edilen doz: Kişi başına 10/15 gr. Faydalı öneriler: Kullanıma hazır ürün. Tüketim: İlk yemekler için sos (tagliatelle, tortellini, tortelloni, krep, pirinç, doldurulmuş makarnalar vb.), tuzlu iç harçlar, et ve balık carpaccio, omlet ve fritata, sos...
İtalya, Maruggio
... reçeli, tamarind, balsamik notalar Tat: Dolu ve yuvarlak, uzun aromatik Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Et suyu ile ilk yemekler, av etleri, kızarmış kırmızı etler, olgun peynirler, mantarlar.
Fransa, Aigrefeuille D Aunis
... uzmanları tarafından test edilen ve tıp tarafından onaylanan Ligne et Protéines zayıflama serisi, bel çevrenizi kolayca azaltacak bir takviye gıda olup, diyet kısıtlaması sonrası Yo-Yo etkisini önleyecektir. Hiperprotein diyeti programını geliştirirken, Ligne et Protéines, huzur içinde kilo vermenizi sağlayacak titiz bir malzeme seçimi yapmıştır. Hem nötr hem de çözünebilen bu proteinler, zengin tatlarla dolu hiperproteinli yemekler hazırlamanıza olanak tanır. Acele edenler için Ligne et Protéines, ayrıca hazırlanmış yemekler, içecekler ve hiperproteinli atıştırmalıklar da sunmaktadır.
...Karbonhidrat, Laktoz ve Sodyum içeriği düşük olduğu için kemik ve diş hastalıklarını, damar hastalıklarını ve özellikle kolon kanseri gibi kanser hastalıklarını önler. • Süt Alerjisi Olanlar: Birçok alerjisi olan çocuk ve yetişkin, sütümüzü içtiklerinde hiçbir olumsuz tepki göstermemektedir. • Dondurmacılar, pastaneler ve restoranlar, et ve balık için özel dondurmalar, hamur işleri, birinci ve ikinci yemekler hazırlamak için kullanmaktadır. • Kafe, %100 Doğal ve İtalyan ilk ve tek Bufalo Cappuccino'yu hazırlamak için kullanmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play