...1. sınıf mantarlar daha homojen, bütün ve 2. sınıf mantarlara göre daha az parça içerir. Eşsiz tatları, pişirme sürecinde vurgulanır ve yoğunlaşır. Böylece, rehidratasyon sonrası mükemmel bir doku, koku ve tat ile bir ürün elde edilir. Rehidrate edilmiş olarak, yalnız başlarına veya diğer gıdalarla birlikte: et, balık, sebzeler, yumurtalar ile pişirilerek tüketilmelidir.
...Bu doğal kamış, yalnızca meyve ağaçları ve narenciye ağaçlarını desteklemek için kullanılır. Uç kısmı, meyveler büyürken dallarını desteklemek için hizmet eder ve bunların ağırlığını taşımaya yardımcı olur. Yaklaşık 25mm çapında, son derece dayanıklı bir kamıştır ve uygun şekilde işlenmiştir (soyulmuş ve kurutulmuş). Ölçüler: 0,80m, 1m, 1’20m, 1’5m, 2m ve 2’5m.
...İber akçaağaç sırtı. 1 ila 1,2 kg ağırlığında, yaklaşık 90 gün olgunlaşmış sucuk parçaları. Vakumlu paketlenmiş olarak bütün veya yarım olarak servis edilir.
...Buhar sterilizatörümüz sürekli (FIFO) çalışmaktadır. Buhar işlemi, temiz, etkili ve zararsız olması nedeniyle dünya genelinde kabul görmektedir. Ayrıca, ekipmanımızla işlenen ürünlerin maliyeti yaklaşık 3 cent Eur/Kg civarındadır.
Geniş bir yelpazede gıda kurutulmuş ürünleri, toz, ezilmiş veya bütün halde işleyebilir; örneğin biber, kuruyemiş, baharatlar, otlar, çeşniler, tohumlar…
En küçük...