İspanya, Riba-Roja De Turia-Valencia
... dağıtıcılarının iç kanallarındaki her türlü kirleticiyi temizlemek için kullanılan birkaç üründen biridir. Ayrıca, lekeleri giderme özelliklerine sahip mükemmel bir deodorandır. Perasetik asit, mükemmel bir antimikrobiyal ajandır. Gıda, içecek ve süt endüstrilerinde büyük oksidasyon gücü nedeniyle kullanılmaktadır. Bu sayede, atıkları güvenli ve doğal çevreye saygılı hale getirecek şekilde parçalar.
İspanya, Dicastillo, Navarra
...Kombucha, simbiyotik olarak bir arada yaşayan mikroorganizmalar, bakteri ve maya kolonileri tarafından fermente edilen probiyotik bir içecektir. Probiyotik kültürler fermente edilerek, çay ve zeytin suyu eklenerek yapılır; böylece hafif karbonatlı, düşük kalori ve şeker içeren ferahlatıcı bir içecek elde edilir. Her içecek %2'den az şeker içerir. Doğal antioksidanlar (zeytin polifenolleri) zeytin...
İspanya, Astigarraga
...Yerli elmalardan yapılan ve kendiliğinden fermente olan şarap. Ekstra maya ve CO2 eklenmemiştir. Filtre edilmemiş ve pastörize edilmemiştir.
İspanya, Altea, Alicante
... tazeliği arasında çok iyi bir denge sunuyor.","İÇERİK":"Su, arpa maltı, şerbetçi otu ve maya.","KOKU":"Hafif maltlı tahıl aroması, taze ve narenciye notalarıyla birleşiyor.","TARİHÇE":"Bu, Althaia'nın sarı birasıdır; fabrikamızda ürettiğimiz ilk bira ve kesinlikle en çok ürettiğimiz ve sevgili Costa Blanca'mızda en çok tüketilen biradır. Mediterranean Lager ile iyi bir sarı ve doğal bira bulacaksınız. Sadece su, arpa maltı, şerbetçi otu ve maya ile yapılmıştır."},"Estilo":"Lager"}...
İspanya, A Coruña
...Günün güçlü bir başlangıç yapmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. En seçkin malzemeleri kullanarak, el yapımı bir ürün kalitesi sunuyoruz. Croissant, napolitanalar, karakollar... gibi ürünlerinizi manuel olarak hazırlıyoruz, böylece lezzet dolu kahvaltılar ve atıştırmalıklar sunabilirsiniz. Tüm ürünler, hidrojenize edilmemiş bitkisel yağlar ve kendi yetiştirdiğimiz ekşi maya ile yapılmakta, ayrıca doğal mayalar içermektedir.
...Aynı zamanda Maya Derisi Ağacı olarak da adlandırılır. Tepezcohuite kabuğu, büyük miktarda tanen, flavonoid, bakır, demir, çinko, manganez, magnezyum ve mineraller içerir; bu bileşenlerin sinerjisi onu eşsiz bir hücre yenileyici yapar. Sağlıklı bir cildin korunmasına yardımcı olur. %100 doğal Tepezcohuite tozu.
İspanya, Canet De Mar
... olgunlaşması için ideal sıcaklık ve nem koşullarında saklanmaktadır. Panetones Fiko'dan bahsedersek, bu, İtalya'nın sanatsal başkenti Roma'da başlayan bir aile geleneği hikayesidir. Fiorelli ailesi, un, şeker, maya ile oynayarak ve hamura büyük bir tutku ile büyümüştür. Dedelerinden pastacılığın nazik ve asil sanatını öğrenmişlerdir. Yıllar süren meslek hayatımızda, bilgi, heyecan ve azmimiz sayesinde sürekli olarak gelişmeye devam ediyoruz.
İspanya, Sevilla
... İDEAL AN VE MEKANDIR. MUTLULUĞUN HAYATTA SADECE ANLAR OLDUĞU SÖYLENİR, HER BİRİMİZİN EN ÇOK ARZULADIĞI DİLEKLERİN GERÇEKLEŞTİĞİ ANLAR. YILDIZLARIN UYUM SAĞLADIĞI VE EVRENİN BU DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN KOMPLO KURDUĞU SÖYLENEBİLİR. DESIDERATA, SANAYİSEL EŞDEĞERLERİNDEN FARKLI OLARAK, %100 DOĞAL BİR BİRADIR, ÇÜNKÜ İÇERİSİNDE HİÇBİR EK MADDE VEYA TEKNOLOJİK YARDIMCI MADDE BULUNDURMAZ. AYRICA, ALMAN...
İspanya, Guardamar Del Segura
... hamurunu %100 doğal malzemelerle ve hiçbir koruyucu madde kullanmadan hazırlıyoruz. Un, su, tuz, maya ve sızma zeytinyağı ile çalışıyoruz. Tüm bunlar, pizza hamuru üretiminde geniş deneyime sahip bir profesyonel ekibin dikkatli gözetimi altında gerçekleşiyor. Pizza tabanlarımız hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, sadece qualitypizzafresh.com adresinden bizimle iletişime geçmeniz yeterli.
İspanya, Toledo
... zaman ve sevgi de eklenmektedir, bu da tadının "elli yıl önceki gibi" olmasını sağlamaktadır. Farklı bira çeşitlerini elde etmek için, temel bir malt ile birlikte daha kavrulmuş maltlar eklenerek, onlara farklı bir renk ve tat kazandırılmaktadır; ayrıca, bira türüne göre değişen diğer faktörler de etkili olmaktadır: mayşeleme süresi, fermantasyon sıcaklığı, maya veya olgunlaşma. "Her tür için tamamen bireysel ve kişisel bir üretim sürecidir."...